Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אעז ואומר שזו בדיקה של חברת הליסינג ולא מטעמך?

אם כן, קחי את הרכב לבדיקה במכון מטעמך שאת סומכת עליו כי הבדיקה הזו לא שווה את הנייר שעליו היא כתובה.

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

פורסם

אתה צודקת זאת אכן בדיקה של חברת ליסינג.

במידה ואקח את הרכב לבדיקה והתוצאות יהיו זהות, האם אפשר להניח שהרכב תקין וללא פגיעה בשילדה ?

אגב, תודה על התגובה המהירה!

:)

פורסם

רק במכון שאת בוחרת , ובקשי לקבל חוות דעת על הגיר .

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

קשה לי להאמין שהבדיקה תהיה כל כך נקייה, כי תמיד מוצאים משהו גם אם זה רק כסת"ח.

ההמלצה שלי היא לקחת את הרכב למוסך שמתמחה במכוניות הללו שיבדוק אותו טוב, במיוחד את הגיר על מצמדיו.

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

פורסם

אז לקחתי לבדיקה משלי וזה מה שיצא

20180206_161653.jpg

לגבי הגיר הוא אמר שהוא שבגלל שזה DSG 7 הוא סימן לא תקין ורק שצריך לקחת לבדוק במוסך

את זה בעזרת ה' יקרה עד סוף השבוע

חוץ מבדיקה של הגיר שצריך לעשות נראה תקין או שיש עוד דברים שאתם חושבים ששווים בדיקה ?

תודה!

פורסם

אוקטביה 2013 מליסינג? השילוב הבעייתי של DSG ו-TSI בתוספת טיפולים סוג ז׳ במוסכי מדרכה?

תחשוב טוב אם אתה רוצה להכניס ראש בריא למיטה חולה.

פורסם

חוסר מי קירור - לבדוק שהתרמוסטט לא נוזל(מחלה של הדגם).

נזילת שמן מהטורבו - רוב הסיכויים שמדובר בהזעה קלה מצינור שמן של הטורבו.

• תוכן חדש...