Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי תקציב של כ45K.

שמתי לב שהמחירים של שני הרכבים הנ"ל עבור שנתון 2014 כמעט זהים לפי מחירון לוי יצחק ויד 2.

לכן, מהבחינה הזו אעדיף לרכוש את המזדה 2, אבל אני מניח שיש עוד פרמטרים כלכליים חוץ מהמחיר ואשמח לעזרה בחישובם:

1) מחיר ביטוח חובה ומקיף

2) מחיר אגרת רכב

3) מחירי טיפולים

4) צריכת דלק

5) אחריות

האם ההבדלים הכספיים בגורמים הנ"ל משמעותיים בין הרכבים?, איזה מהרכבים כדאי לרכוש בתקציב שלי? האם יש עוד גורמים כלכליים שלא ציינתי?

תודה

פורסם

לחברה שלי קיה פיקנטו r ex. שנת 2014 שנרכשה כחדשה באוגוסט 2014. הרכב עבר 64 אלף קמ וננהג רק על ידה ( אני לוקח אותו לתדלק רק ,היא פשוט לא אוהבת תחנת דלק).

מבחינת צריכת דלק 1+12,13 זה הממוצע.

ביטוח לנהג בגיל 24 עם מקיף עולה היום 4000 שח, טיפה יותר.

טיפולים היו רק השגרתיים.

תקלות, החלון האחורי הפסיק לרדת רק מהדלת של הנהג, הוחלף קצת אחרי שנגמר האחריות. הנזק, 370 שח.

מאוד מרוצים מהאוטו חברה שלי לא מוכנה לשמוע על להחליף.

מה שכן דגם ה R המדובר נהנה משוק ממש טוב, פעמיים כבר הושאר על הרכב פתק אם מעוניינים למכור, וזה למרות שיש אלפי פיקנטו על הכביש ולטעמי כולן נראות אותו הדבר.

לגבי המאזדה 2 אני יכול לתת הרחבה על שנת 2008 אבל זה כנראה לא רלוונטי.

אני אישית הייתי הולך על קיה פיקנטו, המנוע מספק, וחוכמת ההמונים בדרך כלל לא טועה

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

פורסם

מבחינת מחירים לא צריכים להיות הבדלים גדולים, ביטוח אתה יכול לבדוק בwobi למשל.

המזדה 2 חזקה יותר, מרווחת יותר ועם תא מטען גדול יותר, רק חפש את רמת איבזור דינמיק ולא אקטיב.

הפיקנטו מוצלחת מאוד אך פחות טובה בצריכת דלק ביחס לרכב מיני, מבחינת אחריות רכב פרטי נהנה מ7 שנות אחריות, 3 מלאות ועוד 4 על מנוע וגיר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני חושב שבתקציב שלך תוכל לקנות גם פיקנטו 2016.

יש לך לא מעט אנשים שרכשו רכבים דרך שיטת 0 ק"מ מליסינג - ועכשיו הם מנסים למכור רכב שיש המון ממנו.

אתה מתחיל את המיקוח במחירון מינוס 10K (זו ההנחה שקיבל רוכש הרכב) ומוריד לפי יכולת המיקוח שלך.

ברמת העיקרון אנשים ישמחו מאוד לקבל כסף מזומן בימים כאלה שבהם שוק הרכב הפרטי דה פקטו מת.

לגבי ההשוואה - לא רלוונטית - אחת היא סופר מיני גדולה וחזקה יותר, אחת היא מיני. את ההשוואה לפיקנטו עושים מול סקודה סיטיגו ופיג'ו 107 - ושם היא לוקחת בענק בכמעט כל פרמטר למעט צריכת דלק.

פורסם

תודה לכם,

אני יודע שאלו סוגי רכב שונים אבל פשוט חשבתי לעצמי, אם העלויות לא רחוקות, למה לא ללכת על היותר טוב (מזדה 2 דינמיק) גם אם זה אומר 2014 במקום פיקנטו 2016 בדגם הפשוט (0 קמ מליסינג זה הלא מאובזר)

פורסם

אתה לא יכול להגיד "יותר טוב" כשמדובר בשני רכבים מקטגוריות שונות. הפיקנטו מציעה תמורה טובה לכסף ואולי הכי נמכרת היום בקטגוריה שלה, וגם המזדה 2 כבודה במקומה מונח. בסוף זה מאוד תלוי בצרכים שלך...

• תוכן חדש...