Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לרכוש בימים הבאים רכב חדש מהחברה אבל יש לי חשש ואולי לא מוצדק מירידת ערך אל מול הדגמים המשופרים שעתידים להגיע בתחילת 2019 אלינו. האם זו סיבה הגיונית לא לרכוש כרגע רכב? הוא יגיע אלי בתחילת ספטמבר...

פורסם

נכון לעכשיו אין תאריך מדויק להשקה העולמית שלה, אז אתה רק משער שהיא תגיע בתחילת 2019.

כמובן אז יהיה מדובר בדגם חדש לגמרי , וכנראה עם מנועים חדשים.

האם הגיוני לחכות עד אז זה תלוי בך, אבל אין זמן מוגדר להגעת ה3 ארצה, אז זה מסתכם בכמה אתה מוכן לחכות.

פורסם

כן, כי אתה מתכוון לקנות רכב חדש ויש לכל רכב חדש ירידת ערך גדולה.

אם הכוונה להחזיק את הרכב מעל 3 שנים, יש היגיון לרכוש את אותו הדגם בהנחה יפה מליסינג 0 קילומטרים.

https://www.carcost.co.il/deals/deal/1721/מאזדה-3-Premium-2000-אוטומטי-2018

https://www.carcost.co.il/deals/deal/1722/מאזדה-3-Premium-2000-אוטומטי-5-דלתות-2018

שם המשתמש יפה..

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על התשובה ועל הפרגון על שם המשתמש:-)

כמובן שבכל רכישת רכב חדש יש ירידה גדולה ומשמעותית אך זה משהו שאדם עם גחמה לרכב חדש מוכן לשאת.. שאלתי משהו אחר, האם בגלל הדגם הבא של 2019 שעומד להיות מטורףףף עם מנועים אחרים לגמרי תהיה ירידה משמעותית לדגם "הישן" והלא רלבנטי שלי של 2018 (ביחס לטכנולוגיה השונה והמשופרת של 2019?)

פורסם

על סמך העבר, למאזדה 3, גם כאשר הדגם התחלף ( וזה קרה פעמיים ) לא היתה ירידת ערך מטורפת.

אבל הרכב שבכוונתך לקנות, ברמת אבזור הגבוהה, המחיר ההתחלתי די גבוה ונכנס לטריטוריה של רכבים מקבוצה יותר גבוהה/ ג'יפונים יפניים או קוריאניים - לכן ההפסד בירידת ערך יהיה לא קטן. לא תקבל את ההפרש מרמת אבזור קומפורט במכירה העתידית. לכן אני שוב מפנה אותך לרכב חדש מליסינג כדי לצמצם את ירידת הערך. אין מצב שמישהו בעוד 5 שנים ישלם 17 אלף שקלים יותר על אותו הרכב שהיה בשימוש פרטי, ללא יד נוספת ורישום ליסינג באגרת רישוי. צריך רק לשמור מסמכים מהעסקה.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ממליץ לך כמו שאמרו פה ללכת על עסקת 0 ק״מ במידה ואתה מתכוון להחזיק את הרכב לכמה שנים טובות. אין ממש יתרון בקנייה מהיבואן במקרה הזה, הרכבים זהים מבחינת האבזור וגם מבחינת התנאים של האחראיות (3 שנים מלאות כמו לקנות מהיבואן עצמו), לא תהיה לך בעיה לקנות רכב חדש דנדש שעלה באוגוסט (או ספטמבר, מתי שלא תקנה אותו) לכביש כאילו קנית אותו מהיבואן עצמו.

בנוגע לרמות הגימור, החלטה שלך, חבר שלי קנה קומפורט והוא אומר שבדיעבד הספורט מספיק טוב ואפשר לחיות בשלום בלי התוספות של הקומפורט, הוא אפילו דואג לבטל את התיקון סטייה האקטיבי מהנתיב שמגיע בקומפורט כי לטענתו זה סתם מציק...

אישית אני לא חושב שהפרימיום שווה את התוספת למרות שאין ספק שמושבי עור וכניסה ללא מפתח זה מפנק.

הייתי חוסך כמה גרושים והולך על הספורט מ 0 ק״מ, האבזור שם מעולה ולא תרגיש שחסר משהו. ברור שאם יש כסף מיותר הפרימיום יותר מפנק, אבל כמו שנאמר אתה תפסיד על זה הרבה יותר בעתיד ותצטרך לחתוך יותר במחיר, אם זה שווה לך רק אתה יכול לענות.

פורסם

אני רק יכניס לתמונה שיקול נוסף בלי קשר לאיבוד הערך האפשרי שהוזכר .

הדגם הבא מלבד זה שיציג עיצוב חדש , הולך להגיע עם מנוע בנזין שעל פי מה שדווח בתקשורת , אמור להציג סדר גודל של 20-30% יותר חסכון בדלק לעומת קודמו בתפקיד , מהסיבה הזאת בלבד, הייתי ממתין לדור הבא.

פורסם

הבנתי שיגיע עם טרבו. יש כאלו שבשבילם זו דווקא סיבה למהר ולקנות את הדגם הנוכחי... למרות שאני לא יודע אם אכן מנועי טורבו אמינים פחות מאטמוספרים, אבל כן יש כמה שחושבים ככה.

