Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

א. הם רק אקסס פוינטס לזכרוני. הם דורשים ראוטר אמיתי מאחוריהם שיודע גם לנהל אותם.

ב. לגבי הביצועים שלהם - אלא אם הם מחוברים בכבל - הם אפילו לא מתקרבים לרוב מה שציינתי. וגם אז - הם מאחורי הOrbi והVelop.

היתרון הרציני שלהם היא בסביבה של כנסים - אפשר לפרוס ה מ ו ן מהם ולנהל אותם ממקום אחד וכל אחד מהם תומך בדיי הרבה חיבורים.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה לכולם על התגובות, כנראה אלך על ראוטר טוב. קראתי ניסים ונפלאות על הראוטר של גוגל, עשו השוואה מדוקדקת בינו לבית השיאומי לבין של אפל והוא לקח כמעט בכל המבחנים.

CX25GTI - אני חושב שבמקרה שלך יעזור ציוד שיודע להעביר אינטרנט דרך החשמל של הבית כמו זה:

http://bit.ly/2CMafje

אחד אתה מחבר ליד הראוטר ומעביר אליו כבל רשת מהראוטר ואת השני אתה ממקם איפשהו בקומה השניה והוא באופן אוטומטי ישדר לך WIFI שהוא לוקח דרך החשמל בבית שמועבר מהפלאג הראשון

פורסם

ממתי הכתבה קארטמן ? כי זה של אפל לא עודכן כבר דיי הרבה זמן , ומאז תחילת 2017 יצא דור חדש של ראוטרים מש - שמכפילים את המהירות של הגוגל WIFI (שאגב - במאמר מוסגר - לו ולEero יש את המערכות ניהול הכי נוחות - BY FAR - והוא עדיין מעולה ובמחיר שלו - אין הרבה תחרות - הוא היה 240$ במבצע רוב החגים)

לגבי העברת נתונים דרך רשת החשמל - Meh .... ממש לא מציאה - ראוטר טוב יפתור לו את הבעיה כאמור (שוב - אני לא מנחש - אני גר בבית פרטי עם 2 קומות וגודל דיי מכובד)

Then dying is forgetting

פורסם
א. הם רק אקסס פוינטס לזכרוני. הם דורשים ראוטר אמיתי מאחוריהם שיודע גם לנהל אותם.

ב. לגבי הביצועים שלהם - אלא אם הם מחוברים בכבל - הם אפילו לא מתקרבים לרוב מה שציינתי. וגם אז - הם מאחורי הOrbi והVelop.

היתרון הרציני שלהם היא בסביבה של כנסים - אפשר לפרוס ה מ ו ן מהם ולנהל אותם ממקום אחד וכל אחד מהם תומך בדיי הרבה חיבורים.

הניהול הוא פנימי שלהם בינהם, נדרש ראוטר בלי קשר כי הם רק ap

על פי איזה פרמטר רשמת שהביצועים שלהם פחות טובים מאלו שציינת?

מה הקשר לכנסים? אי אפשר לפרוס אותם כפי שציינת כי לדגם הזה הקלאסטר הוא של 4 רכיבים, יש דגם בסדרה אחרת שהוא של 8 רכיבים.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מודם חלש יותר מבחינת סה״כ רוחב פס (וDual band ולא Tri-band אמיתי) , מעבד חלש יותר. ודורש ראוטר וחיבור חוטי.

ואם תשווה אותם לUbiquity עדכניים - הם מאוד מיושנים.

אכן בהתחלה חשבתי שדיברת על דגם אחר שתומך ב8 ובשטח דיי רציני.

בכ״א - אני לא רואה איך זה מוצר מתחרה אפילו.

זה לא אותו שוק , זה רמת קינפוג שונה לגמרי , זה חיבור חוטי של הAP (שאגב - גם רוב המשים תומכים - ורוב המבחנים שלהם הם בתוצרה אלחוטית) - שניהם נותנים אינטרנט אלחוטי - אבל הדימיון דיי נפקס שם.

Then dying is forgetting

פורסם

ממתי משווים ap לפי רוחב פס?

יובקויטי באותו מחיר ממש לא נותנים ביצועים טובים יותר ויש איתם המון בעיות (בגלל זה אני לא עובד איתם יותר)

בקלאסטר נדרש חיבור חוטי רק ליחידה אחת, השאר מתחברים אלחוטית אם אין אפשרות לחבר אותם בכבל.

אני בכל אופן עבדתי עם הציודים האלו בשטח ולא מסתמך על נתוני נייר.

רוב ה"משים" שצצו לאחרונה הם פשוט בדיחה

פורסם
ממתי משווים ap לפי רוחב פס?

יובקויטי באותו מחיר ממש לא נותנים ביצועים טובים יותר ויש איתם המון בעיות (בגלל זה אני לא עובד איתם יותר)

בקלאסטר נדרש חיבור חוטי רק ליחידה אחת, השאר מתחברים אלחוטית אם אין אפשרות לחבר אותם בכבל.

אני בכל אופן עבדתי עם הציודים האלו בשטח ולא מסתמך על נתוני נייר.

רוב ה"משים" שצצו לאחרונה הם פשוט בדיחה

יצא לך לנסות את אורבי וVelop? בדור הנוכחי (אמצע -> סוף 2017)

Then dying is forgetting

פורסם

לא יודע אם יש הבדל בינהם לבין אלו שבדקתי לפני כן אך ראיתי שלפי המחיר שלהם הם לא ברי השוואה ל wap150 אלא לwap371 שזה כבר ליגה אחרת של מכשירים שבאמת ספק אם הונדורים האלו של נטגיר משתוים אליהם.

