Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד חשבתי שניתן לגרור לכל מקום. אתמול גיליתי שבביטוח גרירה שלי דרך הפניקס ושגריר אני מוגבל ל20 קמ. היה לי פנצר ב2 גלגלים.

הגיוני? הם לא ציינו את זה כשקניתי את הביטוח.

פורסם

מוזר שאמרו לך 20 ק"מ. בכתב שירות של שגריר אין הגבלה כזו. רק בקשר לאילת שזה חריג. בלי שום קשר שעושים פוליסה, לא נכנסים לפרטי הפרטים של החבילות, גם כי מי שמתפעל את זה היא חברה חיצונית ולא חברת הביטוח עצמה.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

פורסם

סביר להניח שזה עד לפנצ'רמכר הקרוב. ההגבלה של 20 ק"מ זה רק כדי להימנע מחכמולוגים, שמתקנים "רק" במוסך שהם בוחרים...

ארז רונן

פורסם

אם מדובר על פאנצ'ר אין שום בעיה עם הגבלת ה 20 ק"מ, חסר פאנצ'ריות ברדיוס 20 ק"מ?

זה נועד כדי לחסוך ולא לגרור רכב מתל אביב לאשקלון רק כי יש לו שם פאנצ'ריה שהוא מכיר, למה?

תקלה טכנית, גוררים לאן שצריך.

פורסם

^ תלוי איפה אתה נתקע עם הרכב. לא בכל מקום יש פנצ׳ריה במרחק 20 ק״מ, ולא תמיד קל לך לאתר פנצ׳ריה בסביבה לא מוכרת.

אני חושב שזה לגיטימי לגמרי מבחינת חברת הגרירה לסרב לגרור רכב לפנצ׳ריה רחוקה מאוד, אם הם מספקים לבעל הרכב אלטרנטיבה קרובה יותר. אבל הגבלה גורפת ל-20 ק״מ היא פשוט קטנונית, וזה בלשון המעטה.

פורסם

ברור שאם נתקעת בערבה אין פנצ'ריה אבל אם תוכל להצביע עם מקום מיושב אחד בארץ החל מב"ש ועד חיפה כולל שאין במרחק 20 ק"מ פנצ'ריה, אשמח לדעת.

• תוכן חדש...