Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מחשב ישן מאוד, משרת אותי נאמנה קרוב ל8 שנים,

לאחרונה אני מרגיש שהכונן הישן עליו יושבת מערכת הפעלה מראה סימנים שהוא הולך להיזדכות על הציוד בקרוב...

קניתי HDD חדש, עכשיו השאלה היא האם ניתן (ואם כן אז איך) לבצע העברת מערכת ההפעלה עם כל ההגדרות שלה כיום

סוג של "קופי פסט" לכונן החדש ולהגדיר אותו כראשי ובזאת להוריד לחלוטין את הישן ללא התעסקות של פירמוט וכו'?

כי על הכונן החדש כבר ישנו חומר.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם (נערך)

בוודאי שניתן.

יש לשכפל את הכונן ע"י שימוש בתוכנה ייעודית, Ghost או בעדיפות - Acronis שעדיפה עליה עשרות מונים.

התוכנות הנ"ל אינן חינמניות, אז אני משאיר ליד הדמיון שלך איך להשיג אותן.

לגבי השכפול, יש לחבר את שתי הכוננים למחשב, להפעיל את התוכנה ולבצע שכפול מהדיסק הישן לחדש.

אל תנסה לאלתר ולעשות copy paste בין הדיסקים בעצמך, זה לא יעבוד.

*עריכה:

רק לאחר שהגבתי שמתי לב שציינת ש "כי על הכונן החדש כבר ישנו חומר."

את החומר אתה תצטרך לגבות בכונן נפרד, לשכפל את הדיסקים ולאחר מכן להעביר את החומר בחזרה אליו.

או פשוט להעביר את החומר לכונן הישן ולבצע את השכפול עם כל החומר.

עריכה אחרונה על ידי omricn
פורסם

הכונן החדש הוא SSD?

לפני כמה שבועות בהמלצת חברי פורום התקנתי במחשב שנרכש בערך ב 2007-2008 ולא היה זז בכלל, כונן חדש SSD והתקנתי עליו מערכת הפעלה מחדש.

שיפור בביצועים גדול מאוד. רציתי בכלל להחליף את אותו מחשב אבל בהשקעה של 260 ש"ח בכונן הבאתי אותו למצב שמיש שעובד בסדר גמור.

פורסם

בסופו של דבר החלטתי על מהלך שונה, אני הולך להתקין את המערכת על SSD, הבנתי שזה משפר את המהירות פלאים.

פורסם

זה לא מתחבר באותם החיבורים כמו HD רגיל? כי על פניו זה ניראה בדיוק אותו הדבר, גם החשמל וגם הSATA.

פורסם

עידכון:

ביצעתי העברה של כל המחיצה לכונן הSSD אבל עכשיו ישנה בעיה אחרת:

הSSD שלי הוא 120 גיגה ומשום מה הוא נותן לי רק 57. לאן הלכו כל השאר?? וזה לאחר פירמוט.

פורסם

בחזרה לשאלתך המקורית. אם הדיסק הישן מראה סימנים של מוות קרוב אז המוות הוא קרוב.

אם זה המצב (סקטורים פגומים, מוני SMART עולים וכו’) תבדוק שכל החומר על הדיסק הישן מגובה, ותשקול לקנות עוד דיסק אם הSSD החדש לא גדול מספיק.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

כרגע אני מריץ מערכת הפעלה WIN10 על SSD 120 גיגה, ובנוסף יש לי 2 כוננים חדשים של טרה כל אחד שקניתי לא מזמן.

אגב, כל התהליך פשוט יותר משחשבתי, בסוף השתמשתי בתוכנה MiniTool Partition Wizard שעשתה לי את כל העברה.

עכשיו אני תקוע בבעיית עידכון הקושחה שלו...(SSD)

• תוכן חדש...