Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור תושב קריית מוצקין ורחוב גושן אני חייב לפרסם הודעה זו. זוהי דוגמה מעולה לשימוש מגעיל בחוק ע"י ניבחרי ציבור מושחתים.

מה עשה ראש העיר "הנהדר" שלנו, מר חיים צורי, כאשר גילה שהוא בגרעון חמור עקב ביזבוז כספיי הציבור בצורה לא נחוצה (למשל בניית גן חיות גרנדיוזי).

כמובן, הוא אמר לעצמו, בוא ניקח מהציבור עוד כסף...

אבל איך נעשה זאת, הוא שאל את עצמו, והחליט להפוף את כל מקומות החנייה ברחוב גושן (הרחוב הכי ראשי וסוען בקריית מוצקין) למקומות חנייה בתשלום.

הוא "חילק" תווי חנייה שעולים 25 שקל לשנה. אבל מה הבעיה, שהתוו מספיק רק לשעתיים וכל שעתיים צריך לבוא ולהזיז את השעה על התוו כדי שיספיק לשעתיים הבאות.

ברחוב גושן גרים הרבה, הרבה מאוד אנשים ביחס לרחובות אחרים בקריית מוצקין, האנשים האלה זעמו וכעסו שכן למה הם צריכים להידפק ולהיות מופלים מתושבים ברחובות אחרים ששם החנייה בחינם. תחשבו על תושב שגר בגושן, הוא צריך לצאת החוצה כל שעתיים ולהזיז את השעה על תוו החנייה.

"על דאגה" אמר (או שלא אמר, מה זה משנה בעצם) ראש העיר חיים צורי, והחליט "לחלק" לתושבי גושן עוד תוו חנייה ללא הגבלת זמן (שעליו הם נידרשו לשלם עוד פעם 25 שקלים, ממש מחלק מתנות הצורי הזה).

אבל, כל משפחה בגושן מקבלת רק תוו אחד ולמשפחה שיש בבעלותה יותר ממכונית אחת אמר צורי "כל ה***ן" (ואת זה אני דיי בטוח שהוא אמר).

אז צורי, באמת שאני מעדיף את החנייה שלי בחזרה, למרות שאני מעוד אוהב אוהב סוסים, אריות, פילים, חמוסים, אלפקות, קופים, פינגווינים ומי יודע מה עוד יש שם בגן חיות הזה...

תחזיר לי את החנייה שמגיעה לי כמו לכל תושב אחר במוצקין, או שלפחות תביא לי פינגווין שיזיז לי את התוו כל שעתיים...

נכתב ע"י Alon_A, עוד אחד מתושבי גושן שיוצא עכשיו להזיז את השעה על התוו.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

מישהו אמר "תביעה ייצוגית"

תתאחדו כל תושבי הרחוב... ותעשו מעשה.

תחסמו את החניונים של העירייה, למשל...

אם כל אחד יקח את ה"רכב השני" שלו ועמיד אותו במקום החנייה של ראש העיר, עניינים בטוח יתחילו לזוז...

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

אתם מוכנים לקרוא מה שנכתב בהודעה הראשונה, או סתם להיגרר אחרי הכותב ולהתיר את דמו של ראש העיר?

רחוב ראשי בכל עיר מתפתחת, וסואן, כפי שכתב התושב האומלל, תמיד מוגבל בחניה. אז בא ראש עיר, מנסה לעשות סדר, וכולנו יודעים איך נראה רחוב ראשי בארץ שלנו שאין בו סדר, מנסה לפתוח חניות ללקוחות של חנויות, ולבסוף גם נותן כרטיס חניה בלתי מוגבל בזמן לתושבים.

אבל מה? הוא מושחת, הוא רוצה לקחת ממך את ה 25 ש"ח ולהתעשר...

(למען הגילוי הנאות, אני גר ברעננה...)

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

קודם כל אני לא מתיר את דמו של אף אחד.

קריית מוצקין היא לא תל אביב, ולא רעננה. בשום רחוב אחר ובשום קרייה אחרת אין דבר כזה, שרחוב אחד צריך לשלם ואף רחוב אחר לא צריך (גם בתל אביב ורעננה אין את זה).

אז לעשות סדר זה יפה, אבל תסביר לי למה על חשבון תושבי הרחוב ?

מי שיש לו שתי מכוניות לא יכול לקבל שני כרטיסי חנייה ? זה לא נשמה לך הגיוני ?

פורסם

מי שגר ליד המקום בו החנייה היא בתשלום כזה או אחר, אמור לקבל תו חניה איזורי, שנתי, ולחנות שם חופשי, בלי להזיז את התו בזמנים ולא שום קישקוש אחר...

