Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני בתקציב 30K פלוס מינוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

זקוק לייעוץ בקניית רכב ראשון...

הצרכים שלי הינם:

נסיעה לעבודה יומית של 80-90 ק"מ

נסיעה פעם בחודש של 150 ק"מ

ולעיתים נדירות אף יותר.

- נוסע יחיד לרוב

- העדפה לאוטומט, אך אפשרי ידני

רצוי רכב עם מנוע טיפה חזק (התנסות רעה עם פיקאנטו, למשל בעליות וכו')

מודל 2012+ נראה לי בסדר, דעתכם?

תקציב 30K וניתן טיפה עוד לעלות כפונקציה של יעילות/בזבוז

אשמח לעזרתכם :)

פורסם

לדעתי בתקציב הזה כדאי למצוא סופר-מיני. או לפחות משהו כמו ניסן מיקרה או מיצובישי ספייס סטאר.

בכל אופן אני הייתי מחפש דווקא אופל קורסה. הרבה רכב - במעט כסף. אומנם לא חסכונית כמו המיקרה או הספייס סטאר, אבל למי שנוסע הרבה - הנוחות עדיפה.

פורסם
לדעתי בתקציב הזה כדאי למצוא סופר-מיני. או לפחות משהו כמו ניסן מיקרה או מיצובישי ספייס סטאר.

בכל אופן אני הייתי מחפש דווקא אופל קורסה. הרבה רכב - במעט כסף. אומנם לא חסכונית כמו המיקרה או הספייס סטאר, אבל למי שנוסע הרבה - הנוחות עדיפה.

על איזה שנתון היית ממליץ? והאם היית ממליץ ללכת על הרכבים הסחירים יותר אולי (כי אני מחפש עבור שנה - שנתיים גג)?

פורסם

פיג'ו 208 ידנית בהחלט יכולה לבוא בחשבון, במיוחד אם תמצא אחת מאובזרת, ויחסית למנוע 1.2 היא דיי חזקה אבל יכול להיות שזה לא יספיק לך.

סקודה פאביה עם מנוע 1.6 וגיר אוטומט שישה הילוכים גם יכולה להיות אופציה טובה.

פורסם
פיג'ו 208 ידנית בהחלט יכולה לבוא בחשבון, במיוחד אם תמצא אחת מאובזרת, ויחסית למנוע 1.2 היא דיי חזקה אבל יכול להיות שזה לא יספיק לך.

סקודה פאביה עם מנוע 1.6 וגיר אוטומט שישה הילוכים גם יכולה להיות אופציה טובה.

למה רק גיר ידני? איזה שנתון פחות או יותר ניתן למצוא?

והאם

מאזדה 2 / סיאט איביזה עשויות להיות אופציות טובות? (הן די סחירות)

פורסם

אין צורך לצטט הודעה אחת מעליך.

באיזור המחיר הזה המכוניות הללו כבר ספגו את רוב ירידת המחיר שלהן.

מאזדה 2 ברמת גימור דיינאמיק תעשה את העבודה (2 כריות אוויר באקטיב).

איביזה אוטומטית מאזור 2012-2011 שנכנסת לך בתקציב מגיעה עם DSG7 וזה הימור מבחינת אחזקה.

208 בשנתונים הראשונים מגיעה עם התיבה המיושנת של AL4 או עם מנוע 1.2 וגיר רובוטי.

כדי לדעת מה נכנס לך בתקציב כנס פשוט ליד 2 ותתחיל לחפש.

תשקול גם את הסוזוקי סוויפט.

• תוכן חדש...