Jump to content

Osnat Gilboa

  • הודעות

    3
  • כאן מאז:

הנקודות של Osnat Gilboa

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. סיפרתי לביטוח שאחותי משתמשת ברכב והוא בכלל לא אצלי ולא היתה לה שום בעיה עם זה. אחותי אפילו משלמת על הביטוח מהכרטיס אשראי שלה. היא פשוט ביקשה את הטלפון שלה (של אחותי).
  2. סיפרתי לביטוח שאחותי משתמשת ברכב והוא בכלל לא אצלי ולא היתה לה שום בעיה עם זה. אחותי אפילו משלמת על הביטוח מהכרטיס אשראי שלה. היא פשוט ביקשה את הטלפון שלה (של אחותי).
  3. שלום, מכרתי לאחותי את הרכב שלי אבל לא עשינו העברת בעלות כי אני מקבלת מחיר טוב לביטוח (הסדר במקום העבודה). היא משלמת את הביטוח ישירות לחברה, בלי קשר אליי. מפה לשם היתה תאונה וצריך לשלם לצד שלישי. אחותי חושבת לתבוע את הביטוח אבל ממה שאני מבינה מהם, התביעה תירשם עליי, כי אני בעלת הרכב. כלומר, לא יהיו לי "העדר תביעות", ומחיר הפוליסה ישתנה בהתאם, ולא רק על הרכב שאצלה, אלא יכול להיות גם על הרכב שלי. אז אני שואלת: 1 - האם יכולה להיות פוליסת ביטוח על שם אחר מאשר בעל הרכב? 2 - האם היעדר תביעות זה פר רכב או פר אדם (נראה לי שזה אפילו מלווה אותך לביטוח אחר עם עושים, לא משנה מה הסכום) 3 - אם אני כבר כאן: הנפגע בתאונה לא הלך למוסך בהסדר וההשתתפות העצמית שלנו גבוהה. איך ייתכן שהבחירות של הנפגע משפיע על ההשתתפות העצמית שלנו? תודה לעונים!!
×
×
  • תוכן חדש...