Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אהלן,

לאחרונה מכרתי XV2014.

מתלבט בטירוף, אין כיוון אפילו. אולי למישהו יש רעיון...?

מחפש רכב בטיחותי (2 ילדות קטנות), מפנק וגם סחיר (הלך קשה עם XV ידני...)

רעיונות:

XV2017, פג'רו קינג 2011, אווטבק 2016, פורסטר, XC60 2014

מה אומרים?

בעיקר חשוב שיהיה בטיחותי ושיהיה סחיר (אוהב להחליף).

שוקרן!

פורסם

יכולת שטח חשובה?

ניראה ש-rav4 עונה על הצרכים טוב מאוד.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

Xv 2.0 פרימיום היא אופציה טובה.

יש הרבה רכבים מדגם זה למכירה. עוזר לך להשיג רכב צעיר יחסית בתקציב נתון.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

פיג'ו 3008 חדשה? לא יודע מה יהיה מבחינת סחירות בעתיד, בינתיים יש ביקוש סביר להבנתי.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

רכב חדש אני פחות בעניין וגם הסקודה.

חשוב שיהיה חזק לפגיעות צד, צמתים מסוכנים בדרך לגן, בגלל זה חשבתי על ג'יפ.

מעבר לבטיחות חשוב סחירות וגודל בגאז'.

מה אומרים על סנטהפה? ראיתי בנזין בזול יחסית...

פורסם

אם אני מבין נכון, אתה מחפש ג'יפון שיהיה כמה שיותר בטוח, בשנתיים שלוש האחרונות הייתה קפיצה משמעותית בבטיחות של כלי רכב, עם הכניסה לשימוש של אביזרי בטיחות אקטיביים, בלימה אוטונומית (הרכב בולם בעצמו) כאשר אתה לא בולם, שמירה על נתיב עם תיקון אקטיבי, כאשר אתה גולש מהנתיב שלך, הרכב מחזיר אותך לנתיב שלך, אם אתה מחפש ג'יפון עם אביזרי בטיחות כאלה, הייתי ממליץ לך לראות את הקיה ספורטאז 2 ליטר. הוא נמצא בטווח המחיר שלך כחדש, כאשר הדגם הרלוונטי נמכר מ2016.

פורסם

תודה על התגובה, המערכות האוטומטיות פחות מעניינות אותי כרגע. חשוב לי מבנה חזק בעיקר למכות צד וגם שיהיה יותר גדול מג'יפון, אני אחרי xv פוזל לאחים הגדולים שלו, מה שעלה לי בראש כתבתי ברשימה אבל תודה על ההצעה!

פורסם

אם אתה מחפש בטוח כמה שיותר, למה אתה מוותר על הדברים הכי חשובים בבטיחות? תחפש סורנטו משנת 2015(הדגם העדכני), הוא רכב טוב, עדיף הדיזל, סקודה קודיאק יכול להתאים גם.

פורסם (נערך)

לא כל נהג רוצה שייקחו לו את ההגה מהידיים ויתנו אותו לאלגוריתם. אנחנו עוד לא שם.

הבנאדם רוצה טנק, תנו לו.

אני הייתי קונה לנד קרוזר בתקציב הזה, או אולי רקסטון יותר חדיש, ומרוויח יכולת שטח אמיתית על הדרך.

אגב, אתה אומר שהלך קשה למכור xv ידני? כשאני חיפשתי רכב לעצמי לא מצאתי כאלו בלוח בכלל. אפס.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם

חודשיים ביד2, מעט טלפונים, אחד בא לראות ולקח במחיר נמוך. הרכב מעולה אגב למשפחות קטנות.

הטויוטה יקר לי מדיי, צריך מעל 2010...

הקינג רכב טוב או זולל המון דלק ורועש?

פורסם

סורנטו 2015 ומעלה. תפור לכל הצרכים שלך, בטיחותי מאוד, גדול, סחיר (שבעה מקומות) ובאופן כללי אחלה אוטו.

בתקציב שלך אין סיכוי לדיזל אבל בנזין יכנס. נקודות בונוס אם תצליח לשים יד על הפרימיום.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...