Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הבנתי אותך. אני רק לא מסכים שיש לו מחיר של אוכל פרימיום, אלא סתם יקר ביחס לחו"ל. ביחס לדברים אחרים בארץ הוא לא ממש מתומחר כפרימיום. אבל שוב, זה סתם ויכוח עקר. אני מניח ששנינו מסכימים שהמבורגרים בהחלט יקרים בארץ, כמו כל הענף של המסעדנות והג'אנק פוד בפרט.

אם כבר הגבתי שוב, ממליץ להתייחס לקהילת המבורגר ישראל בערבון מוגבל. לתחושתי חלק מהכתבות שם ממומנות. ניסיתי כמה מהמקומות שהם מציעים ולא הבנתי אם יש לכתבים שלהם פגם בבלוטות הטעם, או שהם קיבלו יחס מיוחד שאני לא קבלתי, אבל ביקרתי בהרבה מקומות מומלצים שלהם שהיו, איך לומר, פושרים.

כאילו אין שום דבר רע בניסוי לאור המלצה, אבל לא לבנות ציפיות, לפעמים הכתבים שלהם מגזימים.

במדינת תל אביב יש הרבה המבורגרים מצוינים.

מי שלא אוהב את העיר ומעדיף משהו אחר במרכז ניסיתי כמה שאני חושב שהם ממש טובים: בנג בנג ברעננה, מיטבר הרצליה, B12 על שלל סניפיו, בורגר סאלון יקום וצפון.

יש אחד בראש העין שנראה מצוין אבל לא יצא לי לדגום. הופיע פה בכתבה ששמו אליה קישור.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מעניין שאפילו מקדונלדס יותר זול בחול (למרות שנראה שהדיפולט זה ארוחות יותר קטנות ממה שיש כאן).

אני מאוד אוהב את אמריקה בורגרס על אלנבי. אזור ה-60 שקל - לא סופר זול ולא סופר יקר.

יש פה ליד גם את גורמה 26, בערך באותה רמת מחירים, אבל משהו שם אף פעם לא מתחבר לי.

אמריקה בורגרס הם ממש אחלה, גם אני אוהב אותם יחסית - הבעסה זה שהמקום שלהם קטן וצפוף ממש בראש-האוור וחבל כי יש להם אחלה המבורגר.

וויטרינה המסביב שלו אדיר(הצ'יפס השתיה ואפילו הקריספי צ'יקן!)ההמבורגר עצמו הוא בסדר - אבל לא עפתי ממש מהאיכות.

אני ממש אוהב את הגראז' שיושב בין נס ציונה-ראשון - אף פעם לא התאכזבתי מהמבורגרים שמה.

מקדונלדס זה מקדונלדס, אתה לא אוכל המבורגר - אתה אוכל מקדונלדס ומבחינתי תמיד מדובר מעשית באוכל אחר.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

יש המבורגר סבבה לגמרי עם צ'יפס בסמי ובניו ברמת גן ב46 ש"ח.

בחומוס גבעתיים יש המבורגר סביר מאד ב39 ש"ח.

שניהם הרבה יותר טעימים (לדעתי), זולים יותר ויש בהם יותר בשר מבהמבורגר של מקדונלדס. אני חושב שיש המון מקומות קטנים כאלה שנותנים פייט למקדונלדס בטעם ובמחיר, אז בתכלס המבורגר בארץ כן נשאר בקטגוריית אוכל רחוב והמחירים לא מנופחים. זה בערך מחיר של שיפוד בפיתה.

אם רוצים משהו ברמה עם תוספות מעבר לבצל מטוגן וחמוצים, זה כבר לא בקטגוריית אוכל רחוב והגיוני לשלם במסעדה באזור ה60-70 ש"ח על המבורגר טוב.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מרכז זה לעשירים :lol: אני קונה מדי פעם המבורגר שהוא גם טעים וגם במחיר סביר, אל נמצא במקום שאפשר להגדיר כחור. 220-250 גרם ב 35-39 ש"ח. 10 דקות נסיעה מהעבודה, אז אני קופץ לשם מדי פעם.

כתבתי את זה לפני שראיתי את ההודעה האחרונה של slowride. :roll:

פורסם (נערך)

DIY, פתח תקווה - הנביאים 30, "אטליז הקצבים" בזמנו הופיע בmako כאחת הקצביות הטובות בארץ, הוא מביא את הבשר ישירות מהגולן , אפשר לקנות אצלו 4 קציצות מוכנות כולל תיבול ב50 ש"ח (קציצות של 200-220 גרם).

