Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו 2013 לאחר 2 תאונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי לכולם,

אז כבר כמעט חודשיים שאני מחפש רכב,

מצאתי פולו שנת 2013, יחסית שמורה, יד ראשונה, 88K ק"מ מנוע 1400

מחירון 44 - בפועל נאמר לפני שבדקתי את התאונות דרך דוחות השמאי 39K

לאחר שקראתי את דוחות השמאי אני קצת חושב לעצמי האם אני עושה כאן את הצעד הנכון?

אשמח לעזרתכם כמו שתוכלו לראות מטה, צירפתי את הדוחות בצנזור הפרטים.

חוץ מזה, אני שוקל לעצמי האם להיכנס לכל העסק הזה שנקרא גרמניות או לא,

מצד אחד הן נראות כמו שאני אוהב, הביצועים וצריכת הדלק לא רעים, מהצד השני תחזוקה.

כן חשוב לי שתראה טוב, ושעלות האחזקה לא תחנוק אותי. האם יש אלטרנטיבות מתאימות בסביבות ה 35K (מדובר על גיר אוטומט)?

007.jpg

006.jpg

005.jpg

004.jpg

003.jpg

002.jpg

001.jpg

עריכה אחרונה על ידי Defuser
פורסם

הייתי מוותר על הרכב הזה, יש מספיק אחרים בלי תאונות.

מה הדרישות שלך מהרכב? כמה נוסעים? קילומטרז צפוי וכו' ונוכל לכוון אותך טוב יותר.

פורסם

קטגורית הסופר מיני/משפחתית תספיק מבחינת גודל,

אמינה (לא צרפתייה),

עיצוב צעיר (פולו נראית טוב, קיה פורטה נגיד זוועה, I25 נראית סבבה...)

צריכת דלק נורמלית,

60-70 ק"מ ביום בערך.

התקציב הוא אזור ה 35,

מוכן להתפשר לידני אם יש שדרוג רציני ברכב

פורסם

מה רע בסוויפט /מאזדה 2 ? רכב גרמני אוטומטי עם DSG 7,שפגה אחריותו עלול להיות מלכודת דבש עם עוקץ חזק וכואב בדמות החלפת מצמדים במקרה הטוב ב 4,500 או החלפת מחשב גיר בעלות של 8000-10,000 במקרה הרע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)

מי משלם 10000 שקל על דבר כזה לרכב מחוץ לאחריות ? למה זה בכלל שיקול כלכלי בקניה של הרכב ? כל ילד יודע להזמין את זה, אפשר להעזר בהם אם לא מבינים.

https://www.ebay.co.uk/itm/001927731B-VW-POLO-MK5-AUTO-GEARBOX-ECU-CONTROL-UNIT-001-927-731-

B/202291633929?hash=item2f19855f09:g:B-gAAOSw539ZbLxw

חס ושלום לא מזלזל בכותב שמעלי, התגובה היא יותר פליאה כללית מהלך רוח שנמצא בפורום ורוכשי מכוניות יד2 בארץ

הבעיה היא לא אמינות רכבים, אלא התנהלות גובלת בעבריינות של יבואנים מסויימים - אם כבר זאת סיבה להמנע, ופחות מחירי החלפים (תמיד אפשר להתקמבן)

אני כל פעם מביא להם חלקים כאלה למוסך ואומר להם להרכיב, הלב שלהם נאכל ברמה כזאת שאני מבסוט לחודשים מהמבטים המאוכזבים של המנהלים.

מה שנכון מאד אבל זה התעסקות עם תיבות רובוטיות וטורבואים ברכבים בני 5 + באמת הייתי מקשיב לזה שמעלי ונמנע. זה פשוט חרא של חוויה, כי את זה כבר אי אפשר להזמין בקלות, לא מבחינת רגולציה ולא מבחינת עלויות משלוח וזה 90 אחוז מתקלקל בתקופה שתחזיק אותן. באירופה זה לא שיקול כי כמו שאתה רואה, מפירוק אתה מוציא טורבו ב300 שקל, הולך להביא אותו במו ידיך ומשלם עוד 500 שקל למישהו להרכיב.

בארץ, שכח מזה, אין פה מקום להרפתקאות מוטוריות אלא אם אתה משתכר מעל 300 אלף שח בשנה ומעלה.

עריכה אחרונה על ידי Silencer23
פורסם
מי משלם 10000 שקל על דבר כזה לרכב מחוץ לאחריות ? למה זה בכלל שיקול כלכלי בקניה של הרכב ? כל ילד יודע להזמין את זה, אפשר להעזר בהם אם לא מבינים.

אנחנו מדברים על מכטרוניקס (מחשב הגיר) ולא מחשבי תקשורת למיניהם, אתה בטוח ?

האמת שאני ואנגלית פחות הולכים ביחד אבל קשה לי להאמין שמכון גירים יקח 8000 ש"ח על משהו שעולה 40 דולר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...