Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי דו"ח ברירת קנס של 250 ש"ח, ללא נקודות. מסיבות שאין טעם להיכנס אליהן לא שילמתי את הדו"ח וחיכיתי שהוא יגיע בדואר רשום. לאחר יותר מ-4 חודשים הגיעה דרישה לתשלום חוב מוגדל כמובן. האם היה אמור להגיע הדו"ח גם בדואר רשום?

בנוסף, על מנת לבדוק האם הדו"ח נרשם במערכת, ביקשתי פירוט נקודות על הרשיון (עכשיו שאני חושב על זה, זה היה מיותר כי זאת היתה עברה ללא נקודות). בתשובה שקיבלתי היה רשום שיש לי 8 נקודות על עבירה מלפני 10 שנים. זה לא אמור להימחק לאחר שנתיים ללא עבירות (כאמור עברו 10)?

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

דו"ח שנמסר ביד לא נשלח בדואר רשום פעם נוספת.

הנקודות לא תקפות ( אבל רשומות עד שתגיע לגיל 120 ).

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

גם אZ לא היה נשלח

השוטר רושם בהעתק שלו נמסר לנהג מסרב לחתום.

דוח נשלח בדואר רשום רק כאשר הוא מודבק לחלון או כאשר אתה מצולם על ידי מצלמת מהירות.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
ישה, השוטר רושם גם במקור.

היו לי מקרים שלקוחות לא מרוצים קרעו את ההעתק שלהם.

נו שויין, הטפשות כואבת....

לכך התכוונתי

טוב שחידדת.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

מתעלק על השרשור,

קיבלתי דוח חניה שהודבק לשמשה ביום מעט גשום.. ציפיתי לקבל את ההעתק בדואר ביום ה85 ממתן הדוח ראיתי שאין זכר למכתב בדואר ולבסוף אחרי מספר נסיונות הצלחתי לקרוא מהדוח הרטוב את מספר הדוח ושילמתי באינטרנט..

הכתובת שלי עדכנית, במקרה של הדבקה לחלון אחרי כמה זמן מקבלים בדואר? הרי אחרי 90 יום מתחיל להתווסף ריביות וכו'..

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

בניגוד לדין כניסה ביד 90 הימים נספרים ממשלוח הדוח בדואר הרשום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

^

מניח שהתכוונת כמובן לרשום "מסירה ביד".

מניין הימים הוא מיום ההמצאה (קבלת דואר רשום) ולא מיום השליחה.

נדמה לי שיש עוד איזשהו דין ברירת מחדל 14 יום מיום המשלוח, כנראה עבור דבר דואר שלא נמסר לבסוף.

במקרה של אי-מסירה על הנאשם להוכיח שהדואר לא נמסר שלא באשמתו.

• תוכן חדש...