Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה אכפת לי ספורט מוטורי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שרבנו והתווכחנו, הגיע הזמן לעבור לפסים יותר פרקטיים. בשיתוף עם פיליפ פתחנו שרשור בו הוא הבטיח לפרסם את ימי המסלול שהוא מארגן, בנוסף, אנחנו נעדכן שם על אירועים שיגיעו לידיעתנו, ואנחנו מזמינים אתכם, את חברים שלכם (מהקליקה או לא), את המארגנים וכל מי שרוצה לעזור לנו באמת לקדם את הנושא במקום לשבת פה ולשרוף פיקסלים - לפרסם בו. התנאי היחיד הוא פרסום פרטים מלאים ככל האפשר ולפחות שם המארגן וטלפון ליצירת קשר.

מוזמנים להציץ.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יבגני, עשה לי טובה, אתה מתחיל לגלוש למחוזות הפנטזיה והביזאר. אם אתה רוצה שנמשיך לנהל דיון ענייני, בבקשה, בוא ננהל דיון ענייני. כי "דיבורים על הדרה וסלקציה - שמזה תכלס התחלת" לא היו ולא נבראו. הייתה קריאה למארגנים להפסיק להסתתר. הייתה אפילו התייחסות עקיפה לתרומה של ספורט מוטורי (אפילו התייחסו לזה בתחילת הדיון). יש לי תחושה כאילו ננעלת על הוויכוח הזה עם "אבי נעלבי שחושב שלא נותנים לו", כשאנחנו בכלל באותו צד, שנינו מנסים לקדם את התחום כל אחד בדרכו. אתה כנראה פשוט סגור מדי בתוך הקליקה שלך כדי להבין את זה (

:hihi:

).

אני מאוד ענייני.

לא דיברת על הדרה וסלקציה?

כנראה שאנחנו - כחולי הצווארון וממוצעי השכר - פשוט לא מעניינים אותם

המנטליות נותרה של קבוצות קטנות והומוגניות

אפשרות להירשם, אין.

למה אדם נורמטיבי, שרוצה להשתמש במשאב ציבורי (ארחיב בהמשך) צריך לקפוץ דרך כל כך הרבה חישוקים? וזה עוד לפני שבכלל נגענו בעניין עלויות ההשתתפות ומחירי רישיונות המירוץ, שאני יודע ממקור ראשון שמסובסדים בכבדות עבור "מקושרים" ומי שאינו מקושר נאלץ לשלם פי 3 ויותר.

אחרי שחפרתי את הנשמה על "גם לי מגיע" - העצבים שלי מופנים לא רק לשם

כל מה שאופי הארגון הזה עושה הוא להשאיר את ה"עניים" (בספורט מוטורי) במקומם באיזו אפלה ו"תראו אותנו", בעוד שאלה המקורבים ואלה שלא יודעים שובע, אשכרה מקבלים מגרש משחקים פר-אקסלנס מהמדינה ולא נותנים לאף אחד אחר לשחק בו.

עצרתי אי שם בעמוד הראשון.

אני לא ננעלתי על שום דבר.

הטור המקורי שלך יצא נגד שיטת ארגון האירועים הקיימת בספורט המוטורי בישראל. כתבת מה מפריע לך בזה והסברת למה אתה חושב שזה קורה. אז אתה טועה. המארגנים לא מסתתרים. מגיעים אנשים גם עם רכבי דיילי לימי מסלול. מאף אחד לא נמנע להוציא רישיון ספורטיבי. אין כאן שום עניין של "כחלי צווארון". וזה מסוג הדברים שכשאתה כותב אותם בהסברים שלך להעדר פרסום - אין שום דרך אחרת לקרוא אותם, מלבד, סלח לי, הבתכיינות.

זו שאלה אחרת לגמרי אם עוד פרסום היה מביא עוד משתתפים. מכיוון שאתה התחלת ויצאת מתוך נקודת הנחה שלמארגני האירועים בכלל אין עניין שזה יקרה. וזה לא נכון.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

יבגני, אני מתנצל, אבל אתה צריך לעבוד על הבנת הנקרא. בוא נסיים את הדיון הזה כי הוא לא מוביל לשום מקום. תודה.

פורסם
ניר. אתה לקחת את זה לכיוון אחר לגמרי.

אתה אומר שאתה מוצף בהזמנות. אני אתן לך דוגמה כנגד. אני יודע על פצאל מיום שהתחילו לסלול אותו, אבל טרם ביקרתי שם.

כרגע מתוכנן למרץ. למה? כי אני לא בקבוצות ווטסאפ רלוונטיות. נכון. הייתה לי הזדמנות בנובמבר ביום חול וויתרתי כי מה לעשות, צריך לעבוד.

