Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תופתע לשמוע אבל לא ממש. סגרתי איתו מעל מאך 2 מעל כביש הערבה, אבל אז הגיע אוטובוס של ארקיע והייתי חייב להאט. יש רעשים משמעותיים מהמדבקה של הסאן רוף.

יצא לך ליבדוק גם לביא אספנות במיקרה? איך הוא בהשוואה ?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא. איסור טיסה בין 07:00 ל 09:00, ואני חייב להיות כבר בעבודה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
נכון לעכשיו הוא המטוס קרב החמקן הטוב בעולם.

אמריקה לא מוכנה למכור אותו לידידות שלה כדי שחלילה בטעות הטכנולוגיה לא תיפול לידי אויב.

שוב, זה מה שאני שומע וקורא.

קראת כתבה בטמקא, נהיית מומחה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני לא מומחה, אבל זה לפי כתבות שאני קורא בכל חור ולא כתבות של ילדים בני 15.

במה זה שונה מאנשים שצברו ידע במכוניות על פי כתבות של מומחים? אם זה שגוי, אז אני לא אשם.

דרך אגב, הF-35 גם פחות טוב מF-15 , רק שהF-35 חמקן...

פיקה, עם המשפט שאמרת חוץ ממצרים אתה רק מוכיח לי כמה המדינה הזאת מסוכנת לנו צבאית ביום מן הימים.

פורסם

למה כבר לא להיסתפק בגירסא החמקנית של F15SE?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

יש את ה F15PHEV שקט בטירוף.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם (נערך)

לרגע חשבתי שאתה סתם ממציא שמות ופיתאום גיגלתי שזה דגם אמיתי, גדול!.

F15PHEV.jpg

מי שבאמת גיגל שילחץ LIKE חחח.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

פורסם

אני הייתי בטוח ש-PHEV זה Plugged hybrid electronic vehicle

אבל רק דיסקו יודע עד כמה עמוק היה הפאנץ׳.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אמנם זו תזוזה מהנושא המקורי, אך אני ממליץ לראות את הסרטון "רעל" שמצורף לכתבה.

אם נשארים עם ה"נטו" של הסרטון ומסתכלים על כל מיני דברים, זה לא נראה טוב, בלשון המעטה.

https://www.mako.co.il/news-military/security-q2_2018/Article-376566b4c46a361004.htm?sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1434139730

פורסם

אני המום, חשבתם שאני מסתלבט עליכם? לא לקחתם ברצינות את ההודעות הקודמות שלי בשרשור?

זה פוגע ואף מעליב.

לשעבר:

פורסם
נכון לעכשיו הוא המטוס קרב החמקן הטוב בעולם.

אל תשכח גם שה-F-22 הוא מטוס יקר באופן שערורייתי.

מעניין אותי לפי איזה פרמטרים קבעו באותם מקומות שקראת שהוא "הטוב בעולם", ולפי מה בכלל נקבע "טוב"...

בכל מקרה, זה מטוס עליונות אווירית, ובהתחשב בעובדה שלאף אחד חוץ ממצרים אין בכל האיזור הזה תשובה ל F15 הותיק והטוב, חסר היגיון לחלוטין שישראל תקנה מטוס שכזה אפילו אם זה היה אפשרי.

דווקא מצרים? אם כבר, הייתי אומר סעודיה: להם יש F-15E, יורופייטר ו-AIM-120. הכי קרוב שיש למצרים זה טייסת אחת קטנה של Rafale. האמריקנים מסרבים למכור להם AIM-120 עבור ה-F-16 - הבדל עצום בעליונות אווירית.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
אל תשכח גם שה-F-22 הוא מטוס יקר באופן שערורייתי.

דווקא מצרים? אם כבר, הייתי אומר סעודיה: להם יש F-15E, יורופייטר ו-AIM-120. הכי קרוב שיש למצרים זה טייסת אחת קטנה של Rafale. האמריקנים מסרבים למכור להם AIM-120 עבור ה-F-16 - הבדל עצום בעליונות אווירית.

לקחתי את הקרובות המיידיות, לא כולל סעודיה/טורקיה/איראן

אם הולכים על המעגל הרחב יותר, אז כן, סעודיה. למעט סעודיה- בדיוק מה שכתבת, הראפאל של המצרים הוא הדבר הקרוב ביותר.

האמריקאים מכרו למצרים 9X שיש לו רקורד די טוב, הרבה יותר טוב ממה שיש לכל הסובבות האחרות כאמור.

פורסם
אותי לא מעניין יקר, לא יקר.

ישראל חייבת את המטוסים הכי טובים בעולם, כי אם לא יהיה לנו יתרון אווירי, אז אנחנו בבעיה רצינית.

אין כאן את האימוג'י הזה של יד על הפרצוף?

לשעבר:

• תוכן חדש...