Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה מנהל רכש ולוגיסטיקה.

"או, על זה בדיוק רציתי לדבר איתך!!" (1:26)

[video=youtube_share;yAr4wEwSaHk]

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תאמין לי שאני מכיר את זה (דור שני לתעשייה). המצב היום הוא שבסין יש יכולות ייצור שלא קיימות כבר בארץ ולכן חלק מהייצור נעשה שם. לך תמצא למשל בית יציקה לנירוסטה שמסוגל לעשות יציקות שעווה עם עובי דופן של 4 מ"מ.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

חוץ מזה עזוב שכר מינימום. למה מוסדות ההכשרה לרתכים לא מלאים במועמדים כשרתך טוב מגיע למשכורת של היי טק ולמעלה מזה?

כי לרוב זה אומר לעבוד בתנאים שהם פשוט לא נאותים.

יסלחו לי מראש ה 10% שכן מקפידים, אבל ברוב המפעלים הקטנים אין שירותים נורמליים, אין מטבח נורמלי, אין מקלחות נורמליות (אם בכלל), על רעש וריחות וטמפרטורה אף אחד לא מקפיד אלא אם הביקורת מכריחה אותו.

לרוב גם צריך לבדוק את התלוש בשבע עיניים.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

נהג-לילה, התגובה שלך יצאה רק עם ציטוט שלי ללא שום טקסט נוסף...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מנפלאות עמוס השרת (התגובה היחידה בפורום שמכילה רק ציטוט בלי טקסט :lol:).

כתבתי שאם הבעיה זו התעודה אז לך תלמד לוגיסטיקה ואז תהיה לך התעודה כדי לכסות את התחת של החמור שממיין את קורות החיים. זה דבר שאתה עושה עם יד אחת קשורה מאחורי הגב והשנייה מחזיקה בקבוק בירה.

פורסם
כי לרוב זה אומר לעבוד בתנאים שהם פשוט לא נאותים.

יסלחו לי מראש ה 10% שכן מקפידים, אבל ברוב המפעלים הקטנים אין שירותים נורמליים, אין מטבח נורמלי, אין מקלחות נורמליות (אם בכלל), על רעש וריחות וטמפרטורה אף אחד לא מקפיד אלא אם הביקורת מכריחה אותו.

לרוב גם צריך לבדוק את התלוש בשבע עיניים.

ולמה אתה חושב שבהי טק לא צריך לבדוק את התלוש בשבע עיניים?

בכל מקום אתה חייב לבדוק כי בסופו של דבר אלה מערכות שגם מפספסות. לא כל דבר נובע מכוונה רעה אבל אם לא תבדוק לא תקבל מה שמגיע לך.

פורסם
מנפלאות עמוס השרת (התגובה היחידה בפורום שמכילה רק ציטוט בלי טקסט :lol:).

כבר הייתה אחת בעבר, לא זוכר איפה :lol:

כתבתי שאם הבעיה זו התעודה אז לך תלמד לוגיסטיקה ואז תהיה לך התעודה כדי לכסות את התחת של החמור שממיין את קורות החיים. זה דבר שאתה עושה עם יד אחת קשורה מאחורי הגב והשנייה מחזיקה בקבוק בירה.

אני מתהדר בתעודת מנהל רכש מטעם משרד התמ"ת. נייר טואלט יקר למדיי.

פורסם

כל תעודה היא טובה, אתה צריך לדעת לשווק את עצמך. להדגיש בקורות חיים את היתרונות שלך בהתאם לדרישת המשרה.

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

פורסם
ולמה אתה חושב שבהי טק לא צריך לבדוק את התלוש בשבע עיניים?

בכל מקום אתה חייב לבדוק כי בסופו של דבר אלה מערכות שגם מפספסות. לא כל דבר נובע מכוונה רעה אבל אם לא תבדוק לא תקבל מה שמגיע לך.

ברור שגם בהייטק צריך, הכוונה שלי לא היתה לטעות מקרית בתום לב, אלא יותר לטעויות מכוונות מצד המעסיק או לפחות לפרשנות שמיטיבה איתו ולא עם העובד כשאפשר.

מניסיון של מספר שנים בחברת לואוטק גדולה שמרוויחה מצוין, התנאים הבסיסיים היו מספקים בקושי. סביבת עבודה מלוכלכת, אין מספיק תאי שירותים, משרדים שהיו מוצפים כל שנה מספר פעמים בחורף, צריך לנמק כל פעם שצריך ציוד משרדי, כסאות שבורים ועוד.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אני עובד מול לא מעט חברות לואו טק ונדיר להיתקל במצבים כאלה. לא שאין אבל זה לא נפוץ במיוחד.

פורסם

בזמן שבדקתי את ספקי צה"ל, למעט סדנא ריתוך שהמקום היה מזעזע, בעל מקום היה נקי ובסדר (כולם בחברות ממשלתיות וגם פרטיות). אמנם השירותים לא היו בעיצוב יפיפייה, אבל בהחלט נקי.

פורסם
הבעיה שבלי תעודה של supply Chain Manager קשה מאוד להתקדם בתחום הלוגיסטיקה, ובמיוחד להרוויח טוב (מנסיון של ניהול לוגיסטי ורכש בארץ ובשוויץ).

אני עדין בתחום הלוגיסטיקה, אבל בתחום הרכש וkey user בSAP, והביקוש גדול, ככל שרמת הנסיון והקורסים שצוברים ככה השכר והביקוש עולה בהתאם.

ברווז אתה צריך לדעת לשווק את עצמך, תנסה להתמקצע בתחום אחד בעולם הלוגיסטיקה ומשם לדחוף את עצמך.

תוכל להרחיב בבקשה?

לאילו תחומים בלוגיסטיקה אתה מתכוון בהצעה להתמקצע? אשמח גם לדעת מהו תחום ה-Key User ב-SAP.

אני עובד המון עם התוכנה ולא שמעתי את הביטוי הנ״ל.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם
תוכל להרחיב בבקשה?

לאילו תחומים בלוגיסטיקה אתה מתכוון בהצעה להתמקצע? אשמח גם לדעת מהו תחום ה-Key User ב-SAP.

אני עובד המון עם התוכנה ולא שמעתי את הביטוי הנ״ל.

אני מתכוון לדוגמא SCM, רכש ועוד.

פשוט לבחור תחום אחד להתמקצע בו, עדיף מאשר אולראונדר.

לגבי key user, יש לך נגישות ליותר אפשריות בSAP לפתרון בעיות, מה שלמשתמש רגיל אין את הרשאות המתאימות.

אתה כביכול נמצא בין המשתמש הרגיל ובין היועץ של SAP.

פורסם

ירחמיאל,

עוד לא דיברת איתי... :wink::lol:

• תוכן חדש...