Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כמו שרשמתי בשירשור אחר מאוד היתי מרוצה מההתנהלות מול הטרייד של דאציה

קיבלתי יחס טוב ומקצועי מההתחלה וכמובן שגם בסוף. גם בקניה של הדאציה הראשונה וגם בשלישית

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

התעניינתי בקניית רכב, חיפשתי משהו חדש משפחתי וחסכוני, העדפתי טרייד אין כי הרכב הקודם היה היחידי שלנו ואנחנו גרים באזור קצת בעייתי בלי רכב.

ראיתי מודעה על הפיג'ו 301 1.2 רובוטית במחיר של 69000 אך יד שניה 0 ק"מ לא חדשה.

הרכב היה בטרייד מוביל:

בשיחת הטלפון ביקשו ממני לבחור צבע, לבן, כסוף, אפור, בחרתי באפור,

נסעתי לשם ביום ששי יום ממש קצר לא היה זמן לראות את הרכב כמו שצריך, בגלל הלחץ שהיה להם, בכלל לא ידעתי איפה הרכב, בסופו של דבר יצאתי טמבל שהאמנתי וסמכתי עליהם ושילמתי על הרכב כמובן סגרתי, אחרי כחצי שעה הראו לי את הרכב וחשכו עיני, הרכב היה מלוכלך כולו אבק, וזה עוד לא הכל, הרכב כסוף ולא אפור, והיתה סריטה ממש מגעילה על מכסה המנוע, כאשר שאלתי לגבי הצבע אמרו שכבר אין אפור (אז למה שאלתם אותי בטלפון), ולגבי השריטה, התשובה של הסוכן או איש המכירות היתה (זה שטויות זה יורד בוואקס, כמובן בולשיט, הסריטה קיימת עד היום כמובן אחרי 10 ווקסים, וכמובן הוא הוסף אתה יכול לצאת עכשיו מהשער ומישהו יסרוט לך את כל הרכב, כמובן שכאן כבר שתקתי והבנתי עם מי יש לי עסק)

במפרט הופיע שיש bluetooth, אחרי שהגעתי הביתה ראיתי חוברת שהגיעה עם הרכב שמסבירה על הרדיו דיסק שהגיע איתו "חוברת הדרכה לרדיו דיסק" , בקיצור שם כן מופיע שיש, והוא נראה קצת שונה מזה שיש לי ברכב, אחרי שהתקשרתי לאיש ושאלתי אותו אמר לי שזה מה שהגיע מהחברה, אז את מי להאשים? כמובן שפניתי ללובינסקי לגבי זה בחיפה מוסך צמרת, ואיך לא, הפנו אותי בחזרה לטרייד זבל האלה, חוויה נוראית, כמובן שזה לא הכל אך אני חושב שזה מספיק כדי לצייר את הכיף או הכפה שקיבלתי.

סליחה על הכתיבה העמוסה, יום עמוס, לילה טוב.

עריכה אחרונה על ידי boobleit
פורסם

לפני פחות משנה אבא של חבר קנה פוקוס 2012 מהסוג שכולם אוהבים לשנוא, שילם משהו כמו 40 לאחת מחברות הליסינג.

100 אלף קמ, נראה שמור, חוץ מהגיר המגעיל (שאגב באחריות) תכלס הכל בסדר.

חצי שנה התבחבש עם הגיר הזה, לא הצליח להתרגל אליו, במוסך אומרים ככה זה, החליט להעיף.

לפני שבועיים נכנס לסוכנות רכב חדש, הציעו לו סופרמיני טורבו אוטו' בפחות מ 100 אלף בעסקה שכללה טרייד אין על הפוקוס בשווי של ₪8K והנחת מזומן של ₪5K.

הוא כל כך שונא את הרכב הזה שהוא הסכים.

במזל, הבן שלו גילה על העסקה הזאת יומיים לפני שהרכב היה אמור להימסר, ומנע מאבא שלו לתת לסוכן המכירות פוקוס במתנה.

עסקה הזויה לכל הדעות.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

^^^

אכן הזוי, אבל כאחד שהייתה לו פוקוס בליסינג, לא הייתי רוצה לקבל את הרכב הזה אפילו במתנה

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם
אני כמו שרשמתי בשירשור אחר מאוד היתי מרוצה מההתנהלות מול הטרייד של דאציה

קיבלתי יחס טוב ומקצועי מההתחלה וכמובן שגם בסוף. גם בקניה של הדאציה הראשונה וגם בשלישית

גם אני שהתעניינתי בדאסטר אוטומט, התקשרתי שישי אחד בחודש יוני, סמוך להשקת הדגם האוטומטי בארץ, לסוכנות בפ״ת.

