Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב פנאי ב 135000 שח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה הקשר בין זה שהוא הנמכר ביותר לבין האיכות שלו??,נראה לי שאתה דניאל צריך חיזוקים..

הקשר הוא שאם הוא הנמכר ביותר אז גם האינפורמציה קיימת בלי סוף זה הקשר ואת החיזוקים תשמור לעצמך ,עוד ילד שבקושי קיבל רישיון .

:fadein:
פורסם

דניאל אתה צודק שיש המון אינפורמציה ולדעתי ה ספורטאז של היום היא זהה לחלוטין לספורטאז מיום יציאתה ( הוצא כמובן את הלדים וכל הפיציפקעס שדחפו לה, מתחת למכסה מנוע יש אותו מנוע GDI וגיר פלנטרי)

לפות"ש, לדעתי אתה מבזבז כסף אבל עזוב, שיהיה לך בהצלחה.

אמרו כאן יפה, CX-5 משומשת קלות מנוע 2.5 עדיפה בכל פרמטר על קיה\יונדאי וכל שאר הקטגוריה ברמת האמינות, תאוצה.

אם אתה סגור על הקיה, אל תחפש חיזוקים, הרכב יעשה את העבודה, זריז הוא לא, מהיר הוא לא, שתיין דלק כן, יפה? תלוי את מי שואלים. רכב בינוני של עדר ותו לא.

בהצלחה וסע בדרכים טובות!

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

חברים

על איזה חיזוקים אתם בכלל מדברים?!

סהכ ביקשתי המלצות.

אני הייתי בחברה והספורטאז בעיניי נראתה הרבה יותר יפה ממאזדה CX5 .

אע"פ ששניהם באותה הרמה התלהבתי יותר מהעיצוב החיצוני והפנימי של הספורטאז.

לדעתי המאזדה לא מצדיקה את המחיר כלל!

סהכ הם באותה הרמה.

תודה

פורסם
קיה ספורטאז נפח 2000 2018

מחר אני מעוניין להזמין את הרכב הנל חדש מהחברה.

אשמח לקבל חוות דעת כללית קצרה

ואם הקנייה נחשבת כמוצלחת ביחס לרכבים אחרים באותה הרמה.

תודה

רכב פנאי איכותי ובטיחותי שנותן תמורה מצוינת לכסף. חשוב לקחת בחשבון שצריכת הדלק טיפה פחות טובה ביחס לצריכה של משפחתית קומפקטית (לא משהו שהפריע לו להפוך ללהיט מכירות היסטרי ובצדק).

פורסם

לדעתי במחיר הזה אם אתה הולך על חדש יש לך את הספורטג' בגרסת הבסיס שלו. כיד שניה אם אתה רוצה משהו מגניב יותר יש את הספורטג' 1.6 טורבו. למה הקיה כי נכון לא רק הג'יפ הנמכר ביותר הוא הרכב הנמכר ביותר ויש לו שוק טוב.

פורסם
דניאל אתה צודק שיש המון אינפורמציה ולדעתי ה ספורטאז של היום היא זהה לחלוטין לספורטאז מיום יציאתה ( הוצא כמובן את הלדים וכל הפיציפקעס שדחפו לה, מתחת למכסה מנוע יש אותו מנוע GDI וגיר פלנטרי)

לפות"ש, לדעתי אתה מבזבז כסף אבל עזוב, שיהיה לך בהצלחה.

אמרו כאן יפה, CX-5 משומשת קלות מנוע 2.5 עדיפה בכל פרמטר על קיה\יונדאי וכל שאר הקטגוריה ברמת האמינות, תאוצה.

אם אתה סגור על הקיה, אל תחפש חיזוקים, הרכב יעשה את העבודה, זריז הוא לא, מהיר הוא לא, שתיין דלק כן, יפה? תלוי את מי שואלים. רכב בינוני של עדר ותו לא.

בהצלחה וסע בדרכים טובות!

ממש לא אהבתי את הCX5 הקודמת(לא יצא לי לראות את החדשה למען האמת), אז קשה לי לתת פה דעה חיובית בנושא.

לספורטז' באתי עם מינימום ציפיות, פגשתי את הספורטז' עם המנוע 2.0 ורמת הגימור האמצעית - מגיע עם מערכות בטיחות מקוריות מהיצרן, תנוחת ישיבה מעולה(הגובה של המושב מול הקו הישר שיוצר הדשבורד עם המכסה מנוע נותנים תחושה כמו לשבת בקאבינה של משאית) ואיכות חומרים שלדעתי עדיפה על הCX5 הקודמת(לא החדשה!), המנוע סך הכל מגיב לא רע.

היא הייתה רכב ליסינג של חבר שלקחתי לנסיעה של שעה אז קשה לתת לי דעה על צריכת דלק וייתכן ושמה למאזדה יהיה יתרון.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
למה הקיה כי נכון לא רק הג'יפ הנמכר ביותר הוא הרכב הנמכר ביותר ויש לו שוק טוב.

אין ספק, סיבה מעולה לקנות את הקיה כי היא המכונית הנמכרת ביותר. כנראה שהיא גם הטובה ביותר אם כך...

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

נראה שאתה כבר די סגור על הקיה ספורטאז' אז לא אדון באפשרויות אחרות ולדעתי גם הרכב הזה יכול באמת לשמש אותך טוב כרכב פנאי מהנה מאוד לנהיגה ובעיקר בטוח. מה שאמרו עם השוק שלו גם נכון, רואים אינספור ספורטאז'ים בכבישים מדי יום אז השוק באמת חזק מאוד. בהצלחה ותתחדש

פורסם
נראה שאתה כבר די סגור על הקיה ספורטאז' אז לא אדון באפשרויות אחרות ולדעתי גם הרכב הזה יכול באמת לשמש אותך טוב כרכב פנאי מהנה מאוד לנהיגה ובעיקר בטוח. מה שאמרו עם השוק שלו גם נכון, רואים אינספור ספורטאז'ים בכבישים מדי יום אז השוק באמת חזק מאוד. בהצלחה ותתחדש

נסה למכור ספוראטז משומשת .. האמירה על שוק חזק רחוקה מהמציאות

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
נסה למכור ספוראטז משומשת .. האמירה על שוק חזק רחוקה מהמציאות
נכון, אבל כל רכב קשה למכור היום, תנסה למכור רנו ק'זאר, בטוח שיהיה קשה יותר, הקיה היא בחירה סולידית, עם אבזור בטיחות טוב, הוא יהנה מהאוטו,

Sent from my MI 5 using Tapatalk

• תוכן חדש...