Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכול אנשי הפורום,

בקרוב אני מתכוון לרכוש רכב משפחתי, יש לי כבר שלושה רכבים שאני די בטוח לגביהם :

1. מאזדה מנוע 2.0, שנת 2011, עם 100 קילומוטמר.

2 .יונדאי I35 שנת 2012, עם 55K קילומטקר .

3. הונדה סיווקי הצבאק, מנוע 1.8 , שנת 2011, סביב ה100K קילומטר .

אשמח לדעת מה הייתם מציעים לי לקחת מבחינת עדיפות על פני שאר הרכבים האחרים .

אשמח אם תקחו בשחבון שביצועים ונוחות מבחינתי הם מעל הכול .

תודה מראש,

דניאל .

עריכה אחרונה על ידי mp3istk
פורסם

מה חשוב לך ברכב? כמה אנשים צפויים לנסוע?

למשל, מאזדה ( התכוונת ל 3? ) עם מנוע 2000 מהנה לנהיגה אבל צפופה מאחורה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מה חשוב לך ברכב? כמה אנשים צפויים לנסוע?

למשל, מאזדה ( התכוונת ל 3? ) עם מנוע 2000 מהנה לנהיגה אבל צפופה מאחורה.

תודה רבה על התושב המהירה, אכן מזדה 3 .

רוב הזמן אני הנהג היחיד אך פעם פעמיים שבוע רכב מלא לנסיעה ארוכה.

אשמח גם לדעת האם להתפשר על אחד מהרכבים גם אם הקילומר גבוהה יותר,

לדוגמה :

יש מזדה 3 עם 100K קילומטר לעומת יונדאי I35 עם 65K קילומטר האם ללכת על המשדה או היונדאי ?

פורסם

יונדאי יותר מתאים ל 5 נוסעים, ואם הוא גם במצב יותר טוב, בשנה יותר חדש ועם קילומטראז משמעותית יותר נמוך, הייתי בוחר ביונדאי.

גם סיוויק מרווח יותר מאחורה מאשר מאזדה. הונדה מכונית טובה. צריך לראות מה מהרכבים האלה במצב יותר טוב, ללא תאונות וטופל בזמן.

בקיצור, אם פעמיים בשבוע לא נעים לך שמאחורה נדחסים הנוסעים שלך, אל תקנה מאזדה. אם יותר חשוב לך ליהנות בזמן שאתה נוסע לבד - תקנה מאזדה. אולי תחפש רכב עם קילומטראז' יותר נמוך ( למרות ש 100 אלף קילומטרים זה לא הרבה למודל 2011 ).

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

1. מאזדה מנוע 2.0, שנת 2011, עם 100 קילומוטמר.

2 .יונדאי I35 שנת 2012, עם 55K קילומטקר .

3. הונדה סיווקי הצבאק, מנוע 1.8 , שנת 2011, סביב ה100K קילומטר .

אשמח אם תקחו בשחבון שביצועים ונוחות מבחינתי הם מעל הכול .

זה רק אני שהרשימה הזו לא מתחברת לו לביצועים ונוחות? מילא המאזדה, אבל שתי האחרות?

למה לא פיג'ו 308 מ-2014 וצפונה? לא מאוד ביצועיסטית, אבל בטח יותר טובה מהיונדאי, וגם כנראה נוחה יותר מכולן.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

ואגב ביצועים ונוחות, אם זו באמת הכוונה, בסכום כזה אפשר למצוא מונדיאו טיטניום סביב 2011-12, עם ביצועים שלא חלמת עליהם, אבזור מעניין ונוחות לא רעה בכלל. וזה כבר חתיכת שדרוג.

מה שכן, אם נופלים על תקלה משמעותית, זה כואב.

אני מסכים איתך

פורסם

אי אפשר להשוות עלויות תחזוקה של מאזדה 3, סיוויק או I35 למונדאו טיטניום. פוטנציאל לתקלות יקרות בפורד הרבה יותר גדול. גם אין שום הצדקה לנסוע רוב הזמן לבד באניה הזאת.

נכון, סיוויק, מאזדה 3 וi35 לא מספקים ביצועים מרגשים כמו פורד, אבל מספיקים לנהיגה רגילה בכל מצב נתון.

פורסם

אתה צודק, אבל פות"ש ציין שביצועים ונוחות עבורו הם מעל הכל... אז או שהוא התבלבל בדרישות, או שהוא התבלבל ברכבים.

אני מסכים איתך

פורסם

נכון, קצת מסוכן במונדאו, אבל לימונים יש לכל חברה.

אני מעיד שהמאזדה עדיפה על היונדאי וההונדה בהתנהגות. בביצועים היא גם עדיפה עליהן

מונדאו זה רכב גדול, לא חושב שפותש צריך את הגודל, מה שכן. בביצועים זה כבר ליגה אחרת

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תוכן חדש...