Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

חניתי היום בכחול לבן, הפעלתי איזיפארק עם קוד עיר שגוי 02-12 במקום 04-01...

קיבלתי דוח על סך 100 שח שבו צויין שהרכב צולם ו "הופעל קוד עיר לא תקין-שימוש באיזיפארק שלא בהתאם להוראות.

האם ניתן לערער על הדוח מאחר ומדובר בטעות טכנית ודמי החניה כן שולמו - או שלא שווה להתעסק עם זה ופשוט יותר לקלל ולשלם?:-P

פורסם

תלןי ,

אם למשל היית בגבול ר"ג בני ברק והפעלת לעיר הלא נכונה , שווה לערער . לי קרה פעם וויתרו לי

אם שמת חיפה במקום באר-שבע , הסיכוי לויתור נמוך יותר , אבל תמיד כדאי לנסות.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

קרה שמתוך הרגל הפעלתי בחיפה במקום באילת, כתבתי יפה למחלקת חניה של אילת עם פלט של פנגו,

בפלט ראו גם שבשאר הימים שהיינו שם הפעלנו כל פעם על אילת - הדוח בוטל,

שווה לנסות.

so far so good so what

פורסם

שווה לנסות לכתוב מכתב בכל פעם, זה הרבה יותר כדאי מאשר לבזבז את הזמן בפורום (לא בקטע רע).

גם אם תקבל תשובה שלילית, הרי ניסית בסופו של יום, נכון?

חשוב לכתוב תמציתית, הוכחת פלט ולהסביר כי אתה מסתובב במספר מקומות במהלך הימים וזוהי טעות בתמימות.

• תוכן חדש...