Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת- אימפרזה ניו אייג' 2005 4X4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

בחיפושיי אחר רכב נתקלתי באימפרזה 2005 4X4 1.6 ידני.

מאחר ואין לי ניסיון עם רכבי 4X4 אשמח לשמוע את דעתם של בעלי ניסיון ומביני עיניין בקשר לדגם המדובר.

יתרונות, חסרונות (עד כמה גבוהה צריכת הדלק?), עלויות אחזקה, טיפולים שוטפים וכל מה שלדעתכם חשוב לדעת.

תודה רבה לעונים:-)

רן.

פורסם (נערך)

אהלן, ראשית אתקן אותך, אין גרסת 1.6 ידני וארבע על ארבע אלא הנעה קדמית. אולי מדובר ב2.0 וגם אז מדובר באוטומט.

ברשותי גם כזו שנת 2003 שזהה לזו של 2005, במקרה גם 1.6 ידני. היא נוחה מאוד, אמינה ובכלל מרגישה לטעמי יותר טוב מהתחרות בשנתונים האלה. לגבי אמינות, אלה מכוניות שנחשבות אמינות מאוד ככה שהטיפולים השוטפים לא אמורים להפתיע אותך, בתלות בבלאי ובמצב האוטו כשאתה קונה אותו. לגבי הדלק, על פי אנג׳י עושה אצלי 1-10 קבוע בעיר שזה בדיוק מה שעושה כמעט כל משפחתית 1.6 מודרנית. חשוב למצוא אחת כזו במצב טוב, לא שחוטה ובעלת היסטוריית טיפולים מלאה. במידה ותמצא אחת כזו הן יכולות לשרת אותך המון זמן אבל נדיר מאוד למצוא במצב טוב, מסוג המכוניות שיכולות להישאר כחדשות במידה ואתה שומר עליהן כמו שצריך.

ועוד דבר, לא הייתי מתעקש על ה4*4 בכל מקרה, גם בגרסת ההנעה הקדמית מדובר ברכב שמתנהג מעולה. ה4*4 צורך יותר דלק ומעמיס מכלולים נוספים שאותם תצטרך לתחזק כשהערך המוסף על פני ההנעה הקדמית הוא לא כזה גדול אם בכלל.

עריכה אחרונה על ידי imprezadude
פורסם

בכיף, ההבדלים בעיקר יתבטאו בצריכת דלק שתגדל בעקבות המשקל הנוסף (האימפרזה הרגילה גם ככה כבדה יחסית) וה4*4. בנוסף, מכלולים נוספים פותחים את האפשרות לתקלות נוספות. לסובארו אמנם יש ניסיון רב בבניית מערכות 4*4 אמינות, אבל אני מניח שאתה מבין את כוונתי. הייתי ממליץ לך להתמקד באימפרזות הרגילות, בעיקר בידניות, כי אמורות להיות יותר כאלה וכי המנוע 1.6 החלש יחסית יתמודד טוב יותר עם המשקל ולא ידרוש ממך כל הזמן למשוך את המנוע או להתעסק בהילוכים. אלא אם כן האקזמפלר שמצאת טוב בצורה יוצאת דופן.

• תוכן חדש...