פורסם

לא יודע לגבי הטורבו , דגמי מאזדה עם טורבו קיימים כבר בשווקים אחרים , פשוט לא בארצנו.

מדובר על מנוע שמגיע עם טכנולוגיה חדשה בשם HCCL - SkyActiv-X שאמור להציג נצילות גבוהה משמעותית מהדור הנוכחי. אני מצרף לתגובה סרטון שמסביר את הנושא.

בוא נגיד שיש הרבה רעש סביב זה , אפילו מכנים את המנוע "הגביע הקדוש" של מנועי הבנזין.

פורסם

בדרך כלל לטכנולוגיה חדשה יש מחלות ילדות. לוקח כמה שנים עד שיסדרו את הליקויים . אני אישית לא מתלהב להיות שפן ניסיון של קידמה והייתי קונה עכשיו את הדגם האטמוספרי 2000 סמ"ק ( לא נכנס לעניין רמות אבזור).

יש מבחר רכבי טורבו בנזין, ככה שמי שרוצה רכב כזה, גם יפני, יכול לקנות הונדה סיוויק.

ולצד כל הג'יפונים עם מנועי טורבו , cx5 נמכרת מעולה ומחזיקה מחירי שוק יד 2 לא רע בכלל.

פורסם

אם אתה מפחד מירידת ערך - סע במונית.

אין לדבר סוף. אישית הייתי קונה את מה שיש. הדגם החדש יהיה שונה לגמרי, ואף אחד לא מבטיח לך מתי יגיע, מה יהיה מחירו, ואם הוא בכלל ימצא חן בעיניך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תלוי, אם כרגע אתה חייב רכב והדגם החדש עונה על כלל הקריטריונים שהגדרת לעצמך תלך על זה(ורצוי באמת מליסינג 0 ק"מ).

במידה וכרגע יש לך רכב שמשרת אותך כמו שצריך ומדובר בשדרוג(אזי יש ביכולתך את האפשרות לחכות עוד כמה חודשים בלי בעיה)-הייתי מחכה כמה חודשים להשקת הדגם החדש ולאחר מכן מחליט אם שווה ללכת עליו או לא.

באופציה השנייה עדיין תהיה לך את האופציה לקנות את הדגם הקודם ממלאי ישן ולקראת סוף השנה בהנחה יפה במידה ולא תהיה מרוצה מהדגם החדש.

פורסם
ממליץ לך כמו שאמרו פה ללכת על עסקת 0 ק״מ במידה ואתה מתכוון להחזיק את הרכב לכמה שנים טובות. אין ממש יתרון בקנייה מהיבואן במקרה הזה, הרכבים זהים מבחינת האבזור וגם מבחינת התנאים של האחראיות (3 שנים מלאות כמו לקנות מהיבואן עצמו), לא תהיה לך בעיה לקנות רכב חדש דנדש שעלה באוגוסט (או ספטמבר, מתי שלא תקנה אותו) לכביש כאילו קנית אותו מהיבואן עצמו.

בנוגע לרמות הגימור, החלטה שלך, חבר שלי קנה קומפורט והוא אומר שבדיעבד הספורט מספיק טוב ואפשר לחיות בשלום בלי התוספות של הקומפורט, הוא אפילו דואג לבטל את התיקון סטייה האקטיבי מהנתיב שמגיע בקומפורט כי לטענתו זה סתם מציק...

אישית אני לא חושב שהפרימיום שווה את התוספת למרות שאין ספק שמושבי עור וכניסה ללא מפתח זה מפנק.

הייתי חוסך כמה גרושים והולך על הספורט מ 0 ק״מ, האבזור שם מעולה ולא תרגיש שחסר משהו. ברור שאם יש כסף מיותר הפרימיום יותר מפנק, אבל כמו שנאמר אתה תפסיד על זה הרבה יותר בעתיד ותצטרך לחתוך יותר במחיר, אם זה שווה לך רק אתה יכול לענות.

תכלס? מה שקורץ לי בפרימיום זה הגג ותו לא.

על מושבי עור בהחלט אפשר להתפשר.

וסליחה על חוסר ההבנה אבל למה 0 ק"מ מליסינג משתלם יותר לטווח הארוך? אני לא מצליח להבין. הרי בסופן של שנות פריסת התשלומים אני אצטרך לשלם את יתרת הרכב אז איפה ההבדל?

פורסם (נערך)

ההפחתה בגין ליסינג 0 ק"מ היא 14%. ככל שהרכב שווה פחות (וככל שהרכב נמצא יותר שנים על הכביש, הוא שווה פחות ), בשקלים זה סכום יותר נמוך.

14% מ 125 אלף₪ זה 17000.

14% מ 50 אלף₪ זה 7000.

אם תחזיק ברכב עד שהוא יהיה שווה 50 אלף₪ ( שזה משהו כמו 6 שנים ), תרוויח מעסקת ליסינג 0 קילומטרים 10000₪.

זה ברמת עקרון, לא חשבון לגמרי מדוייק.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

• תוכן חדש...