Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה....

אני ס עוד חודשיים יהיה בגרמניה ואני רוצה להביא משם מערכת שלמה

-פנל

-רמקולים אחורים+קידמים

-סאב

-מגבר

אני רוצה חברות יוקרה

יותר זול שם מהארץ?

אני לא מפחד ממכס מסיבות אישיות

אבל משתלם לי להביא את זה?

תודה רבה

יש כמה מכשירים מכניים שמגבירים את הגירוי המיני, בעיקר אצל נשים

המרכזי ביניהם הוא המרצדס

פורסם

בהחלט לא משתלם!

היורו בשמים, החברות הגרמניות המובילות כיום הם: phase, magnat, mac audio - שאותם אתה יכול למצוא בארץ עם אפילו רווח של 100-200 שקלים, גם מבחינת קומפוננט, גם מבחינת מגברים וגם מבחינת סאבים.

לגבי הפאנל אף אחת מהחברות הנ"ל לא מייצרות פאנלים ככה שזה הדבר היחיד שאיכשהו כן משתלם לקנות שמה. עדיין זה סיכון לקנות באירופה פאנל מכיון שהוא צריך לעבור כיול בארץ, התדרים שמה והתדרים כאן אינם אותם תדרים, ויקחו לך כמה מאות שקלים בשביל הכיול - אבל שוב - אם אתה מתעקש אז רק הד יוניט (פאנל) משתלם לקנות שמה, מקווה שהייתי לעזר.

פורסם
בהחלט לא משתלם!

היורו בשמים, החברות הגרמניות המובילות כיום הם: phase, magnat, mac audio - שאותם אתה יכול למצוא בארץ עם אפילו רווח של 100-200 שקלים, גם מבחינת קומפוננט, גם מבחינת מגברים וגם מבחינת סאבים.

לגבי הפאנל אף אחת מהחברות הנ"ל לא מייצרות פאנלים ככה שזה הדבר היחיד שאיכשהו כן משתלם לקנות שמה. עדיין זה סיכון לקנות באירופה פאנל מכיון שהוא צריך לעבור כיול בארץ, התדרים שמה והתדרים כאן אינם אותם תדרים, ויקחו לך כמה מאות שקלים בשביל הכיול - אבל שוב - אם אתה מתעקש אז רק הד יוניט (פאנל) משתלם לקנות שמה, מקווה שהייתי לעזר.

טעות בידך יקירי.

התדרים האירופאיים והישראלים זהים.

ההיפך הוא הנכון - אם רוצים להביא טיונר שיתאים לארץ יש להביאו בעקיר מאירופה (ניתן גם אוסטרליה ועוד) הבעיה קיימת במכשירים אמריקאים.

לגבי עלויות - רק מהדיוטי למי שטס לאירופה.

יש את הלהיטים התורנים של הפורום GTO 75.4 (שכנראה אזל אך יכול להיות שיחודש המלאי) או הלוג'יק.

משתלם כן אבל הקטע של האחריות זה בעיה .... אבל אם זה בלי מכס וכל זה תביא

ממש לא!!!

האירו חזק מאוד ביחס לשקל ומאוד לא משתלם להביא מאירופה. אפילו אנדורה כבר ממש לא משתלמת ואף יקרה מהארץ (אבסורד ממש - לפני כ 5-6 מדובר היה על כ 50% מהמחירים בארץ עבור פריטים מסויימים..).

פורסם

האירו באמת בשמים, עדיף לקנות מארה"ב ולא מאירופה.

הבעיה היא הכיול והתדרים המעצבנים...

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

• תוכן חדש...