Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

מכרתי את האלטו שלי ורציתי קצת יותר להתפנק.

אוטו קטן , שיהיה יפה , ואמין - לא מפריע לי ידני

היו לי כמה אופציות שחשבתי עליהם :

איביזה - ראיתי גם ב35 אלף ביד 2 עם קילומטרז נמוך , שנת 2012 ככה , השאלה האם יש מחלות שצריך לבדוק או גיר DSG כלשהו שעושה בעיות?

רנו קליאו - הבנתי שיש בעיה רצינית מאוד בתקופה האחרונה של מחשב גיר בסביבות ה50 אלף?

חשבתי כבר על ולוסטר , האמת שאני כבר ממש מבולבל. רציתי ממש את האיביזה אבל הבנתי שיש לה בעיות .. אודה לעזרתכם !

פורסם

איביזה וקליאו ידניות דיי אמינות.

אוטמטי זה הימור בשתיהן.

הקליאו עם המוח גיר והאיביזה גם ועוד.

הוולוסטר תעשה את העבודה כל עוד אין לך ציפיות מעבר למראה שלה.(לא ספורטיבית).

פורסם

בידני לא.

בידני מוח גיר זה בעצם אתה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
[h=2]רכב לצעירים[/h]

כמה צעירים הרכב ישמש?

הרכבים שציינת יכולים לשמש עד 5 צעירים בלבד. כדאי לך לשקול מסחרית או רכב ל-7, כך יהיה מרווח ל-5 צעירים, ותוכל גם להוביל יותר מ-5 צעירים באותה נאגלה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...