ואני ממש לא בעל קורולה ממוצע. אני חבר במועדון ומכיר אנשים.

מה שבעיקר פורסם ואליו התייחסתי זה מידע על המסלולים החדשים שהוקמו וכל מיני כתבות יחצ שונות, וכן על האירועים התחרותיים.

ימי מסלול לא מפורסמים בתפוצה רחבה כי זה בדרך כלל מאורגן ע"י מדריכים שהמקסימום פרסום שהם יכולים לעשות זה בדף פייסבוק שלהם ובפורומים/קבוצות ואת זה הם עושים ככל שהם יכולים. זה לא גופים גדולים ואתה גם לא בדיוק רואה את ynet מפרסמים יום מסלול, נכון ? אז ברור שמי שזה מעניין אותו צריך קצת לפתוח את האוזניים ולחפש קצת. אין מה לעשות.

כן, היה יכול להיות נחמד אם למסלול עצמו היה אתר מסודר עם לו"ז אבל העסק ממש לא שם.

כרגע זה כאב ראש של המדריכים שמפעילים את הימי מסלול.

פעם היה ניר אחד, שהייתי בטוח שאני היחיד שקרא את הפוסטים שלו. מזמן כבר לא מפרסם שם כלום. פורום ספורט מוטורי פה הוא בגדר קישוט שמעמיס על השרת כבר לא מעט זמן. חבל.

:mm_yeah:

8)

אתה מבין, גם אני לא זיהיתי עניין רב חוץ מכמה בודדים כמוך.

אני עדיין פעיל ומבקר במסלולים בערך פעמיים בחודש אבל השיתופים עברו לקבוצות ווטסאפ של 'הקליקות' השונות.

פורסם
אחרי שרבנו והתווכחנו, הגיע הזמן לעבור לפסים יותר פרקטיים. בשיתוף עם פיליפ פתחנו שרשור בו הוא הבטיח לפרסם את ימי המסלול שהוא מארגן, בנוסף, אנחנו נעדכן שם על אירועים שיגיעו לידיעתנו, ואנחנו מזמינים אתכם, את חברים שלכם (מהקליקה או לא), את המארגנים וכל מי שרוצה לעזור לנו באמת לקדם את הנושא במקום לשבת פה ולשרוף פיקסלים - לפרסם בו. התנאי היחיד הוא פרסום פרטים מלאים ככל האפשר ולפחות שם המארגן וטלפון ליצירת קשר.

מוזמנים להציץ.

נחמד.

עדיין מפספס את התלונה המקורית שלך, זה לא לקהל הרחב, זה לגולשי קארספורום. מי שלא שמע על קארספורום לא יידע על זה.

זאת הקליקה, זה מועדון סגור. ברכה השכנה מגבעת אולגה לא תדע על זה..

סוג של אתה מנסה לצאת ידי חובה אחרי שהטלת פצצה ע"י ריכוז ימי מסלול, בפורום "סגור" שמתעסק בנישה. בראבו.

יש לי קצת בעיה (ומסתבר שלא רק לי) עם תלונת הכותב, והפיתרון העצלני משהו הזה שמוציא אותו ידי חובה כי התחילו בתקיפה נגדו והוא לא יוצא מעמדתו (בכל זאת הוא רשם מיוזר של קארספורום ואסור לו לטעות)

אז כבר הטלת את הפצצה? החלטת שבמקום להפיל את האשמה על אחרים אתה לוקח את המושכות בידיים כי שינוי מסוג זה מטריד אותך (עד כדי לנסח פוסט שכזה) יאללה תעשה את זה כמו שצריך.

קארספורום מלבד היותו פורום, לאחרונה גם הפך לסוג של מגזין רכב, משמע מתערבבים בברזנה העיתונאית (מה שאני כאיש מן השורה לא) תרימו את הכפפה ותציקו להם על ריבוי כתבות בנושא, על התראות על אימונים ומרוצים, ודברים שיושבים לך (!!!) על הראש.

פורסם (נערך)
מה עם יתר הדפים שציינתי? כמו כן, התמונה המנצחת זה אצלי בפיד, כי שם זה בטוח לא היה.

או שאתה לא מספיק על הפיד או שאתה לא באמת עוקב אחרי הדפים, פיגו' (לובינסקי) מתעקשים בכוח על הספורט המוטורי ופירסמו מלללאאא חומר על דקל נער (שאני מניח שגם אותו אף אחד מחוץ לקליקה לא מכיר) ועל זה שהוא הולך להתחרות עם רכב שלהם.

