Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת four wheels steering

בסוף שנות ה80 ותחילת שנות ה-90 היו מספר יצרנים ששיווקו רכבים כאלה: שברולט, מאזדה, ניסאן, טויוטה, ב.מ.וו וכו׳. מעניין אותי אם שווקו גם בישראל ומדוע הטכנולוגיה הזו דעכה

https://www.pinterest.com/pin/301530137527218438/

Sent from my iPhone using Tapatalk

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

היו פטנטים שונים ליצרנים שונים.

בארץ שווקו לפחות סיטרואן ZX שזכתה להיגוי אחורי פאסיבי בכל הדגמים. וגם אחותה לפלטפורמה - פיג'ו 306, שלפי מה שאומרים ההיגוי אצלה היה פחות חד מאחור.

הרכבים האלה זכו להמון אהדה וביצועים (לא בקו ישר) שרק דגמים נבחרים (ויקרים) הרבה יותר יכלו לספק.

פורסם

הZX וולקן בהחלט מדהימה מהבחינה הזו,

חוויה להיות בתוך אחת כזו על כביש מפותל

יום טוב גם לך

פורסם

לפרלוד הגלגלים האחוריים היא מסתובבים טיפה נגד ביוון של הגלגלים הקדמיים. אני לא זוכר, אבל היה עוד רכב שבמהירויות נמוכות הגלגלים היו נגד ובמהירות גבוהה עם הגלגלים הקדמיים. אני חושב שזה היה פורשה.

פורסם

סיבוב של האחוריים נגד הכיוון של הקדמיים יתרחש רק במהירות נמוכה (40-60 קילומטרים לשעה).

מעל לכך - מתכון לבעיות יציבות מהסוג הכואב.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
היו פטנטים שונים ליצרנים שונים.

בארץ שווקו לפחות סיטרואן ZX שזכתה להיגוי אחורי פאסיבי בכל הדגמים. וגם אחותה לפלטפורמה - פיג'ו 306, שלפי מה שאומרים ההיגוי אצלה היה פחות חד מאחור.

הרכבים האלה זכו להמון אהדה וביצועים (לא בקו ישר) שרק דגמים נבחרים (ויקרים) הרבה יותר יכלו לספק.

אתה מבלבל בין היגוי אחורי פאסיבי להיגוי אחורי אקטיבי, שכלל משאבה ומסרק.

היגוי אחורי אקטיבי היה קיים במאזדה 626, מיצובישי גלאנט, הונדה פרלוד ועוד.

יתרונו הגדול היה יכולת תמרון יוצאת דופן בכניסות לחניות והקניית היגוי זריז להפליא במהירויות גבוהות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם לוולוו 850 יש היגוי אחורי פסיבי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

המכונית הראשונה בעולם שהיתה בעלת היגוי אחורי פאסיבי, היתה הפיג'ו 404.

מהסרן האחורי שלה יצאו זוג מוטות ארוכים שחוברו לצינור שעטף את גל הינע.

כך לסרן היתה אפשרות לתזוזה קלה, שפעלה כמו היגוי אחורי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

כמעט בכל רכב (בוודאי הנעה קדמית) יש שינויים מסוימים ב-Toe מאחורה בזמן תנודות מרכב.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

השאלה שלי התייחסה להיגוי אחורי אקטיבי - כפי שציינתי היה זמן שהיו לא מעט יצרנים שהשיקו מערכות שלהם, פתאום זה נמוג

לגבי סובארו, אני חושב שאולי ב-SVX היה היגוי אחורי

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

לא התפוגג לחלוטין.

לא מזמן הושקה A8 עם היגוי אחורי אקטיבי

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תוכן חדש...