Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לגבי דוח חניה - תל אביב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה הסיפור

ברחוב אבן גבירול בתל אביב מס 44-46 ליד קפה נונה מי שמכיר סימון המדרכה הוא אדום לבן

עכשיו יש בקטע מסוים ממש איפה שבית הקפה תמרור אסורה העצירה ו\או החניה

ומתחתיו שלט לבן שאומר שחניה מותרת משבע בערב עד שבע בבוקר למחרת...

ואחרי כ 10 מטרים יש שוב את התמרור רק בלי השלט הלבן משמע אסורה העצירה ו\או החניה...

טוב כמובן שהחניתי בדיוק בקצה של התמרור השני....התחת של הפיאט ממש נשק לתמרור

טוב אני יושב בבית קפה פתאום חבר שלי מסתובב אומר לי:"גוררים לך את האוטו"

אני מתסכל ורואה את האוטו על הגרר רצנו אליהם אמרנו להם שיורידו את האוטו,כמובן שישר השוטר אמר למי אתה חושב שאתה מדבר,מי ישמע מה שביקשתי לא היה במקום... @#$%!!!

בסופו של דבר השוטר "העניק לי במתנה" דוח בסך של 250 שח...(כמעט כל המשכורת הצבאית!!!)

עכשיו לשאלתי...האם יש דרך כלשהי לבטל את הדוח?!בערעור שיוביל למשפט...

לטעון שחניתי בתחום או לא לפחות רובו של הרכב החנה בתחום המותר (אם חלק קטן של האוטו לא חנה בתחום המותר עדיין מגיע דוח ע"פ החוק היבש?!)

אני בטוח שהשוטר לא צילם במצלמה את האוטו (שמעתי שהתחילו לעשות ככה)....

עכשיו הכי מעצבן זה שהיו הרבה מכוניות לפני התחום ואחרי התחום ודווקא לבראבו המסכנה הוא נטפל!!!

תודה מראש לעוזרים....

פורסם

אין טעם לערער על שום דבר.

גם אני חטפתי דו"ח של 250 שקלים בכלל על חניה בחניון נטוש (לאוטובוסים אמנם) וגם אני חשבתי להשפט, עד שנאמר לי שבמשפט, או שמבטלים לך את הדו"ח (אתה באמת מאמין? סיכוי של 2 אחוז אולי מתוך מאה), או (ב-98 אחוזים מהמקרים) מכפילים לך את הסכום, משמע 500 שקלים.

אני משכורות צבאיות כבר מזמן הפסקתי לתרום לטובת העירייה המסריחה (השתחררתי מצה"ל סופסוף גם לא מזמן), ותאמין לי שעדיף לשלם את ה-250 שקלים מאשר את ה-500 שקלים, כי תאמין לי שאת המשכורת הבאה שלך אתה לא רוצה לתרום להם גם.

פורסם

תמיד יש טעם לערער.

תשלח בקשה למחלקת פיקוח חניה, תצרף תמונות הממחישות את הטענה שלך, אין לך מה להפסיד. ערעור לא מוביל למשפט (בקשה להישפט כן), הוא יכול רק לבטל לך את הדו"ח.

אני קיבלתי החזר (140 ש"ח) וביטול דו"ח (500 ש"ח) אחרי שגררו לי את הברנדה.

dirty old man

need love too

פורסם

תראה חניתי בדיוק מ"מ אחרי התמרור....

עכשיו השאלה היא אם נגיד בטענות שלי אני אכתוב שרוב הרכב היה בתחום המותר האם זה יתפוס...

כמו כן אני אצלם תמונה שתמחיש איך חניתי ואשלח..וכמובן אציין את היותי חייל תפרן...

מה דעתכם?!

פורסם

אם כבר החלטת לערער , צלם את הרכב כפי שחנה ,וטען שלא חנית במקום אסור.

אם אתה מתחיל עם עניינים של "רק מ"מ " - זוהי הודאה ,אין טעם להתעסק עם זה.

פורסם

זה מה שחשבתי לעשות לצלם את האוטו כמו "שחנה" ולשלוח

עכשיו יש לי שאלה שלא עניתם לי

חלק קטן של הרכב לדוגמא רק המכסה מנוע עבר את התחום המותר האם זו עדיין עבירה?!

מה אומר החוק היבש?!

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

בתור אחד שיש לו ניסיון במשפטים תחבורה ...

בדרך כלל לא מכפילים את הקנס אלא נותנים את אותו הסכום. רק אם אתה ממש מעצבן את השוטר ...

אתה צריך לצלם את הרכב שהוא חונה כחוק, לטעון שזהנ היה בתוך החניה המותרת ושיש לך את החבר כעד.

תאלץ להגיע פעמיים לפחות לבית המשפט.

שיהיה בהצלחה

ניב

פורסם

קודם כל הסימון הוא אפור/אדום ולא אדום לבן.

מה שאתה יכול לעשות כצעד ראשון הוא לשלוח להם מכתב ערעור.

תצלם את הרכב שהוא חונה כחוק, תכתוב שאינך מבין למה רצו לגרור

לך אותו, ושאתה אזרח שומר חוק, ובלה בלה בלה.

חכה בסבלנות, אולי יפחיתו, אולי יבטלו, אין לך מה להפסיד.

מקסימום תקבל את אותו הקנס.

אם עדיין לא תסכים איתם, לך למשפט.

פורסם

לגבי בקשה לביטול דוח, כדאי שתכיר, אני שלחתי בקשה לביטול דו"ח כ - 20 יום לאחר קבלת הקנס בדואר, ועיריית תל אביב לא ענו לי. יום לפני שנגמרו 90 הימים לתשלום שילמתי את הקנס (למעשה הקנס היה של חברה שלי, ניסיתי לשכנע אותה לשלוח בקשה להשפט, אבל זה לא עזר) ויומיים לאחר התשלום הגיע מכתב בדואר מהעירייה שבו רשום: קיבלנו את מכתבך, לא ענינו מחוסר זמן, כמו כן קיבלנו את התשלום ויופסקו תהליכי הגביה.

זה כל כך הרגיז אותי, שהעירייה חושבת שמותר לה הכל. היא לא עונה לאחר 45 יום שזהו הזמן המקסימלי בחוק, במשך 60 יום בערך לא היה להם זמן לענות, ואיזה פלא, יום לאחר התשלום כבר נוסח מכתב ונשלח אלי.

העירייה יוצאת מתוך נקודת הנחה שמי ששולח את הבקשה לביטול הקנס עושה זאת כי אולי יש סיכוי לביטול, אבל בדרך כלל לא יגיע עד למשפט, כי למי יש זמן וכוח, ולכן מרשה לעצמה לעבור על החוק! ולהתעלם מהמכתב. ברוב המקרים כנראה היא צודקת.

אגב, אם חברתי היתה נשפטת היה לה סיכוי טוב יותר לזכות כי עצם העובדה שהעירייה לא ענתה זו נקודה לרעתה של העירייה.

לדעתי תמיד שווה להלחם, גם אם בסוף כל המלחמות עדיין תצטרך לשלם, כי תמיד יש סיכוי שהקנס יבוטל או יצומצם.

שחר

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

מצטער לבאס - צילמו.

יש הנחייה חדשה בעריית תל-אביב (כנראה בעקבות הרבה ערעורים) שלא גוררים רכב בלי תמונה של מיקומו טרם הגרירה.

וכשמגיע הפקח עם הגרר ובזמן שהגרר מתחיל להרים את הרכב,

הפקח נותן תמונה קטנה של הרכב שמראה שהוא היה בשטח חנייה אסור.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...