קניתי כמה פעמים, אחלה קציצה, קצת מזכירה את הקציצה של "אגדיר".

כמובן שבDIY צריך לעשות השלמות, לחמניה,הום פרייז,סלט וכו'...

עריכה אחרונה על ידי Dimo

פורסם (נערך)

א. לא מבין מה אתם מתפלאים על המחירים? האוכל רחוב הזול היחידי שנשאר היום זה חומוס\פלאפל\פיצריות מפוקפקות (20-30 ש"ח מגש)\ואולי סביח\סנדוויצ'ים מחנויות רחוב סטייל ז'בוטינסקי ברמת גן - בני ברק

אלו הרכיבים הכי זולים, ולכן המחיר.

איפה הימים שבאגט שווארמה היה עולה 30 שקלים? פיתה ב20? זה יוקר המחייה כאן, משלל סיבות.

לא רק המבורגר, לא תמצא היום ארוחת צצהריים בפחות מ40 שקלים, ואם כן, זה לא יכלול שתייה.

אותו דבר עם המבורגרים, לא פחות מ40 שקלים, במקומות ארציים כמו BBB בלאק וכו', וגם הם למדו מהמבורגריות פרימיום ומציעים המבורגרים פרימיום במחיר של קילו אנטרקוט.

עזבו את ההמבורגרים, מה תגידו על 7 ש"ח תוספת לרבע בצל מטוגן?

9 ש"ח לפטריות, 11 ש"ח ל20 גרם גבינת צד'ר וכו'?

ב. אתם מכינים המבורגרים על מחבת? מחבת פסים? אפשר להגיע לאותו טעם כמו על גריל?

אני אישית מעדיף לאכול בורגר בחוץ, כי אני יכול להרשות לעצמי, כי אני לא אוכל כל יום המבורגר וכשאני אוכל בא לי להתענג, אבל אני יכול להבין את מי שמכין בבית. לגמרי.

לעניין השרשור:

גורדוס חולון

ויטרינה

פורט 19 (!!!)

סוסו אנד סאנס (אני פחות התחברתי)

וולפנייטס

המבורג רחובות

לרשימה המלאה גש לקבוצת הפייסבוק:קהילת המבורגר ישראל

עריכה אחרונה על ידי maxcher
9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

ב. אתם מכינים המבורגרים על מחבת? מחבת פסים? אפשר להגיע לאותו טעם כמו על גריל?

אני אישית מעדיף לאכול בורגר בחוץ, כי אני יכול להרשות לעצמי, כי אני לא אוכל כל יום המבורגר וכשאני אוכל בא לי להתענג, אבל אני יכול להבין את מי שמכין בבית. לגמרי.

אפילו לא חייב את הפסים, אתה צריך מחבת עבה שאוגרת מספיק חום, ולהביא אותה לטמפרטורה גבוהה מספיק לפני שאתה שם את הקציצה. לא מעט מקומות בארץ, כולל ברשימה שציינת, בכלל לא עושים את ההמבורגרים על גריל- אלא על פלטה חמה.

מבחינת הטעם אני יכול לספר לך שההמבורגרים שלי חד משמעית טעימים מאלו של הבלאק/BBB/יומנגס וחבריהם, לטעמי האישי גם טוב יותר מזה של הויטרינה (שממש לא נפלתי מהכיסא שם, אגב), נותנים פייט לאלו שאני מחשיב מוצלחים מאוד, כמו של ה B12.

פורסם

מיטבול!

דרך המכבים 8, ראשון לציון.

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

פעם היו מקומות שמכרו המבורגר ברמת גימור של ליסינג (קפוא של טירת צבי בלחמניית ספוג עם חתיכת חסה ופרוסת עגבניה) אבל ב5 ש"ח, כמו נתקה ליד עכו למי שמכיר.

פורסם

מבחינת הטעם אני יכול לספר לך שההמבורגרים שלי חד משמעית טעימים מאלו של הבלאק/BBB/יומנגס וחבריהם, לטעמי האישי גם טוב יותר מזה של הויטרינה (שממש לא נפלתי מהכיסא שם, אגב), נותנים פייט לאלו שאני מחשיב מוצלחים מאוד, כמו של ה B12.