מדובר פה על רדיו אחר לגמרי 3*3

פורסם

האורבי בא עם 2 רשתות 2*2 ואחת 4*4

בדגם הבסיסי :)

הוולופ מגיע עם 3 רשתות 3*3

כמו שציינתי - אלו כבר לא הצעצועים של לפני שנה שנתיים.

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)

ראיתי את הנתונים וכל הדגמים מגיעים 2*2 לרדיו ורק הדגם הגבוהה ביותר מגיע 2*2 ב2 רדיו וברדיו השלישי 4*4 אך לא צויין איזה רדיו.

על הצעצוע של לינקסיס בכלל לא הצלחתי למצא נתונים

אי לכך מהנתונים וזה שהם נראים כמו צעצועים מעוצבים לפינת מחשב שבסלון אני עדיין לא מאמין שהם יכולים לתת בראש לציוד smb של סיסקו עם 3*3 לכל רדיו ובאותו לבל של מחיר ואפילו לא הגענו לכמה עולה הדגם הטוב שלהם.

סיסקו נמצאים במש הזה הרבה לפני שכל החברות צעצוע האלו פרסמו לעולם כאילו המציאו את המש בעצמם, ע'ע wap121 - מכשיר מלפני 5-6 שנים שהיה ונמכר בksp/אייבורי במחיר סבבה ל ap ואף אחד לא דיבר על מש למרות שהוא עבד מצויין עוד אז.

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

פורסם

2z4 ו5 באים 2*2 ועוד ערוץ 5 של 4*4. זה בrk50 ובac3000 שזה הדור הנוכחי של המש.

בלינקסיס 2.4 אחד ו2 של 5 - כולם 3*3.

בכא אין טעם , ויכוח עקר. אני לא רואה איך הציוד של סיסקו מתאים למשתמש הביתי, לי יש מיסיון עם ציוד מש בדור הקודם והנוכחי ויש המון סקירות מדברים על אלו.

מצד שני אתה אומר שאלו כולם צעצועים. לא נראה שנשכנע אחד את השני.

מי שרוצה לנסות על סמך מה שכתבתי סבבה :)

יש לי ניסיון של ציוד משרדי לעומת ביתי וציוד עם ״קבלות״ בבית.

אז בינתיים אני אמשיך להנות מ300-450 מגה למכשיר בבית.

Then dying is forgetting

פורסם

נכנסת פעם לממשק ב wap?

קופץ וויזארד ובכמה קליקים של נקסט נקסט נקסט הגדרת את המכשיר לעבוד עצמאית או בקלאסטר

פורסם (נערך)

דוגמאות:

איך להגדיר Eero

https://www.youtube.com/watch?v=YysjcLqinHs

איך מגדירים Google wifi:

האורבי ״מסובך״ - אתה צריך לסרוק את הQR מאחורה :) (מצד שני - הוא מגיע Pre-paired עם הAP הנוספים מראש)

(זו הגירסא הישנה - החדשה יותר פשוטה -

)

הגירסא של סיסקו לנושא (this shit is too good to make up):

הראשונים - סבתא שלי כנראה יכולה לעשות אחרי שהיא רואה את הסרט , האחרון ... פחות

(כל הנ״ל הם וידאוים רשמיים - הראשון שקופץ ביוטיוב עבור המוצרים הנ״ל)

ובנתיים בפינה מרוחקת מהבית + כמה בדיקות מהירות בפלאפון באיזורים שונים של הבית (כולל מחוץ למבנה)

(האינטרנט עצמו ג׳יגה סימטרי , יש בבית בכל זמן נתון 3 מצלמות FHD 1080P של נסט שמשדרות כל הזמן + דיי הרבה מכשירים שרצים כולל 3 מחשבים , 3 אייפדים, סטרימרים וכו...)

IMG_4859624AD6F5-1.jpg

Speedtest_by_Ookla_-_The_Global_Broadband_Speed_Test.jpg

עריכה אחרונה על ידי Liviur

Then dying is forgetting

פורסם

זה ממש לא הויזארד של wap...

הויזארד הינו שאתה מחבר את המכשירים לרשת, נכנס למכשיר אחד, כמה לחיצות נקסט והוא מאתר את האחרים וזהו ואפשר לעשות את כל זה באפליקציה של סיסקו בדיוק כמו שראית בגוגל.

חוצמזה יש להם את מוצרי meraki שאתה יכול לשלוח את הסבתא רק שתחבר אותם בדרום אפריקה ואתה תגדיר אותם מהמלון בסין

חוצמזה בדיקת מהירות לא אומרת לי כלום, מוצר אמור להבדק כמה הוא מחזיק קו בעומס@זמן ואז כשיש לו הפרעות איך הוא יודע לנתב את האלחוט.

בקיצור מה הצגת אלו מוצרים שהתנסת בהם ומצאת אותם טובים והם זכו לסיקור ופרסום טוב בשוק הפרטי, מאחר ואני מכיר טוב את תחום הsmb והאנטרפריז אני יותר אוהד ומעדיף מוצרים מהתחום הזה וחלקם אפילו מתחרים במחיר אל הפרסונל

• תוכן חדש...