Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שברולט אוואו אוטומטית 2005.

הבנתי שאולי הבעלים הקודם ניתק צינורות כלשהם כדי למנוע נזילות?

איך אני בודק את העניין לפני שאני לוקח למוסך ששם יכולים להמציא לי בעיה אחרת ולקנוס אותי באלפים?

תודה מראש.

פורסם

כנראה עשו מעקף לצינורות כי רדיאטור החימום נוזל והחלפה שלו יכולה להגיע לאלפי שקלים אם יש צורך בפירוק דאשבור.

תבדוק בקיר האש, יש שם 2 צינורות שנכנסים לתא הנוסעים.

פורסם

תודה רבה על התשובה, לצערי אין לי מושג ברכבים.

מה זה קיר האש? יש אולי סרטון ביוטיוב או תמונה כלשהי שתוכל לעזור לי?

פורסם

"קיר האש" הוא הכינוי למחיצת המתכת בין המנוע לתא הנוסעים.

תסתכל עליו בצד השמאלי (כשאתה מול הרכב), באיזור מכסה הטיימינג, ונסה לאתר שני צינורות בערך בעובי אגודל (של בבון כמוני :-P)

*כן. אני יודע. צפוף שם לאללה. הקופסא השחורה של סעפת האוויר מפריעה.*

אם לא מתחבר אליהם כלום, תסתכל על צינור המתכת באיזור הטרמוסטט. רואה שם איזו קומבינה בדמות צינור גומי שיוצא וחוזר ללא הסבר? זה המעקף.

את המעקף ביצעו כי הרדיאטור הפנימי (שעולה גרושים, יחסית) נוזל. הבעיה שכדי להגיע אליו יש צורך בפירוק רב=שעות עבודת מוסך יקרות, כמו שכבר אמרו לך.

רדיאטור חימום נוזל עלול לגרום נזק למנוע. או להחליף או לעקוף.

חפש בגוגל aveo heater radiator replacement

או אולי aveo heater core replacement

תראה הרבה מדריכים וסרטונים...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• תוכן חדש...