תגלה לנו את הסוד....

• חברי המעגל הראשון
פורסם

השרשור הזה עשה לי תאבון אז החלטתי לברר כמה עולה להכין המבורגר טוב.

בדרך מהעבודה עברתי אצל הקצב וקניתי 6 המבורגרים אנטריקוט גדולים איכותיים = 91 ש"ח.

משם למאפיה - 6 לחמניות המבורגר ב10 ש"ח.

בבית חיממתי מחבת רגיל לרמה שאי אפשר להחזיק מעליו את היד ליותר משניה והכנתי את הבשר.

מצאתי במקרר תפוחי אדמה מבושלים אז חתכתי לפרוסות והוספתי למחבת עם השומן שיצא מההמבורגר.

הכנתי 3 המבורגרים כפולים עם טיפה חרדל ומיונז בכל לחמניה.

סה"כ, אם נניח שתפוחי אדמה והרטבים זה עוד 10 ש"ח, יצא שהכל עלה 111 ש"ח. כלומר 3 המבורגרים גדולים ב35.3 ש"ח או 6 המבורגרים רגילים ב18.5 ש"ח.

למסעדה החומרים עולים פחות, ואין לי מושג כמה אחוז ממחיר מנה זה רווח למסעדה, אבל אם מניחים שמדובר ב50/50, יוצא בערך כמו מחירים של מסעדה.

IMG_2263.JPG

פורסם (נערך)

:-D תותח!

תוסיף שטיפת כלים והעובדה שזה הפך פשוט לארוחה ולא לבילוי עם הבת זוג ויוצא שזה כבר לא כזה כיף ועל גבול המשתלם.

זה למה כולם מרשים לעצמם לגבות מחירים כאלה על אוכל ג'אנק.

עריכה אחרונה על ידי Dimo

פורסם

לאחרונה רק SALOON, בקדימה.

אני (וחברים שלי) נעשיפים את ההמבורגר שלי. קצת פרויקט, אבל שווה.

הבסיס הוא זה:

[video=youtube_share;03h5T_tiyx0]

בכללי, סדרה מעניינת לחובבי בישול

השינוי שאני עושה הוא 70% צ'אך (עדיף מישון) 30% אסאדו או לחלופין, אם אני מרגיש "פרוע" 70% צ'אך/20% אסאדו/10% פאנצ'טה

אפשרי, אגב, לעבוד ישר עם בשר טחון מהקצב (אפשר פעם אחת, אפשר פעמיים, הבדל בעיקר בטקסטורה) לחלק את המסה הטחונה ואותה להמליח. פשוט לערבב בעדינות (עדיף בקערת נרוסטה שהיתה בהקפאה, שומן בקר טחון מתרכך ו"נמרח" בטמפ' שהידיים מייצרות. כמה שהכלי קר יותר, יש פחות סיכוי שזה יקרה)

החלק הקריטי להמבורגר שלו זה איך שהוא מכין את הקציצות.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

מדבריך עוד עלול להשתמע שהמבורגר במסעדה יותר טעים מכזה שמכינים בבית וזה לא מדויק. מעטים ההמבורגרים שטובים יותר מהמבורגר ביתי כאשר יודעים להכין אותו. במסעדה יש ערך מוסף, שאתה לא צריך לבשל בעצמך וכן הלאה וגם אני אוכל יותר בחוץ, אבל לא כי זה טעים יותר. סתם בגלל החוויה מסביב.

למי שהגיב מעליי, פתחו בתל אביב TLBS וזה של מישהו שעבד אצל הסטון בלומנטל והתערובת היא בדיוק התערובת שלו. להמבורגר קוראים "המבלומנטל" והוא מאוד מוצלח. נסה אם אתה מאזור תל אביב או מגיע לאזור.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

דרך אגב, אם כבר דובר על פרימיום, חלק גדול מההמוברגריות שהוזכרו כאן אכן מגישות המבורגר פרימיום והרמה עולה על כל המבורגר שיצא לי לאכול בחול,כולל ארהב ששם המבורגר זה בעיקר מקדונלד'ס או רשת אחרת.המחיר בארץ לא זול אבל לא רק על ההמבורגרים.הוא לא זול על הכל.

• תוכן חדש...