כל ענף הרכב בארץ מתנהל בתוך קליקות, אנחנו מדינה קצת עוכרת נהגייה נרצה או לא נרצה ולכן, לדעתי, טבעי שגם זה יגיע באותה הדרך.

יכול להעיד על עצמי שאני לא חבר בשום קליקה וידעתי על די הרבה ימי מסלול שבחרתי לא ללכת אליהם ויחד עם זאת לפני שבוע גיליתי שיש כל שבוע בערך יום מסלול של פיליפ (גילוי נאות - לא חיפשתי על זה שום דבר זה נטו מגיע שהגיע אלי).

אני מבין את הסיבה לכתיבת הכתבה אבל לא מסכים איתה, דווקא בפורום הזה שבתקנון שלו כתוב 'תעשה חיפוש לפני שאתה פותח שירשור'.

נסיים בנימה אופטימית, שמח ומברך על פתיחת השירשור.

אני ממש בעוד כמה שניות אינטרנטיות (בטח עד שתקראו את זה זה כבר יהיה שם) אוסיף עוד לינק לעוד יום מסלול שהוא השני בסדרה שהגעתי אליו דרך הקישור של התקנון מהאתר של ספארקו שמופיע בשרשור עצמו, שהוא אגב השני מאותה סדרה והראשון עוד התקיים לפני שהמסלול בפצאל נפתח.

עריכה: הנה אפילו חוסך לכם גוגל עם קישור

עריכה אחרונה על ידי rupni

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

נסיים בנימה אופטימית, שמח ומברך על פתיחת השירשור.

אני ממש בעוד כמה שניות אינטרנטיות (בטח עד שתקראו את זה זה כבר יהיה שם) אוסיף עוד לינק לעוד יום מסלול שהוא השני בסדרה שהגעתי אליו דרך הקישור של התקנון מהאתר של ספארקו שמופיע בשרשור עצמו, שהוא אגב השני מאותה סדרה והראשון עוד התקיים לפני שהמסלול בפצאל נפתח.

עריכה: הנה אפילו חוסך לכם גוגל עם קישור

לבעלי דלוריאן בלבד.

פורסם

רעיון מבורך, באמת יעזור שיהיה ריכוז מידע במקום אחד במקום בפיד בפייסבוק יחד עם שאר אינסוף המידע הפחות מעניין.

אגב לגבי ליגת קאדילק (TIME ATTACK) - ההרשמה מלאה וסגורה מזמן לכל חמשת הארועים ב-2018, מקסימום אפשר להגיע כצופים.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
נחמד.

עדיין מפספס את התלונה המקורית שלך, זה לא לקהל הרחב, זה לגולשי קארספורום. מי שלא שמע על קארספורום לא יידע על זה.

זאת הקליקה, זה מועדון סגור. ברכה השכנה מגבעת אולגה לא תדע על זה..

ההבדל בין דף פייסבוק עם 50-100 עוקבים לבין קארספורום עם אלפי משתתפים ועשרות אלפים קוראים ברור.

יחי ההבדל הקטן

סוג של אתה מנסה לצאת ידי חובה אחרי שהטלת פצצה ע"י ריכוז ימי מסלול, בפורום "סגור" שמתעסק בנישה. בראבו.

יש לי קצת בעיה (ומסתבר שלא רק לי) עם תלונת הכותב, והפיתרון העצלני משהו הזה שמוציא אותו ידי חובה כי התחילו בתקיפה נגדו והוא לא יוצא מעמדתו (בכל זאת הוא רשם מיוזר של קארספורום ואסור לו לטעות)

הפתרון של פרסום כאן הוא טוב בהרבה מאשר היה עד כה, כי הוא בא להוסיף פרסום ואינו גורע מהפרסום שהיה קיים עד היום ויתקיים גם להבא

אז כבר הטלת את הפצצה? החלטת שבמקום להפיל את האשמה על אחרים אתה לוקח את המושכות בידיים כי שינוי מסוג זה מטריד אותך (עד כדי לנסח פוסט שכזה) יאללה תעשה את זה כמו שצריך.

רק מי שלא עושה לא טועה.

קארספורום מלבד היותו פורום, לאחרונה גם הפך לסוג של מגזין רכב, משמע מתערבבים בברזנה העיתונאית (מה שאני כאיש מן השורה לא) תרימו את הכפפה ותציקו להם על ריבוי כתבות בנושא, על התראות על אימונים ומרוצים, ודברים שיושבים לך (!!!) על הראש.

כמאמר הגשש זה רעיון וזה רעיון

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
כל כך הרבה שטויות

ואם בכל זאת מישהו פה גילה לראשונה על האפשרות להגיע ליום מסלול בפצאל, אני גם אצטרף להמלצות על ימי המסלול של פיליפ.

