Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מכרתי לאחותי את הרכב שלי אבל לא עשינו העברת בעלות כי אני מקבלת מחיר טוב לביטוח (הסדר במקום העבודה). היא משלמת את הביטוח ישירות לחברה, בלי קשר אליי.

מפה לשם היתה תאונה וצריך לשלם לצד שלישי.

אחותי חושבת לתבוע את הביטוח אבל ממה שאני מבינה מהם, התביעה תירשם עליי, כי אני בעלת הרכב. כלומר, לא יהיו לי "העדר תביעות", ומחיר הפוליסה ישתנה בהתאם, ולא רק על הרכב שאצלה, אלא יכול להיות גם על הרכב שלי.

אז אני שואלת:

1 - האם יכולה להיות פוליסת ביטוח על שם אחר מאשר בעל הרכב?

2 - האם היעדר תביעות זה פר רכב או פר אדם (נראה לי שזה אפילו מלווה אותך לביטוח אחר עם עושים, לא משנה מה הסכום)

3 - אם אני כבר כאן: הנפגע בתאונה לא הלך למוסך בהסדר וההשתתפות העצמית שלנו גבוהה. איך ייתכן שהבחירות של הנפגע משפיע על ההשתתפות העצמית שלנו?

תודה לעונים!!

פורסם

1. אפשרי.

2. הביטוח הוא על שם האדם שרוכש אותו ולא על שם בעל הרכב.

3. הנפגע יכול לתקן את רכבו איפה שהוא בוחר, וזה לא קשור לתנאים שלך בהשתתפות העצמית מול חברת הביטוח. אם את חושבת שהתיקון שהוא מבצע יקר מידי, כדאי מאוד שתזמיני דוח שמאי מטעמך.

בהצלחה

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

לגבי שאלה 3

גובה ההשתתפות העצמית שלך נמוך כאשר את מתקנת במוסך הסדר וגבוה יותר כאשר את מתקנת במוסך שהוא לא הסדר, כלומר הפעלת הביטוח המקיף שלך.

כאשר את פגעת ברכב אחר את מפעילה את ביטוח צד ג' שלך.

תבדקי מה גובה ההשתתפות הצמית במקרה הזה, לא תמיד זהה להשתתפות העצמית כאשר את מפעילה את הביטוח המקיף שלך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני מניח שגם לרכב שלך\של אחותך יש נזק. האם אין בכוונתך לתקן אותו?

תיקון כזה יכול להתבצע במוסך הסדר או במוסך שאת מעדיפה מחוץ להסדר - למוסך הסדר יש יתרון בהשתתפות עצמית מופחתת ולעתים גם ברכב החלופי.

מבחינת אבדן ה.ה.ת. - לפני מספר שנים אשתי פגעה ברכב אחר, לא זכור לי שאבדתי ה.ה.ת. על המכוניות האחרות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...