Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בכלל, ובפרט לאילו יש בלימה אוטונומית גם במהירות גבוהה מ 80 קמ"ש ונמוכה מ 10 קמ"ש.

מיועד לזוג + שני פעוטות, התקציב הוא עד 160,000, אוטומטי, לא חייב יד ראשונה.

סדר עדיפויות:

1. בטיחות

2. סחירות (+ אמינות)

3. נוחות (+ ישיבה גבוהה)

4. ירידה מתקציב המקסימום

תודה לכל העוזרים.

עריכה אחרונה על ידי tal2420
פורסם (נערך)

ג'יפונים שמציעים הרבה מערכות בטיחות - קיה ספורטאז' ,קיה נירו,, מיצובישי אאוטלנדר וגם האקליפס קרוס, ניסן קשקאי ,סובארו XV ברמת גימור אייסיט בלבד, פיג'ו 3008 וטויוטה CHR.

כל אלה למיטב ידיעתי גם זכו בציוני ריסוק של חמישה כוכבים ויתנו לכם בטיחות טובה.

הXV מציע נוחות מהטובות בסגמנט , אבל בתקציב הזה נכנס רק 1.6 עם ביצועים שלא יספקו את רוב האנשים.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

ה-xv eyesight 2.0 עולה 160, כך שהיא בתקציב.

אם משקללים את מבחני הבטיחות האמריקאים והאירופאים, ציוני הבטיחות שלה הכי גבוהים בקטגוריה. יש לה גם 5 שנות אחריות מלאות.

השיקולים שלי היו זהים לשלך ובחרתי אותה לאחר בחינת לא מעט אופציות. אתה מוזמן לחפש את השירשור המתגלגל שלי על הבחירה ואלפי הק"מ הראשונים איתה.

פורסם
ה-xv eyesight 2.0 עולה 160, כך שהיא בתקציב.

אם משקללים את מבחני הבטיחות האמריקאים והאירופאים, ציוני הבטיחות שלה הכי גבוהים בקטגוריה. יש לה גם 5 שנות אחריות מלאות.

השיקולים שלי היו זהים לשלך ובחרתי אותה לאחר בחינת לא מעט אופציות. אתה מוזמן לחפש את השירשור המתגלגל שלי על הבחירה ואלפי הק"מ הראשונים איתה.

תודה רבה.

האם קיימת בלימה אוטונומית בכל מהירות בדגם הזה?

פורסם
ג'יפונים שמציעים הרבה מערכות בטיחות - קיה ספורטאז' ,קיה נירו,, מיצובישי אאוטלנדר וגם האקליפס קרוס, ניסן קשקאי ,סובארו XV ברמת גימור אייסיט בלבד, פיג'ו 3008 וטויוטה CHR.

כל אלה למיטב ידיעתי גם זכו בציוני ריסוק של חמישה כוכבים ויתנו לכם בטיחות טובה.

הXV מציע נוחות מהטובות בסגמנט , אבל בתקציב הזה נכנס רק 1.6 עם ביצועים שלא יספקו את רוב האנשים.

תודה רבה על התשובה המקיפה.

אתה יודע להגיד באילו מהדגמים שציינת קיימת בלימה אוטונומית בכל מהירות?

פורסם

אם כל הקריטריונים שהצגת הייתי גם לוקח בחשבון את הנושא של חיסכון ברכב וממליץ לך לבדוק את הנירו. ג'יפון היברידי חסכוני מאוד בדלק ומאוד בטיחותי בגלל כלל המערכות בטיחות שמותקנות עליו. הוא לא הכי גבוה בכביש אבל בהחלט נותן תמורה טובה להשקעה. יחסית חדש בישראל אז לא יודע להגיד לך כמה שוק יהיה בשנים הבאות.

פורסם
אם כל הקריטריונים שהצגת הייתי גם לוקח בחשבון את הנושא של חיסכון ברכב וממליץ לך לבדוק את הנירו. ג'יפון היברידי חסכוני מאוד בדלק ומאוד בטיחותי בגלל כלל המערכות בטיחות שמותקנות עליו. הוא לא הכי גבוה בכביש אבל בהחלט נותן תמורה טובה להשקעה. יחסית חדש בישראל אז לא יודע להגיד לך כמה שוק יהיה בשנים הבאות.

תודה, ידוע לך האם הבלימה האוטונומית היא גם במהירות בינעירונית?

ומה דעתך לגבי הדעה שאת הכסף שחוסכים בדלק בהיברידיות משלמים אחרי כמה שנים בהחלפת סוללה יקרה?

פורסם

פרט לסובארו, האם רק לספורטאז' ונירו יש בלימת חרום אוטונומית גם במהירות מעל 80 קמ"ש ? ( לי אישית הספורטאז' "דפק ברקס" בסביבות 140 קמ"ש אז אני יודע בוודאות שזה עובד )

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

יש את המיצובישי אקליפס קרוס ברמת גימור אינסטייל ומעלה , ומעבר לתקציב של פות"ש את ה3008 ברמת גימור פרימיום.

לא הצלחתי להבין מה יש בקשקאי ובאקסטרייל , וגם לא בCHR, כי היבואנים לא טורחים לכתוב פירוט מלא.

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

שבת שלום,

מקפיץ את השרשור. מתחיל לחפש לאבא שלי ג'יפון חדש עם הכי הרבה מערכות בטיחות הכי חשוב בלימה אוטונומית גם במהירות גבוהה, היגוי אקטיבי ואחלה אם יש גם התרעה על רכב בשטח מת. חיישנים קדימה ואחורה גם אחלה, לא משהו שלא ניתן להרכיב אח"כ בבית.

בק"ש אדפטיבית לא רלוונטית. ג'יפונים עם תא מטען של פחות מ 400 ליטר לא יכללו בחשבון. ה 3008 נפסל בגלל תפעול מזגן מהמסך. וואגיות וגירים רובוטיים בחוץ. מובילאיי בחוץ. עד עכשיו אני די בכיוון של ספורטאז' מול טוסון. פספסתי משהו ? למיטב זכרוני אאוטלנדר ללא היגוי אקטיבי.

תקציב ככל הנראה עד 150. יד 1 אפס ק"מ יתקבלו בברכה.

עריכה אחרונה על ידי ST12345

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אם אין בעיה עם צריכת הדלק, אז ספורטאז'/טוסון בנזין יהיו בחירה הגיונית.

סוזוקי משיקים אוטוטו את הויטארה המחודש בישראל עם מנוע טורבו וגיר פלאנטרי. הבטחה למערכות בטיחות מקוריות (סופסוף) - ישאיר עודף גדול ויתן מענה טוב לדרישות.

מיצובישי asx בדגם הפרימיום המאוד מאובזר מוצעת בהנחה נאה (134000 שקל חדש מהיבואן - מחיר של ליסינג 0 קילומטר).

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...