Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מחר, לאחר נסיעת מבחן, באם תתגלה כחיובית, יתכן מאוד שתבוצע הזמנה לסיטרואן קקטוס אוטומטית.

בגדול לא הייתי רוצה שום התקנה מקומית אך ממילא יותקן מובילאיי ואשתי מאוד מעוניינת במערכת Touch עם ה- waze ויתר הקשקושים, ככה שממילא אין מנוס מהתקנות מקומיות.

גם את המצלמה וחיישני החניה, אשר נרמז לנו על ידי הסוכן כי כנראה נוכל לקבלם "חינם", אשתי מאוד רוצה, אך אני מתלבט, הן בנוגע לאיכות המצלמה והן בנוגע לאיכות ההתקנה עצמה.

ההתקנה היחידה שעליה אני מוותר בוודאות זה המתקן לטלפון.

מבקש עצתכם בנוגע להתקנת מצלמה וחיישני חניה על ידי היבואן במעמד הקניה:

1. למי מכם שיש ניסיון עם הקקטוס, מה טיב המצלמה והחיישנים ובעיקר איכות ההתקנה?

2. ככלל, האם להעדיף התקנה באופן פרטי?

תודה.

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם

כל עוד החלטת להתקין את האביזרים, עדיף אצל היבואן.

סיכוי שהמתקין כבר פגש את הדגם הזה וידע איך לגשת אליו בלי לעשות נזק (פלסטיקה בעיקר).

גם האחריות להתקנה ולמוצרים תהיה יותר אפקטיבית במקרה הצורך.

המחירים הם סיפור אחר..

כל עוד זה ניתן בחינם (יש ימי מכירות עכשיו), אין מה לחשוב יותר מידי.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

מנסיון החברים במועדון, איכות ההתקנה תלויה ברמה המקצועית של העובד המתקין.

יחד עם זאת, יש לספקים/מתקינים (קוברה ורדיו מילנו) שירות טוב שמגיע אליך הבייתה או אל מקום עבודתך וכיסוי אחריות של חמש שנים, כך שהסיכון נמוך.

ראה הודעה פרטית ששלחתי אליך.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

• תוכן חדש...