Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב למשפחה הממהרת עד 230K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
תודה לכולם על התגובות!

לא מתחבר למרצדס/במוו/אאודי.

לא רלוונטי לי, גדולה מדי ולא Hot hatch

אופל לא רלוונטית, גם לא שומרת על הערך וגם לא מתנהגת כמו השלישיה.

כרגע הקופרה מובילה, רק מקווה מאוד שתקבל את מערכות הבטיחות המקוריות כמו בחו״ל - בסוכנות שומרים עמימות בנושא.

מאוד מתחבר לכל מה שכתבת. אני באותה סיטואציה בחרתי בגולף GTI (גם לא הייתי מרוצה מהאיבזור אבל הקופרה לא סליפרית מספיק בשבילי - אני חיפשתי רכב יותר אנדרסטייטד). לא ממש אהבתי את התא נוסעים של ה-BMW, למרות שהוא קצת יפה יותר (SPORT FLAVOUR) אבל לי הרגיש קצת ישן, גם המחוונים האדומים הטיפוסיים בבמוו.

הכניסה למושבים האחוריים קצת יותר מאומצת בBMW מכיוון שבתי הגלגלים קצת מפריעים לכניסה נוחה

עריכה אחרונה על ידי BNitay
פורסם
אלפא ג׳ולייטה, מרצדס a class, וולוו v40 ושות׳ יוכלו להשאיר לך עודף לא קטן, ע״ח תא מטען ומרווח פנימי.

פותח השרשור אמר שלא מתחבר למרצדס...

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
יותר יקר אבל הסופרב מגיע כעת גם בגרסת בפורטליין עם 280 כ"ס 4*4 0-100 ב5.8

חיה רעה, מפוארת, מרווחת מאוד, ביצועים של סגמנט גבוה יותר אך עדיין מחיר מחירון 265K

פותח השרשור כבר אמר שהסופרב לא רלוונטית...

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

מקסימום ספורט ( מתוך הרשימה) - לאון קופרהפרקטיות אבזור יכולות (במיוחד אם תגיע גרסה עם נעילת דיפ כמו של קופרה) - אוקטביהשמירת ערך- גולף. יכולות ספורט לא רעות בכלל . אבזור יקר מאוד.סופרב 280 זהו רכב מהיר בקו ישר וזהו. 4*4 נשמע טוב אבל בפועל הלדקס מעביר אחורה 5-10% באופן קבוע ו עד 50% במקרים קיוצוניים.

פורסם
יותר יקר אבל הסופרב מגיע כעת גם בגרסת בפורטליין עם 280 כ"ס 4*4 0-100 ב5.8

חיה רעה, מפוארת, מרווחת מאוד, ביצועים של סגמנט גבוה יותר אך עדיין מחיר מחירון 265K

זו מכונית סלון ורחוקה מלהיות ספורטיבית.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מנסיון עם גולף gti יש לה שוק מאוד חזק ולדעתי תהיה הסחירה ביותר מבין השלוש. לדעתי הכי VFM היא האוקטביה, הייתי מחפש אחת משומשת שכבר ספגה את ירידת הערך וקונה אותה. שיהיה בהצלחה

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מנסיון עם גולף gti יש לה שוק מאוד חזק ולדעתי תהיה הסחירה ביותר מבין השלוש. לדעתי הכי VFM היא האוקטביה, הייתי מחפש אחת משומשת שכבר ספגה את ירידת הערך וקונה אותה. שיהיה בהצלחה

במחירון נראה דווקא שהקופרה שומרת יותר טוב, למרות שהבנתי שהGTI נמכרות בד"כ מעל.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

קופרה לא שומרת כלום. מכרו כל כך הרבה וחלק גדול בתוכניות מימון למיניהם ככה שעכשיו מי שרוצה למכור מראש מפרסם מחיר נמוך ממחירון. היום אפשר לקנות אחת כבר ב 150.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גולף עולה 214k על הכביש 230k, לאחר שלוש שנים 150k (לפי לוי יצחק כמובן).

קופרה עולה 225k על הכביש 220k, לאחר שלוש שנים 158k.

אני יודע שהגולף מעל לפי המחירים שדורשים ביד2, נראה שעל הקופרות גם דורשים מחירון ומעלה למעט מכוניות שבורות, ד״א תמיד הרכבים שלי מדוגמים עם קמ נמוך אז נמכרים מהר ומעל המחירון.

Renault Megane RS Trophy

• חברי המעגל הראשון
פורסם
עלתה פעם אחת ולא התייחסו אליה, למה ג'ולייטה לא מתחרה?

הרגישה לי מיושנת לעומת האחרות, מעבר לזה שהיא צפופה יותר ומתרסקת במחירון.

Renault Megane RS Trophy

• תוכן חדש...