Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עם הראוטר מודם של בזק vtech מגיע ל80 מגה על רשת של 5ghz ב 2.4 עומד על איזור ה 60. בחיבור קווי מגיע ל90

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הוייפיי באייפון / אנדרואיד / לפטופ ממוצע מסוגל להגיע ל300 מגה לרוב.

כולל פלאפונים בני שנתיים שלוש.

אם אתם רואים את המהירות הזו ״קווית״ אבל לא אלחוטית - זה הזמן להבין את ההבדל בין ראוטרים של הספקית / 300 שח למערכת יותר רצינית.

יש לי פה מהירות יותר רצינית (ג’יגה , סימטרי) ובית דיי גדול (2 קומות) ואין לי נקודה בתוך הבית שאני מקבל בה פחות מ100 מגה עם האייפון.

רק כשאני יוצא פיסית מהבית לקצה של החצר / חניה (שיש מקום ל3 רכבים בתור) אני יורד לאיזור ה30 מגה.

פשוט תקנו ראוטר טוב

זה סוג הדברים שקונים לכמה שנים טובות.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אצלי זה מערכת של 2 ראוטרים במש, החליפה אחת אחרת באותו סגנון עם אותם ביצועים.

באותו חדר זה קבוע על 300 מגה , בפינות (שמרוחקת לפחות קיר 2 ו7-8 מטר) אני מקבל סביב ה150-180.

Then dying is forgetting

פורסם

כל ההבדל בעולם בין מגדלי הדירות הנפוצים בארץ לבית פרטי דו קומתי עם מרחק פיזי של כמה מטרים מהשכנים...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם אתם משתמשים בציוד של הספקית בעיקר לוויפי, אל תנסו לנסות כל מיני דברים שזה יעבוד טוב, אין לכם מה להשוות בין הוטבוקס לויטק וכו.

הציודים האלו יכולים לשמש מקסימום לברידג

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אם אתם משתמשים בציוד של הספקית בעיקר לוויפי, אל תנסו לנסות כל מיני דברים שזה יעבוד טוב, אין לכם מה להשוות בין הוטבוקס לויטק וכו.

הציודים האלו יכולים לשמש מקסימום לברידג

באותו עניין, איזה ראוטר מומלץ, ויכול לשמש גם אם אערוק לבזק בהמשך?

רצוי אמזון.

תודה.

פורסם
באותו עניין, איזה ראוטר מומלץ, ויכול לשמש גם אם אערוק לבזק בהמשך?

רצוי אמזון.

תודה.

כמה כסף ואיזה גודל / סוג בית?

הספקית לא קשורה כי אתה שם את זה אחרי הציוד שלה - לא במקום.

האנס - גם באמצע ניו יורק בבניין משרדים עם פי 10 יותר מכשירים מהאיזור מגורים ממוצע בארץ - עם ציוד של הספקית המקומית שהוא אשפה מוחלטת - עדיין 150-200 מגה במשרד. לפחות.

Then dying is forgetting

פורסם

אולי פה אמצא עזרה, מחובר לבזק 100 מגה, בית בן שתי קומות , בקומה הראשונה בה נמצא הראוטר מהירות של 60 עד 75 מגה משתנה כל הזמן.., בקומה השניה עולב מוחלט..., לרוב לא מתאפשר לגלוש על הוויפי, צריך לציין שהקומה השניה כולה בטון יצוק, אשמח להמלצות ואם צריך מידע על ציוד אשר יכול לאפשר גלישה גם בקומה השניה.

דרך אגב לפני חידוש חוזה בבזק, משלם כיון 111 שקל ל100 מגה ספק + תשתית, יקר ??

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

ד״א - האנס - נזכרתי - גם כשהייתי בארץ לא ממש היתה לי בעיית מהירות אינטרנט - אז הייתי עם Airport Extreme של אפל - בין המחשבים 300 מגה קבוע עם ראוטר אחד לדירה ישראלית ממוצעת (סביב ה70 מטר במרכז הרצליה עם המון שכנים)

אולי פה אמצא עזרה, מחובר לבזק 100 מגה, בית בן שתי קומות , בקומה הראשונה בה נמצא הראוטר מהירות של 60 עד 75 מגה משתנה כל הזמן.., בקומה השניה עולב מוחלט..., לרוב לא מתאפשר לגלוש על הוויפי, צריך לציין שהקומה השניה כולה בטון יצוק, אשמח להמלצות ואם צריך מידע על ציוד אשר יכול לאפשר גלישה גם בקומה השניה.

זה הזמן להבין שראוטר אחד לא יוכל לספק לך את התשובה בבתים כאלו.

יש כמה פתרונות וזה תלוי ב$$$

כל הפתרונות הבאים הם Mesh networks - כלומר כמה ראוטרים שמדסקסים ביניהם בתדר נפרד אלחוטי כדי ליצור רשת גדולה אחת אחידה. זה לא סתם Extenderים בשקל שפועלים בהתאם.

הפתרון הכי זול והכי פשוט הוא כנראה או Eero או Google WIFI - שיתנו מענה לא רע לנושא וממש קלים להגדרה (בשני המקרים תצטרך להזמין מארה״ב - שים לב שEero לא תומכים רשמית מחוץ לארה״ב) - סביב ה250-300 דולר (עכשיו לתקופת החגים)

בגיזרה היותר מהירה קצת יש את Orbi ואת Velop שהם הדור החדש של Mesh network (אני עברתי מEero לOrbi החודש) ונותנים כיסוי מעולה גם לבתים גדולים. (סביב ה350-450 דולר)

רוב הראוטרים הלו גם תומכים ד״א בלחבר אותם חוטית אחד לשני ושהם יפיצו רק רשת אלחוטית.

אבל לסוג פתרון הזה (ועוד קצת $$$) הראוטרים המושלמים הם של Ubiquity - אבל זה כבר Overkill רציני.

כל הפתרונות הנ״ל יתנו לך בכיף 300 מגה בין מחשבים בפריסה דיי אחידה לאורך הבית (ואז המהירות אינטרנט עצמה היא המכשול :) עם זה אני לא יכול לעזור)

Then dying is forgetting

פורסם

מכשיר שעושה הכל + מחיר מצחיק? To good to be true.

קודם כל זה דגם בן שנתיים וחצי , לדעתי בכלל לא מוכרים אותו יותר.

בתור Smarthome hub הוא נחשב סביר , בתור ראוטר - לא משהו.

Then dying is forgetting

פורסם

יש גם לסיסקו ap שנקרא wap150 שניתן להפעיל אותם ב mesh (בסיסקו זה נקרא cluster)

עובדים הרבה יותר טוב מכל החברות שצויינו ועולים בערך כמו הגוגל.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...