Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה שמאובזר יפה רק שלא ברור לי אם זה נרשם 0 קמ או חדש מהיבואן.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

שוק היוקרה לא מתחיל לרתוח. הוא רותח מזמן...

הפוסט שלך קריפטי משהו. איפה המודעה? ולמה הכוונה סוכנויות טרייד אין? ה520i זה דגם חדש לחלוטין, שאפילו לא יובא עד היום ע״י היבואן הרשמי, אז מדובר ביבוא מקביל אני מניח?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
שוק היוקרה לא מתחיל לרתוח. הוא רותח מזמן...

הפוסט שלך קריפטי משהו. איפה המודעה? ולמה הכוונה סוכנויות טרייד אין? ה520i זה דגם חדש לחלוטין, שאפילו לא יובא עד היום ע״י היבואן הרשמי, אז מדובר ביבוא מקביל אני מניח?

יבוא רגיל של דלק. ראיתי בטרייד אף אבל אני משער שיש גם בירכא ובכל הסוכנויות שהם עובדים איתם.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

מעבר לעובדה שאם הרכישה היא מטרייד אפ, הרכב כבר נרשם עליהם ומדובר ביד שניה 0 ק"מ.

זה גם רשום בבירור במודעה:

Screenshot_1.jpg

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
מעבר לעובדה שאם הרכישה היא מטרייד אפ, הרכב כבר נרשם עליהם ומדובר ביד שניה 0 ק"מ.

זה גם רשום בבירור במודעה:

[ATTACH=CONFIG]501273[/ATTACH]

כמה שנות אחריות זה הסמיילי הזה

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

הנה התשובה:

5.jpg

בחודש פברואר נרשמו 3 סדרה 5 ברמת גימור S (המוכרת בתור הפשוטה יותר לציי רכב מ3 ו1) שאינה משווקת כלל באולמות היבואן.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

רמת גימור S היתה גם ב5 הקודמת, אז זה לא משהו חדש. מה שכן, אני מניח שלמרות שהיא מאובזרת פחות מהדגמים שתמצא באולמות התצוגה, היא בטח מאובזרת מהדגם הקודם.

פורסם

אוקיי, לא הכרתי את הS הקודמת.

תיקון טעות, עלו עוד 31 יח' של 520 ברמת גימור S שהתגלגלו לנתונים של מיני משום מה.

סה"כ 34 יח'.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...