Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לצעיר עד 35K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע עם מאזדה 3 האצבק דור ראשון, 1600 עם 4 הילוכים.

דלק 1 ל9, כוח סביר שכבר מיציתי אותו, מעולה לרכב ראשון לדעתי אבל עם הזמן יש צורך ביותר כוח, עיצוב יפיפייה לפי דעתי שהלוואי ויכולתי להישאר איתו, עיצוב פנים די משעמם שגם אותו מיציתי.

אני בן 19 ובעיקר נוסע בעיר לצורכי לימודים ויציאה עם החברים, רוב הזמן לבד ברכב ולפעמים עם עוד נוסע אחד.

מחפש להגדיל נפח מנוע ולהגיע לאזור ה150כוח בישביל להרגיש באמת שיפור של כוח ברכב.

מבחינת דלק אני לא מעוניין כולכך לרדת מ1 ל9. אני חושב שזה מספיק קשה גם ככה חח

חשבתי על הרבה אפשרויות, כול הדרך מA3 2.0 אטמו עד לספיריט דור ראשון.

לגבי הספיריט זו באמת אפשרות מעולה עם עיצוב שאני מאוד אוהב וסביבה מאוד מוכרת, אבל ה4 הילוכים ממש מסרס לפי דעתי והעיצוב פנים די זול ומשעמם, מפחד שאני יבזבז הרבה כסף ולא ירגיש שיפור משמעותי חוץ מאוד כוח, וצריכת דלק יותר גרועה.

לא מעוניין בגיר רציף
, לא מעוניין באונייה(מאזדה 6\הונדה אקורד בסדר) ואני חושב שהקטע הכי קשה זה
לא מעוניין ב4 הילוכים

הרכב שלי מת מחוץ לעיר, נוסע על 100-110 ב3000 סלד וזה ממש מבאס, אי אפשר לשייט באופן נעים והאצות מחוץ לעיר ממש חסרות כוח.

חשבתי על טורבו 1.2 DSG, אבל אני פשוט לא רוצה להיכנס לתחום הגרמניות ובפרט DSG בשנים המוקדמות שזה פשוט לבקש להיכנס לשלם כמה אלפים על הגיר הזה. לגבי ידני זה אפשרות בהחלט אבל ידני פשוט קופץ מאזור ה35 ל50 אלף..ברור למה.

לא נוסע ממש ממש הרבה, סביבות ה1000 קמ בחודש, 70% מהזמן בעיר.

אשמח לסאנרוף שדווקא יש בחלק מהדגמים שהסתכלתי עליהם אבל לא חובה בכלל..פשוט יהיה נחמד.

לבנתיים הגעתי רק לאפשרות אחת באמת שעונה על כול הדרישות המעצבנות שלי, הונדה סיוויק סדאן שנתוני 2010 בערך.

1.8 אטמוספרי עם 140 כוח, 5 הילוכים, צריכת דלק סבבה לגמרי לפי מה שהבנתי, עיצוב פנים שנתון למחלוקת אבל בהחלט שיפור מהמאזדה 3 שלי ככה שזה סבבה, ומה שהכי מבאס אותי זה העיצוב החיצוני המשעמם.

אשמח אם תגידו לי מה אתם חושבים על הרכב, ואם למישהו יש עוד הצעות שעונות לי על הדרישות

שזה בעצם מראה סבבה, עדיפות מאוד מאוד גבוהה להאצבק, 5 הילוכים ומעלה,
אפשרות לידני,
צריכת דלק שלא תעבור את ה1 ל8.5-9. ויותר מ130 כוח. וכמובן אמינות שתהיה סבבה..
עד 35K.

אני באמת הלכתי לאיבוד כבר.

אפשרות שגם חשבתי עלייה זה ספיריט דור שני שעונה לי על כול הצריכות, עיצוב מעולה בהאצבק 5 הילוכים 150 כוח וצריכת דלק נחמדה. אבל האפשרות הזאת עולה 50 אלף :/

• תוכן חדש...