Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשהייתי במוסך של פיאט (מורשה) ושאלתי אותה השאלה בדיוק הוא הגיב כך:

לקח פלייר גדול, תפס את החלק פלסטיק הזה ומשך בכל הכוח עד שהוא יצא.

הקיצור, תחליט מה אתה מעדיף מעכשיו...

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם
:screwy:
שמר יקירי אני יודע שזה נשמע לא הגיוני אבל אתה אדם עם ראש על הכתפיים, תחשוב על זה.

מה המטרה של קוויקשיפט? לקצר את זמני העברת ההילוך.

אם אתה מקצר את המוט אתה מקצר את המרחק בין הגיר ואז כשאתה מעביר ההילוך עובר יותר מהר(אתה מבצע את הפעולה יותר מהר), ראיתי פעם מדריך איך לחתוך את הידית ובכך לקצר את זמן העברת ההילוך, אם אני זוכר נכון זה ממש זמן מועט משהו כמו 0.1 שניה.

אני חושב שראיתי את המדריך מהפניה מהפורום הזה כי זה הפורום שאני הכי אוהב:wink:

על אותו משקל:

ניתן גם להחליף את הצמיגים ברכב לקוטר גלגל גדול יותר... כך המהירות הסופית של הרכב תהיה גבוהה יותר...

מעין טורבו... ;-)

דווקא זה לא נכון, אם אתה תגדיל את שטח החיכוך של הצמיג עם הכביש אז יהיה חיכוך גדול יותר וככה למנוע יהיה יותר קשה לסובב את הצמיג מכך נוסע מהירות נמוכה יותר.

דווקא צמיג בעל קוטר קטן יותר ופחות התנגדות(כמו באופנועים צמיג חלק) יהיה יותר מהיר אבל כמובן שזה יהיה לטובת האחיזה.

אם נפלה טעות בדברי אשמח אם תקנו אותי

בברכת גלישה נעימה

עמיחי :-)

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם
כן, העניין שאני לא רוצה לקצר, ואני מעדיף לא להשמיד את הידית הזאת אלא לשמור אותה בצד למקרה הצורך - מישהו כאן יודע מה זה הפלסטיק הזה - ואיך אני מוריד אותו בחתיכה אחת?!?

תודה,

צביקה

בפונטו , כמו באונו. אין אפשרות לפרק בעדינות את התפוח. יש לחתוך את חגומי החיצוני(אצלך הוא יצא לבד) ויש לנסר בעזרת דיסק את המוט! מפני שאם תצליח לפרק את חתיכת הפלסטיק...

המוט נגמר בחוד ("שפיץ") ולא ניתן להרכיב עליו תפוח חדש,לכן יש לנסר, ללפף שכבה אחת של איזוליירבנד ולסגור את התפוח החדש.

הדברים הנ"ל מניסיון אישי שלי .

בהצלחה

ערן

בעולם-"זאת זכות לתת שרות"

בארץ- "אתה חייב לתת לי שרות! אני קניתי את הכיסא שאתה יושב עליו!":evil:

פורסם
כשהייתי במוסך של פיאט (מורשה) ושאלתי אותה השאלה בדיוק הוא הגיב כך:

לקח פלייר גדול, תפס את החלק פלסטיק הזה ומשך בכל הכוח עד שהוא יצא.

הקיצור, תחליט מה אתה מעדיף מעכשיו...

אם תמשוך מספיק חזק, בסוף גם הגיר יתלש לך מהתושבות ;-)

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

אוי ואבוי, למה נכנסתי.... :( בינתיים החזרתי את התפוח הקיים אבל אני שוקל פעמיים אם לקנות אחד חדש...

מישהו מכיר מקום טוב אולי שמוכר כאן ויתקין לי את זה על הדרך? (עדיף בירושלים)

תודה,

צביקה

...Carpe Diem

פורסם
אוי ואבוי, למה נכנסתי.... :( בינתיים החזרתי את התפוח הקיים אבל אני שוקל פעמיים אם לקנות אחד חדש...

מישהו מכיר מקום טוב אולי שמוכר כאן ויתקין לי את זה על הדרך? (עדיף בירושלים)

תודה,

צביקה

לך לוואדי ג'וז בעתיקה

תרצה עזרה אני יבוא איתך אני גר במוסררה(מטר ליד)

ושם ידית עולה 50 שקל כולל התקנה

פורסם

נשמע סבבה... אתה מדבר על ידיות איכותיות או משהו רגיל? - אני פשוט מחפש איזשהו שילוב של כחול ושחור בסגנון "עור", וקשה למצוא דברים כאלה איכותיים, בכל החנויות וכדומה שראיתי היה כל מיני דברים מאיכות על הפנים...

(ואיפה זה נמצא בדיוק וואדי ג'וז - שמעתי על המקום אבל אף פעם לא הייתי שם)

...Carpe Diem

• תוכן חדש...