Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

היות והרכב של אישיתי לא שמתי לב לבעיה עד לסופש האחרון בו נהגתי דיי הרבה.

הרכב רועד בזמן עמידה כאשר אני מעביר ל N זה נפסק.

יתכן תושבת מנוע?

דבר נוסף, במהירות של מעל 100 מתחילות רעידות אשר מורגשות בהגה.

הרעידות מתגברות ממש כאשר בולמים.

במהירות נמוכה זה לא ממש מורגש.

לחץ אוויר תקין 4 צמיגים של גודייר שעברו 6000 קמ

צלחות קדמיות של ברמבו גם עברו 6000 קמ

מה הכיוון?

פורסם

רעידות בעמידה - ככה"נ תושבת מנוע ימנית, נקודת התורפה בדגם הזה.

רעידות בנסיעה - יכול להיות ציריות, אך אם אתה אומר שהרעידות מתגברות כאשר אתה בולם - נשמע כמו צלחות בלימה מעוותות / סיניות.

• ספונסר פורום
פורסם

בוקר טוב,

חבר פורום אחר סבל מבעיה דומה ברכב זהה לשלך, ביקר אצלנו ביום שישי האחרון ולאחר החלפת תושבת עליונה (ותושבת גיר במקרה שלו) הבעיה חלפה.

בנוגע לבלימה, אכן צלחות שדורשות חריטה/החלפה לצלחת איכותית.

עדי

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

• ספונסר פורום
פורסם

יכול להיות שחיממו את הצלחות וגרמו לעיוות שלהן? (נסיעה בדרך הררית למשל)

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.

• ספונסר פורום
פורסם

זה המק"ט שלה: M D65239060H

החלפה שלה כ-1,000 ש"ח.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון:

קפצת למוסך מורשה

תושבת קדמית לא תקינה

צלחות בלם לא תקינות ( רעידות בבלימה )

נתנו הצעה 2000 ש"ח

איבדתי הכרה ל 10 דקות ואז הלכתי משם.

אני רגיל למחירים שלי יונדאי.

היכן ניתן להשיג תושבת מנוע מקורית בזול?

• ספונסר פורום
פורסם

אנחנו נפגשים בכל פוסט שלך :)

בכל מקרה, גם במקרה של הרכב הזה הסכום נמוך יותר אצלנו בכ-20% לבלמים מקוריים כולל תושבת מנוע מקורית (וכולל עבודה ומע"מ כמובן).

בלמים חליפיים יורידו את המחיר.

עדי

פורסם

אם בראש שלך להגיע לאיזור חדרה אז אוכל להשיג לך את התושבת המקורית עם צלחות בלימה של ברמבו ורפידות של רמסה הכל ביחד סביב ה 1400-1500 שח. רק התושבת עלותה כ 900 שח למקורית.

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...