אתה גר שם, מגיעה לך חניה כל הזמן, כל היום, 25 שעות ביממה!!!!!

מושחתים נמאסתם!!!!!

פורסם

כתבת שזה רחוב ראשי וסואן...נכון? אז בכל הערים ברחובות הראשיים אין חניה חופשית. קח את רחוב סוקולוב בהרצליה או רחוב אלנבי בת"א..

רעננה היא יוצאת מהכלל כי הרחוב הראשי תוכנן מתכתחילה, עוד בתקופת המנדט, רחב מאד מאד וניצלו את זה לדרכי שירות שמהוות גם מפרצי חניה. ביתר חלקי הרחוב באיזור המסחרי, אין חניה.

אני לא יודע אם אתה מתיר את דמו או לא, אבל על דבר שהוא עושה במסגרת תפקידו והוא נראה לי הגיוני, אתה קורא לו מושחת ומבזבז כספי ציבור. ומה ענין גן החיות לכאן? תשאל הורים לילדים קטנים אם זה בזבוז.

ולגבי בעלי שתי מכוניות...אתה צודק...

ומילה לאליק בליק....בעצם לא..ה"חכמה" שלו לא ראויה לתגובה.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אז תחנו ברחוב סמוך, ככה תעצבנו את תושבי הרחוב הסמוך, ככה כל העייריה תקום נגד ההחלטה המטופשת של מר צורי, וככה זה יפורסם בעוד כמה מקומות, וככה תחלקו קרוזים נגדו.

ותראה שלא תצטרך לשלם חניה.

מילא משלמים על הרכב שהוא מונע ופועל ככלי תחבורה להגעה וחזרה למקומות שאתה צריך.

אז גם על זה שהוא לא פועל אנחנו צריכים לשלם

?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

ההבדל בין הרחובות האלו לרחוב גושן הוא שרחוב גושן הוא קודם כל (ותמיד היה) רחוב מגורים, ולא רחוב עסקי. אנחנו גרים ברחוב למעלה מ 25 שנה וכך עוד הרבה אנשים. נכון שברחוב יש מס חנויות גבוהה ביחס לכל מקום אחר בקרייה, אבל מ'ס בתי המגורים והדיירים שבו גדול בהרבה.

אני לא מתלונן על זה שפתאום (והוא בתפקיד יותר מקדנציה אחת) הוא הפך את כל מקומות החנייה (ששימשו עד עכשיו גם את אלה שבאו לחנויות וגם את הדיירים והכל היה טוב ויפה) למקומות בתשלום, אלה על חוסר ההתחשבות הטוטאלי בדיירי הרחוב (ואני בטוח שאתה מסכים איתי והייתה גם מרגיש אותו דבר אם הייתה גר פה) שביקשו כרטיסי חנייה בהתאם למספר המכוניות, והוא לא שם אליהם.

מה אנחנו אמורים לעשות ? זאת דרך ? אנחנו צריכים לצאת כל שעתיים לאוטו רק בגלל שאנחנו גרים שם ?

בגלל זה אני אומר שהוא מושחת, כי אם לא היה אכפת לו רק מהכסף, אז מה הבעיה היתה לפתור את אי הנעימות שנגרמת לתושבי הרחוב, וזה באמת ממש פשוט לפתור אותה, שתי מכוניות - שני תווים, וכדומה, מתמטיקה קלה למדי.

ולגבי הגן חיות, הוא ממוקם בקצה האחר של קריית מוצקין, ולהורים שצריכים לצאת כל שעתיים מהבית ולא יכולים לנוח כמו בני אדם אין כח לקחת את הילדים לגן חיות.

פורסם

עצה...

יש לכם וועד בית? אם כן, דבר איתו ונסו לארגן את ועדי הבתים הסמוכים ותחתמו על עצומה.

בעצומה תסבירו את כאבכם ומצוקתכם.

אם בבינין קטן יש 16 דירות, ובכל דירה יש לפחות 2 אנשים ברי זכות הצבעה, 10 בינינים זה אומר 320 קולות, 20 בינינים 640... כמה בתים יש ברחוב?!

אני בטוח שהוא לא ירצה לאבד כל כך הרבה קולות (הרי כאן זה מתחיל ומיסתיים)...

ואם לא הולך במוח, אז תתחילו לעשות "שרירים"...

אין ספק שזה מרגיז ומקומם. המינימום הוא לתת תו חניה אזורי שאינו מוגבל בזמן (או מוגבל לשעות הערב נניח)...

בהצלחה,

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...