Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי מתלבט איזה גיפון לקחת מהעבודה האופציות הם

1.ספורטאז מנוע 2000

2.רנו קאדגר בנזין 1.2 טורבו

מכיוון שתיקונים וירידת ערך לא ממש בסדר החשיבות.

דלק מעט חשוב כי אני מוגבל בסכום חודשי.

איזה מהגיפונים עדיף מבחינת התנהגות נסיעה ,מרחב פנים ,נוחות?

פורסם

בין שני הדגמים האלה העדיפות לקיה. בשביל חסכון בדלק עדיף רכב דיזל ( אותו קדג'אר, למשל ). בנוסף, המנוע 1.2 בנזין של רנו חלש מאוד למשקל הרכב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני הייתי בוחר רק לפי צריכת הדלק

בדרך כלל ההגבלה היא על קילומטר ולא כסף

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

פורסם

נסעתי לא מעט על הקאג'אר (דיזל),

הרכב יחסית צפוף מלפנים (יותר מהקיה), והדיזל רועשת,

עוד מה שמרגיז זה מערכת מובילאי לעומת מערכות מובנות בקיה.

פורסם
אני הייתי בוחר רק לפי צריכת הדלק

בדרך כלל ההגבלה היא על קילומטר ולא כסף

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

צודק. כי באמת שווה להתעלם ממערכות הבטיחות שמגיעות עם הספורטאז'...

:?

פורסם

ההבדל שבקיה המערכת היא מהיצרן, אקטיבית שעובדת, ועוזרת למנוע תאונות, וברנו זה הצפצפה של ישראל כץ, שמציקה.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם

סתם מסקרנות (ומעצלנות לחפש בגוגל), האם יש לרנו מערכות בטיחות מקוריות בחו"ל לדגמים שנמכרים בארץ?

או במילים אחרות, האם אנחנו שוב מקופחים והיבואן חוסך עלינו?

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם
סתם מסקרנות (ומעצלנות לחפש בגוגל), האם יש לרנו מערכות בטיחות מקוריות בחו"ל לדגמים שנמכרים בארץ?

או במילים אחרות, האם אנחנו שוב מקופחים והיבואן חוסך עלינו?

תשובה לא מייצגת - רנו קאדג'ר בטורקיה משווקת ב-3 רמות, בגבוהה ביותר יש איבזור בטיחות האקטיבי, כולל חנייה אוטומטית.

מחירי המחירון שם דומים לפה. ברמות הנמוכות - כלום ושום דבר.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם (נערך)

מעניין.

למה מקצצים בתוספות האלה? משיקולי התאמה לקבוצות מחיר?

בכל מקרה, אם הייתי מתנדנד בין הספורטאז' לבין הקדג'אר (עם כל החיבה החדשה שלי לרנו) הייתי בוחר בקיה. מערכות בטיחות מקוריות זה דבר נהדר, בטח לעומת הצפצפה ברנו.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

פות"ש לא ציין באיזו רמת גימור הקדג'אר מגיע.

ברמות גימור מעל LIFE יש

התראה על סטייה מנתיב, ניטור רכב ב"שטח מת", זיהוי תמרורים ומעבר אוטומטי לאורות גבוהים והמובילאיי שם עקב חוסר באזהרת קירבה.

הספורטאז' עדיין עדיף מהבחינה הזו.

פורסם

חוץ מצריכת דלק יותר טובה, הספורטאז' מתעלה על הרנו בכל הפרמטרים מנוע בהרבה יותר עוצמתי, מרווח מבפנים ויש מערכות בטיחות מאוד מתקדמות.

פורסם

אני חושב שיהיה לך יותר טוב עם ה

ספורטאז'. קודם כל מציעים לך מנוע קטן ברנו, 1.2 ברכב כזה גדול מאבד מהחסכון שלו. מבחינת מרחב פנים זה דיי דומה. אם כבר מציעים לך את ה- 2.0 של הקיה אתה מקבל גם הרבה ציוד בטיחות מקורי וחבילת מולטימדיה טובה

• תוכן חדש...