ביקשתי לקבוע נסיעת מבחן, אמרו לי תבוא.

כבר בכניסה היו 2 דיילות שהפנו אותנו לאיש מכירות, הסבירו לנו קצת על הרכב, קצת על תנאי תשלום וכ״ו.

ביקשנו נסיעת מבחן, מיד קיבלנו את הרכב לבדנו, מסתבר שהיו איזה 3-4 דאסטר אוטומט זמינים לנסיעה.

הייתה חוויה נעימה ומסבירה פנים.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם
איזה רכב נתת תמורת ה301? וכמה שילמו?

זה עוד נושא כאוב, הרכב שהיה לי זה מיצובישי לנסר,

כמובן שבטלפון אמרו תבוא נבדוק אותו וכו.., כאשר הגעתי לשם עם הרכב ביום ששי הקדוש, לא הסכימו לקחת בטרייד אין, אפילו לא ראו אותו ולא בקדו את הרישיון , חבורת שקרנים, פשוט עושים צחוק מהלקוח,

בסוף כמובן אחרי שהערתי להם לגבי זה המשיכו עם השקרים שלהם ואמרו שהתכוונו שאשאיר את הרכב אצלהם והם ימכרו לי בתיווך,

בסוף חזרתי הביתה עם 2 רכבים (מזל שנסעתי לשם עם אשתי), בקיצור אני הזהרתי בלי סוף מטרייד מוביל והשירות שמזעזע שקיבלתי ואפילו מעליב, הסליחה הפשוטה מצידם לא הגיעה, בסוף כולם חוזרים אליהם למרות ההזהרות שלי בפורום, בשבילי הם גיהנום, אליהם לא אכנס לעולם גם אם הרכב מצופה זהב.

פורסם
גם אני שהתעניינתי בדאסטר אוטומט, התקשרתי שישי אחד בחודש יוני, סמוך להשקת הדגם האוטומטי בארץ, לסוכנות בפ״ת.

ביקשתי לקבוע נסיעת מבחן, אמרו לי תבוא.

כבר בכניסה היו 2 דיילות שהפנו אותנו לאיש מכירות, הסבירו לנו קצת על הרכב, קצת על תנאי תשלום וכ״ו.

ביקשנו נסיעת מבחן, מיד קיבלנו את הרכב לבדנו, מסתבר שהיו איזה 3-4 דאסטר אוטומט זמינים לנסיעה.

הייתה חוויה נעימה ומסבירה פנים.

בסוכנות בפתח תקווה כל פעם שהגעתי היה תמיד רכבים זמינים לנסיעת מבחן לבד ונציג נחמד שלפני ואחרי דואג להסביר על הרכב - שירות מצויין.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אספר את חוויותיי כנוהג ברכב ליסינג.

אני תמיד מקפיד בביקורי באולם התצוגה שאני מתעניין ברכב בתור לקוח סופי של חברת ליסינג.

התגובות לכך קוטביות, באולמות התצוגה של קיה וטויוטה כמעט נזרקתי בבושת פנים ואילו במאזדה, פורד, סיאט וסקודה בירושלים - התייחבו אליי כלקוח פרטי פוטנציאלי.

לגבי נסיעות מבחן:

כשרציתי בסקודה לבצע נסיעת מבחן אמרו חי שאני צריך לפתוח הזמנה, מה שכמובן לא רלוונטי עבורי... לבסוף דרך חברת הליסינג קישרו ביני להין צמפיון מוטורס והגיע אליי נהג עם אוקטביה 1.2 אמבישן הבסיסית בדיוק כמו אוקטביה ליסינג טיפוסית - בצעתי מנסיעת מבחן ארוכה ומקיפה במשך כ-40 דקות ולבבוף זה הרכב שהזמנתי.

לפני 3 שנים בפורד ירושלים לאחר ביקור באולם התצוגה תאמו איתי נסיעת מבחן ארוכה ומקיפה גם כן במשך 40 דקות.

ב-2009 חשבתי לקחת את מאזדה 3 דור שני - בתיאום מול הסוכנות מתוך ידיעה שאני לקוח ליסינג - עשיתי נסיעת מבחן במשך 40 דקות.

ב-2006 גם כן מתוך ידיעה שאני לקוח ליסינג תואמה לי נסיעת מבחן בפוקוס דור שני - גם היא היתה במשך 40 דקות...

פורסם

לי יש חוויות טובות מלובינסקי טרייד סניף חיפה, במיוחד הנציג אושיק. ישר ולעניין. מציג שקיפות של ההיסטוריה, ממיין איתך רכבים - לא לוחץ לכאן או לכאן.

אחרי שקניתי רכב אחד חזרתי לקנות נוסף, שוב היה שירותי מאוד.

