Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי רכב שלא טופל 3 שנים. הרכב נוסע במצב טוב. מידי חודש חסר מעט מאוד מים ברדיאטור (בערך כמו פחות מרבע כוס מים בחודש) מדובר באקסנט 2006 עם 260 אלף קמ.

על פי הבנתי מהבן אדם ממנו קניתי הרכב עבר בפעם בשנה במוסך לתקן דברים הדרושים כדי לעבור טסט פרט לכך כלום.

ידוע לי שהרכב עד ליפני 3 שנים עבר טיפולים בהם הוחלף אלטרנטור הגיר שופץ מצבר הוחלף ליפני כשנה

1.מחר אני צריך לבצע נסיעה מאשקלון לראשון לציון מה הסבירות שדבר כזה יכביד על המנוע או הסבירות להתקע בעקבות מצב המים או באופן כללי חוות דעת? האם הייתם נוסעים בה או וותרים ואוטובוס

2.יצאתי מהעיר כבר פעם עם הרכב (אשדוד אשקלון) ויום למחרת הלך אלטרנטור לא יודע אם קשור

3.בעקבות מצב המים שהוא ממש מעט מאבד ופשוט הכל שאני לא יודע מתי בוצע (טיימינג,מתי הוחלפו בלמים ועוד דברים לאיזה מוסך מומלץ להגיע ומה להגיד לי לעשות טיפול ולבדוק את כל הרכב? פשוט אני פוחד שילבישו לי דברים

4.ובנוגע ל3 הערכת מחיר גסה מה הטווח מחיר לטיפול ברכב?

פורסם
לא החליפו גם שמן מנוע ופילטר שמן?

אני חושב שלא הוחלף הוא כמעט שחור

הוא החליף רק דברים קריטיים לנסיעה רכב ולבטיחות ומעבר טסט (נגיד צמיגים)

פורסם

לא הייתי חושש.

מאיפה הנזילה? אם לא נוסעים הרבה סביר שזה נזילה קטנה ולכן בחודש יורד ממש מעט, אולי המכסה רדיאטור לא שומר לחץ.

למה מלכתחילה להחזיק רכב כזה? עדיף לבצע יישור קו ולנסוע בשקט.

• תוכן חדש...