Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למביני עניין מה הבעיה בלקנות שברולט קרוז שנתון 09/10.

ומה אני צריך לבדוק בחשבון בעת רכישה של הרכב מסוג זה?

פורסם

את תפקוד תיבת ההילוכים.

ב2011 עברה עדכון והרבה פחות עצלה , וגם נראה שלא סובלת מבעיית תיבת ההילוכים.

ניתן לזהות לפי הספק של 124 כס לעומת 112 כס לפני.

בצע חיפוש , הרכב נידון כאן רבות.

פורסם

הרבה מעבר לבדיקה של תיבת ההילוכים. הקרוז בשנים הנ"ל ממש לא אמינה, והשם שיצא לה פוגע במכירות של הדגם היום, שהוא הרבה יותר מוצלח.

Sent from my SM-J730GM using Tapatalk

פורסם

הממב מ-2012 השתפר, אבל ממש ממש לא קרוב למה שכתבת. הקרוז בשנים האלה ידעה להעניק אבזור נדיב. בשאר הבחינות היא נפלה משמעותית מרוב המתחרות.

פורסם

אם החלטת לרכוש קרוז ודא שהרכב משנת 2011 ומעלה, ההספק מנוע שונה ומ-2011 ה-1600 מגיע עם 124 כ"ס.

השנתונים שאתה מדבר לא מוצלחים בפן של אמינות, סחיבה וצריכת דלק (מנוע עם 112 כ"ס).

בגדול אחרי 2011 הקרוז היא מכונית בסדר גמור עם תמורה טובה למחיר שלה בתור משומשת, בטח טובה יותר מהתדמית שיצא לה.

הרכב הגיע מאובזר די טוב וגם רמת הבטיחות טובה מאוד לשנתון.

פורסם (נערך)

הציעו לי שברולט קרוז 2009 112כ"ס 140000 קילומטר יד 02 ברישיון ב9000 ש"ח הבחור מתחייב מנוע גיר שילדה מזגן מעולה.

שווה בכל אופן?

עריכה אחרונה על ידי Y-A-I-R
פורסם

שוב הרכב היה בעייתי עוד כשהיה חדש, מה קורה איתו היום אחרי כמעט עשור על הכביש אתה יכול לנחש לבד.

אם אתה מחפש משפחתית בתקציב כזה ובעלת שנתון יחסית גבוה למחיר תבדוק אולי פורד פוקוס, אמנם גם היא חלשה יחסית עם מנוע 1.6 אבל היא מפצה על זה בדברים אחרים כמו מרווח, נוחות, בטיחות ובנוסף נחשבת כאמינה יחסית ובעלת אחזקה פשוטה.

פורסם

בגלל כל הבעיות ש/הוזכרו הרכב נסחר במחיר משמעותית נמוך ממחירון- לקנות אחת כזו לפני ששנתון 2012 זו הרפתקה שעלולה להיגמר בבכי.

גם בשנת 2011 (לפחות בחצי הראשון של השנה),עדיין הרכבים הללו סבלו מהגיר המזעזע ואפילו היה כאן שרשור על רכב שחודשיים לאחר טיפול הלך מנוע.

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?585180-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-%D7%94%D7%9C%D7%9A-%D7%91%D7%A9%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%98-%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%96-2011

את הרכב הזה אם בכלל,הייתי רוכש רק משנתון 2012 ורק לאחר בדיקה מקיפה ביותר -אולי אפילו באחד מחוסכי היבואן.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...