Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

מתלבט בין שניהם עבור משפחה עם 3 ילדים מאחור.

חשוב לי צריכת דלק נמוכה, בטיחות ונוחות.

שניהם חדשים ואני בהתלבטות.

מהי צריכת הדלק באוקטביה?

מי יותר מהנה לנהיגה?

מי תתאים יותר למשפחה?

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם

מבחינת צריכת דלק ככל הנראה המגאן תהיה עדיפה, מדובר במנוע K9K טורבו דיזל עם 110 כ"ס, מנוע ותיק שנמצא בעוד רכבים של הקונצרן, יצא לי לנהוג על 3 דגמים עם המנוע הזה, בכולם צריכת הדלק מחוץ לעיר עמדה על 1:20-1:22, במהירויות שאינן חוקיות בארץ יצא 1:19-1:20 (גרמניה, בקשקאי עם המנוע הזה) ובנסיעה עירונית בארץ השגתי בסביבות 1:15-1:16. (ממגאן אסטייט)

לא רואה סיבה שלא תקבל צריכה דומה אם אתה נוהג בצורה סבירה.

מבחינת הנאה מנהיגה - מודה שלא נהגתי על שתיהן. מציע לך לעשות נסיעת מבחן, כך גם תסגור את נושא הנוחות ואולי גם את ההתאמה למשפחה.

מבחינת בטיחות - הרנו די מאכזבת בגלל שאין לה שום מערכת בטיחות מקורית אקטיבית, רק מובילאיי בהתקנה מקומית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

האוקטביה תהיה עדיפה למשפחה עקב תא מטען ענק ומרווח טוב יותר במושב האחורי.

האוקטביה גם עדיפה בהנדסת אנוש.

אישית דיי אהבתי את הרנו , במיוחד בגלל הנוחות וכיול המתלים אבל היא לא ספורטיבית.

באקוטביה לא נהגתי אבל אני לא אתפלא אם היא מכויילת בסגנון ואג מצוי, כלומר מעט קשיחה ,בטוחה ומנותקת.

פורסם

לא תתחמק מביקור בסוכנות על מנת לבדוק בעצמך את המרווח מאחור אם תרצה באמת לבדוק את התאמת הרכב לצרכים שלך, כל עצה שתקבל פה לא באמת תתן לך את התשובה הספציפית לצרכים שלך.

מבחינת ביצועים האוקטביה תהיה עדיפה משמעותית אבל צריכת הדלק תהיה גם היא גבוהה משמעותית.

באופן אישי אני חייב לציין שהרנו נראית הרבה יותר טוב בקבינה , האיבזור עשיר הרבה יותר והאווירה נעימה הרבה יותר מהסקודה הנוקשה והאפורה.

שורה תחתונה - חובה להגיע ולבדוק פיזית את הרכבים, מגע ישיר עם הרכב לדעתי יפתור לך את הבעיה באופן כמעט מיידי.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...