Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כי ככה עובד שוק הפרימיום, כי ככה עובדים לקוחות של שוק הפרימיום. הלקוחות הורגלו לקנות לא רק רכב, אלא גם הנחות.

סוכנות ב.מ.וו (או כל מותג פרימיום אחר) היא לא סוכנות קיה שצריכה לחלק מספרים בכניסה ורק למלא בטופס אם ספורטאז' או פינקטו ובאיזה צבע, כל לקוח רוצה את היחס האישי ותהליך מו"מ. לא אתה ולא אני לא נשנה את זה.

למה בסובארו אין הנחות אם את מתמקחת? בסיאט אין? באלפא אין? ברור שיש. אפילו ב- VW.

לגבי פער התמחורים בין חדש בסוכנות (אחרי ההנחות) ל0 ק"מ פירטתי כמה סיבות מובנות מאליו בהודעה הקודמת שלי. הן תופסות לגבי כל המותגים ולא רק פרימיום, אתה יכול להמשיך להתעלם מהעובדות ולהצטרף לכל מי ששולח אנשים לקבל הסברים, מפרטים ונסיעות מבחן באולמות יבואן ולאחר מכן לרכוש ב0 ק"מ תוך כדי קריאות גנאי לעבר היבואנים.

את מבינה אבל, שאם התמחור מראש היה סביר יותר כנראה לא היה מתקיים שוק אפס ק"מ אצל צדדים שלישיים? [וברור לי שלחולה הזו שנקראת שוק הליסינג יש השפעה]

בשורה התחתונה, כמו שכתבתי בהתחלה וגוסטבסטר סיכם, יבוא רכב זה עסק. גם אננס אצלנו עולה פי 10 יותר מגרמניה.

נכון, כי שם יש שוק גדול יותר בכלל ושוק גדול יותר לאננס בפרט. ואין מגבלות על יבוא. אין בלעדיות. איך זה קשור לשוק הרכב במדינת ישראל שמזכיר יותר מכל שוק יבוא נשק באפריקה? [לא רוצה? אל תקנה. לך תמצא אצל "יבואן" אחר או יד2]

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

זה שאלפא לא פרימיום אתה אמרת, לא אני :-P.

במותגים עממיים\רכבים זולים יותר מרווח ההנחות לרוב קטן יותר, לכן הפערים בין 0 ק"מ למחיר אצל היבואן יהיו קטנים יותר.

לגבי נושא הרגולציה, שוב, אמרתי לך שאתה צודק. אבל הפער שאנחנו דנים בו מצטמצם כשזוכרים לשקלל את כל הפרמטרים.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
הכי אתם מזכירים לי תועמלניות רפואיות :-) [נו אופנס, גם אחותי היתה כזו...]

לא נעלבים, הכל ברוח טובה.

לגבי התעמולה, אז רחוק מכך.

גם אני הייתי פעם בדעה שיבואן רכב הוא חרא וחזיר וזבל ועוד עוד ברכות, עד שהתחלתי לעבוד באחד, גיליתי איך הדברים עובדים מבפנים, והם לא ורודים כמו שכולם אוהבים לחשוב.

ברור שלא חסר שם רווח, הרי איזה חברה קמה בשביל להרוויח רק קצת?

פשוט בתחום הרכב (שזו הקנייה השנייה הכי יקרה בארץ וההוצאה הכי יקרה [בית זה לא הוצאה, הוא לא מאבד מערכו כמו רכב]) יש הרבה אמוציות.

חלקן בגלל מה שכתבתי, וחלקן בגלל שאנחנו בפורום רכב וכולנו רוצים שיהיה לנו יותר קל לקנות.

הדבר היחיד שאני מסכים איתך בו זה עניין הבלעדיות. זאת אכן בעיה שבאמת אין לי מושג איך אפשר לפתור.

(הקטע עם ה"לך תקים יבואן" זה רק כדי להסביר שלרוב האנשים אין מושג איך זה נראה מבפנים ושאני חותך ביצה אם מישהו מקים יבואן רכב ומוכר בזול בשביל להיות נחמד)

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

יש לבדוק בקפדנות את רשימת האבזור הכלול - כבר היו בעבר דגמים ערומים מאבזור של במוו שהוצעו במחירים מפתים, בדיקת רשימת האבזור העלתה שבדרך חלק גדול מהאבזור הלך לבלי שוב...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

במקרה נתקלתי בידיעה הבאה: https://www.auto.co.il/article/newsarticle/129630-local-news

לא יכולתי שלא להיזכר בשרשור הנ"ל.

דובר כאן על המחירון של 175K = משמע רמת גימור S.

טרם מצאתי את המפרט של הדגם, אך מובן שמדובר במחירון פיקטיבי לגרסה מפושטת לטובת ציי רכב (ו 0 ק"מ) כמו שקיימת כבר עבור סדרה 3.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
במקרה נתקלתי בידיעה הבאה: https://www.auto.co.il/article/newsarticle/129630-local-news

לא יכולתי שלא להיזכר בשרשור הנ"ל.

דובר כאן על המחירון של 175K = משמע רמת גימור S.

טרם מצאתי את המפרט של הדגם, אך מובן שמדובר במחירון פיקטיבי לגרסה מפושטת לטובת ציי רכב (ו 0 ק"מ) כמו שקיימת כבר עבור סדרה 3.

צירפתי בעבר את המפרט של רמת גימור S לא השוותי לגירסה שנמכרת לצרכן אבל לא נראה שהפשיטו משהו.

יש חיישני גשם למגבים, יש ב.מ.וו APPS, יש לדים בידיות.

אולי יואיל מישהו להעלות פיזית מפרט/VIN ולא סיסמאות/השערות כדי שניתן יהיה להשוות האם באמת מדובר בגירסה ערומה או סתם בבידול כדי לגרום לצרכן לחשוב שגירסת הליסנג נחותה.

רכב חדש BMW 118I VS. Audi A3

https://r.tapatalk.com/shareLink?share_fid=28771&share_tid=635188&share_pid=5472890&url=https%3A%2F%2Fwww%2Ecarsforum%2Eco%2Eil%2Fvb%2Fshowpost%2Ephp%3Fp%3D5472890&share_type=t

פורסם

ממה שפורט בשרשור שצרפת + הודעה לעיתונות מאתר WHEEL קופצים לעין ההבדלים הבאים:

1. טסות במקום ג'אנטים.

2. מובילאי בהתקנה מקומית במקום מערכות בטיחות מקוריות.

3. חוסר במושבי ספורט.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...