Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מניסיון עם רפידות מקוריות של טויוטה, הן לא מחזיקות הרבה בכלל

גם לי הציעו במוסך מורשה להחליף צלחות + רפידות. כמובן שסרבתי בנימוס

מאז אני רוכש צלחות ורפידות חליפיות, בעלות של כ 600- 700 שח (צלחות + רפידות קדימה ואחורה)

מחזיק הרבה יותר זמן

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ ברשותכם

איפה אוכל למצוא את העובי המינימלי המותר לצלחות בלימה בקורולה 2013?

תודה!

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

ב-2013 נמכרו 2 דגמים...

אם יש לך את הדגם החדש שנמכר גם ב 2015 כמו אצלי אז...

האחורי מגיע 10 והמינימום 8

הקידמי מגיע 26 והמינימום 23 .

הדגם הקודם לפי הלינק של vladclar מגיעים 9 ו 22 , בדר"כ רשום על הצלחות , אז שאתה מפרק כדי למדוד

תבדוק את הרישום ... כנראה 2 מ"מ מאחורה ו 2-3 מקדימה.

פורסם

סוף 13, הדגם עם הגיר הרציף.

תודה!

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

הכל תלוי בסגנון הנהיגה שלך. אני שמעתי על מקרים של אנשים שמחליפים רפידות על 5000 ק"מ כי הם נוסעים בפראות.

אגב אני לא יודע אם זה קשור, אבל שמתי לב שכשהתקנתי רפידות איכותיות שהבלימה איתן הייתה מעולה (כמו TRW למשל), הן "נאכלו" מהר יותר מרפידות לא איכותיות וקשות יותר שאמנם החזיקו זמן רב יותר אבל גרמו לעיוותים בצלחות הבלימה.

אתה לא חייב להחליף במוסך מורשה יבואן רפידות איכותיות, אתה יכול לרכוש בעצמך רפידות טובות ולהתקין במוסך כללי.

• תוכן חדש...