משכנתא זה קל

פורסם

איך הסכמת לזה?!

הזמין רכב אפור + טרייד אין.

לגיע לאסוף את הרכב, וגלות שהוא בצבע אחר, שרוט ולא מוכנים לקחת את האוטו שלו לטרייד.

ובכל זאת לקחת את הרכב שבצבע שלא ביקשת עם שריטה וחזרת הביתה עם שני רכבים?!

פורסם
איך הסכמת לזה?!

הזמין רכב אפור + טרייד אין.

לגיע לאסוף את הרכב, וגלות שהוא בצבע אחר, שרוט ולא מוכנים לקחת את האוטו שלו לטרייד.

ובכל זאת לקחת את הרכב שבצבע שלא ביקשת עם שריטה וחזרת הביתה עם שני רכבים?!

יש לי ברירה?

פורסם

לפני שהתעניינתי בכלל ברכבים, עשיתי טרייד-אין בקרסו כרמיאל ב2010, נתתי להם רנו מגאן 01 וקיבלתי פיאט פונטו 07.

על המגאן היקרה לתחזוק, שטופלה במורשה יבואן כל השנה וחצי שהחזקתי אותה קיבלתי מחירון.

על הפונטו שילמתי מחירון. (16 על המגאן והפונטו עלתה 45 למיטב זכרוני)

הובטח קילומטראז' של 80 או 70 (זה מה שהיה כתוב לנציג במחשב) ובפועל הרכב הגיע עם קילומטראג' של 95+- .

נאמר יד שנייה - בפועל היה יד 02 מהשכרה\ליסינג.

כשהגעתי לקחת את הרכב הנציג ליווה אותי לרכב, הראה לי פחות או יותר את האוטו, נכנסנו לרכב.

אני בא להניע, DING DING DING DING DING, הרכב נשאר על N ויש נורת אזהרה על הדשבורד.

שאלתי את הנציג מה זה - אמר זה כלום, לא הנענו נכון.

כיבה, הדליק, הנורה נעלמה הכל טובה.

באותו יום חזרתי הבייתה, למחרת התקשרתי למגרש, פה ושם דין ודברים, הציע לבטל עסקה ללא עלות מצידי או להוריד לי 2000 שקל כדי לסגור עסקה בכל זאת.

כל כך התלהבתי לקבל מחירון על מגאן, לא רציתי לחזור לשבת בה, לא הייתי אובייקטיבי - והחלטתי לקחת את הפונטו הרובוטית (לא ידעי מה זה רובוטי בכלל) בכל זאת.

בדיעבד הברר לי שזו בעיה בגיר הרובוטי, כשרציתי לבדוק את הסיפור יצרתי קשר עם המגרש, שלחו אותי למוסך כללי במפרץ חיפה.

הגעתי אליו השארתי לו את הרכב והלכתי לעבודה.

חזרתי בערב, אמר לי שעשו מה שצריך לא הרחיב יותר מדי רק אמר שהבעיה נפתרה (לא נפתרה ולא נעליים).

כמה ימים אחרי, הרמתי שוב טלפון למגרש, הסברתי להם שלא נפתרה הבעיה ועדיין הרכב מסרב להעביר להילוך מדי פעם,

שוב שלחו אותי לבחור, חזרתי אליו השארתי את הרכב ליום שלם.

חזרתי אליו בסוף, אמר לי שעשה מה שעשה, זה מה יש, וככה הרכב.

מבואס התקשרתי למגרש, פה ושם, סחבתי את התקלה ובלעתי את הרוק ולמדתי שיעור לחיים.

התקלה הזו מיררה לי את החיים במשך כל ה5 שנים שהחזקתי את הרכב. וגם שסידרו החליפו פתרו, על חשבוני כמובן, אחרי כמה חודשים התקלה תמיד חזרה.

חשוב לי לציין שקרסו לקחו אחריות על התקלה, וכן היו בסדר איתי, לא טירטרו אותי ולא כלום, פשוט המוסך הכללי שהופנתי אליו היה נעל בית.

אם היו מוכרים לי רנו, כנראה שהבעיה הייתה מטופלת טוב יותר.

כששואלים אותי, אני תמיד אומר, אם לקנות מקרסו טריידאין, אז לקנות רק מה שהם מייבאים, כדי שאם קורה משהו, שהרכב יתוקן במורשה ולא במוסך כללי.

בלי קשר, הם היחידים שהיו מוכנים לשלם מחירון על הרכב, ומבירורים עם אנשים שגם קנו אצלם, הם בדר"כ נותנים מחיר משתלם לרנו וניסאן בטרייד אין, הרבה יותר ממה שתקבל במקומות אחרים על אותו רכב.

• תוכן חדש...