Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ערכתי סיבוב בין סוכנויות רכב והנה מה שהמוכרים אמרו, אשמח להתייחסות חברי הפורום, כי אני באמת מבולבל!!

ניסן מיקרה- אחרי שנה טרקטור ( בכל מקרה בפורום לא המליצו עליה )

קיה פיקנטו - היתה חזקה לפני שנה

יונדאי 10 - אולי קצת יקרה בקניה אבל בגלל שיש לה 4 צילנדרים, שקטה יותר וחזקה יותר.

מיצובישי סופר סטאר - קצת חלשה.

סה"כ המחירים כולם נעים סביב 68K - 70K וקשה מאד להחליט.

פורסם

הספייס טאר דווקא הכי זריזה.

המיקרה והספייס רועשות יותר אבל זה לא משהו שהולך ומחמיר.

אישית הייתי בודק משהו אחר, אם מיני הייתי בודק את הספארק אשר מציעה מנוע חזק יותר ולדעתי מושבים נוחים, נוחות הנסיעה לא רעה ורק תא מטען קטן.

ודאציה סנדרו ב 62 אלף.

היא זריזה, חיסכונית משמעותית מרווחת יותר וצא מטעןמגדול יותר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קיה - מציעה אחריות ארוכה יותר, מרגישה יותר כרכב ובנוסף בלימה אוטונומית. לדעתי היא יותר מודרנית מהיונדאי בזכות האבזור ומובילה את השוק כיום.

יונדאי I10 - מושבים נוחים, הרגשת הנסיעה יותר (נטו נוחות) טובה מהקיה בזכות המתלים שפחות נוקשים.

המיקרה והספייס סטאר כמעט אותו הדבר לדעתי. אם אתה רוצה המלצה נטו מהרשימה שהבאת אז קיה ללא ספק.

מחזק את ההמלצה של שברולט ספארק

Peugeot 208 turbo 2015

פורסם

זה נכון שלספייססטאר כמו למיקרה יש גיר רציף אבל ואבל גדול- במיקרה היו כאן מספר שרשורים על תקלות יקרות וכואבות בגיר ובספייסטאר לא ראיתי עדיין שרשור אחד לרפואה

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...