Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הצורך שלי - רכב 6 מקומות זול

החלופה - רנו לוגאן

בבקשה למי שיש נסיון עם השברולט כיום לגבי צריכת הדלק והאחזקה שלה

וכן לפי נסיונכם כמה שווה לשלם כיום על הרכב הזה?

נציין שהיא עולה חצי מהלוגאן

תודה רבה!

עריכה אחרונה על ידי meirmsl
פורסם

לבן דוד שלי היה כזה.

צריכת דלק גבוהה של של 1 ל-7. ברכישת רכב בגיל הזה תלוי מאד במצב הרכב הספציפי אצל בן דודי היא לא הזדקנה יפה ובסוף היו לו בעיות חשמל, ובעיות מנוע.

אישית הייתי מוותר. לוגאן גם יותר חדשה וה-ר-ב-ה יותר זולה לאחזקה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לבן דוד שלי היה כזה.

צריכת דלק גבוהה של של 1 ל-7. ברכישת רכב בגיל הזה תלוי מאד במצב הרכב הספציפי אצל בן דודי היא לא הזדקנה יפה ובסוף היו לו בעיות חשמל, ובעיות מנוע.

אישית הייתי מוותר. לוגאן גם יותר חדשה וה-ר-ב-ה יותר זולה לאחזקה.

החשבון שלי היה שצריכת הדלק תעלה לי כ150 ש"ח יותר בכל חודש. ומצד שני מחיר הרכב לפי מה שאני רואה שמוכרים ביד 2 הוא 10.000 ש"ח פחות מהלוגאן.

גם התייחסתי לעובדה שהאימפלה אמורה להיות רכב "מפנק" שזה מעניין אותי, במיוחד לאור אפרוריותה של הלוגאן (תתקנו אם אני טועה)

וגם הבנתי שהאימפלה גם אמינה. השאלה אם בשנים האלו היא עדיין אמינה? ואם יש בעיות חמורות ספצפיות לדגם הזה שצריך לבדוק?

פורסם

רכב לא קונים דחוףףף קונים בצורה מושכלת.

כפי שכתבתי - מאחר שמדובר ברכב בן 13 שנים - זה מאד תלוי איך טיפלו בו. זה יכול להיות רכב נהדר, ויכול להיות בור ללא תחתית.

אישית קניה של לוגאן היא הימור בטוח יותר (וגם העלות של התיקונים אם יש נמוכה בהרבה)

בנחה שהפרוטה לא מצויה בכיסך - לך על הלוגאן גם אם היא יותר יקרה ברכישה - כי (כנראה) אתה לא יכול להרשות לעצמך בור בלי תחתית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לסיכום האשכול:

ירדתי מהאימפלה

היום הלכתי לראות אחת, נהנתי מהנסיעה אבל

א. זה לא באמת יכול לשמש כל אחד בתור 6 מקומות.

לדוגמא אצלנו הגדולה בת 6 ולא יכולה לשבת מקדימה אז האפשרות היחידה היא לשים מקדימה כיסא תינוק + אשתי וזה ממש צפוף

ב. מיושן מאוד מבפנים. לעומת מאזדה 6 מאותו שנתון למשל זה הבדל ענקי

• תוכן חדש...