רק מזהיר שהם מתמלאים מהר באנשי הקליקה הסגורה אז לא יודע אם יהיה מקום :twisted:

נניח שפיליפ ( שם גנרי ) מתפרנס מכך.

יותר פרסום , יותר משתתפים , יותר ימי מסלול, יותר זול, יותר פרסום יותר משתתפים יותר ימי מסלול יותר זול.

פצאל ( שם גנרי ) יראה כי טוב כלכלית למסלול בפצאל יוקמו מסלולים נוספים גם במקומות נוספים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
ההבדל בין דף פייסבוק עם 50-100 עוקבים לבין קארספורום עם אלפי משתתפים ועשרות אלפים קוראים ברור.

יחי ההבדל הקטן

ההבדל בין אלפי המשתתפים בקארספורום (שהוא אתר נישה) לבין מאות אלפי הקוראים בynet, ברור. יחי ההבדל הענק.

הרי המטרה המקורית של הפוסט הזועם הוא הנגשת המידע לכלל הציבור ולא לאותם אלפי משתתפי הקליקה הסגורה של קארספורום, אלא לציבור הרחב, שלא נמצא בקליקות ולא בא מהתחום, וזו בעצם מטרת הכותב המקורית (אם בכלל מישהו הצליח להבין אותה כראוי)

הפתרון של פרסום כאן הוא טוב בהרבה מאשר היה עד כה, כי הוא בא להוסיף פרסום ואינו גורע מהפרסום שהיה קיים עד היום ויתקיים גם להבא

נכון, ועדיין, זה פתרון בגדר לצאת ידי חובה אחרי שהצמידו אותך לקיר שפתחת פוסט מתלהם בסגנון "למה אחרים לא עושים".

זה עדיין פתרון קל ופשוט שמראה שמעבר למספר לחיצות במקלדת, האחריות האמיתית למטרת הכותב צריכה להיעשות ע"י אחרים.

ן

זה נחמד שיש לכותב סנגור, הרי כמו שאמרתי, אסור למי שכתב מטעם קארספורום להודות שטעה, או שכתב דברים חסרי בסיס, או שנקט בפתרונות עלובים ושם פלסטר על שבר. נו שוין.

פורסם

לפייסבוק יש מאות מליוני משתתפים ועוד כמה עשרות מליונים של קוראים. אם לדף הספציפי יש רק 50-100 עוקבים כנראה שזו כמות האנשים שזה מעניין אותם. הרי גם בקארז פורום הספורט המוטורי לא בדיוק עתיר מבקרים.

בשורה התחתונה, מי שרוצה להגיע למידע יודע איך להגיע אליו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
זה נחמד שיש לכותב סנגור, הרי כמו שאמרתי, אסור למי שכתב מטעם קארספורום להודות שטעה, או שכתב דברים חסרי בסיס, או שנקט בפתרונות עלובים ושם פלסטר על שבר. נו שוין.

כמה דברים:

1. לכותב אין סנגור, יש אנשים שמסכימים איתו (איתי). זה בסדר לא להסכים, זה לא בסדר להכפיש ולהעליב אנשים שלא מסכימים איתם.

2. כנס לחיפוש המתקדם, חפש את שם המשתמש שלי ואת המונח "תודה על התיקון" או "טעיתי"או ניסוח אחר ותחזור ותגיד לי איך אסור לי להודות בטעות.

3. הפתרון הוא לא "פלסטר" והוא לא "לצאת ידי חובה". הוא כל מה שאנחנו כקארספורום יכולים לעשות. אם נצליח להביא עוד מידע לשרשור הוא גם יפורסם בפייסבוק שלנו ובמגזין שלנו, השרשור יודבק בפורום הכללי ואנחנו עדיין ממשיכים לעבוד על להביא אליו עוד מארגנים ועוד מדריכים שיפרסמו בו את המידע.

4. בקארספורום יש יותר גולשים מאשר בוויינט רכב. הרבה יותר.

5. אף אחד לא הצמיד אף אחד לקיר.

6. אף אחד (במערכת CF) לא עושה שום דבר "כדי לצאת ידי חובה". או שאנחנו עושים את המקסימום שאנחנו יכולים, או שאנחנו לא.

ויותר מכל זה: מה אתה מציע? במקום הערות עוקצניות, אולי תתרום מנסיונך עם מירוצים ואירועים בתחום הדו"ג כדי לקדם את הארבע גלגלי? אולי נשים את הציניות והארס בצד ונשלב ידיים כדי להשיג את המטרה שכבר הסכמנו שכולנו רוצים - לקדם את התחום?

• תוכן חדש...