Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

האם החניות ברחוב (מסומן כמעטפת לבנה) שצמודות לבתים נחשבות חניות בטאבו של בעל הבית שהחניה צמודה אליו ?

מדובר בשכונה של בתים פרטיים כי בעבר שכנה טענה שהחנייה שייכת להם ושלא להחנות בה לכן רציתי לדעת אחת ולתמיד אם פעם הבאה שארצה להחנות היא יכולה לעשות לי משהו ?

715b75194f231d483075b82fe8202a01.jpg

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי sfargol

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נתחיל בהערה, סימון "מעטפה" הוא כינוי לתמרור 820 שאוסר חניה,הוא כולל קווים אלכסוניים, וזה לא מה שמופיע כאן.

מה שיש כאן זה סימון מוגדר לחניה שמחייב חניה בין הקווים (תמרור 819), ואין לו קשר ישיר לשאלת הבעלות פרט לעובדה שאם היה מדובר בשטח פרטי אין לרשות מה לסמן בו תמרורים.

טרם נתקלתי במקרה שבו חניה בשטח ציבורי הוצמדה לבעלות פרטית.

תואיל הגברת להמציא אישור ששטח החניה בבעלותה בטאבו. אפשר גם לפנות לרשות המקומית לקבלת אינפורמציה.

פורסם

ואין גם קשר אם הרחוב הוא הולנדי או תאילנדי.

התשובה מעלי ממצה .

כמובן אם אתה גר בשכנות אז הייתי נמנע ככל האפשר מלהחנות שם במסגרת יחסי שכנות טובה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ממש לא

תראה את המכונית החונה בהמשך

רוצה להיות ספורטיבי

ספור את מספר לבני האקרשטיין תקבל שמדובר ברוחב של 2.5 מטר

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אז הסימון חניה כמו בתמונה שקרוב לבית לא רשום בטאבו , החניה נחשבת ציבורית ?

פורסם

חיובי אלא אם יש תמרור נוסף שמורה אחרת

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

לא טאבו ולא נעלי גלי. תתכבד הגברת ותראה לך אישור שהחניה רשומה בטאבו. קח בחשבון שתמיד היא יכולה לשרוט לך את האוטו ולך תוכיח שאין לה אחות.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

ומזה אני בדיוק חושש לכן אני לא חונה שם אבל במידה ואין חנייה ורק החנייה שלהם פנוייה אני לא מחשבן ומחנה שם. אגב הם מחנים את שני הרכבים שלהם בחוץ ואף פעם לא בתוך הבית (שער חשמלי)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כי אם האוטו בחניה של הבית, איך יעשו בחצר קריוקי ועל האש כל שבת בערב?! תתבייש לך שאתה לא מתחשב בצרכים שלהם.

(זה נאמר מתוך הכרות עם אנשים שפועלים באופן זהה בסיטואציה דומה - משתלטים על חניה ציבורית כדי להגדיל את החצר).

במקומך לא הייתי חונה שם כי אדם שמשתלט על רכוש ציבורי, רוב הסיכויים שגם רכוש פרטי הוא לא ידע לכבד, כלומר הרכב שלך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ומזה אני בדיוק חושש לכן אני לא חונה שם אבל במידה ואין חנייה ורק החנייה שלהם פנוייה אני לא מחשבן ומחנה שם. אגב הם מחנים את שני הרכבים שלהם בחוץ ואף פעם לא בתוך הבית (שער חשמלי)

ד.א אני גר גם בשכונה הולנדית וגם אצלנו 90% מהחניות הפרטיות (בתוך הבתים) משמשות לכל מיני (בריכה , טרמפולינה וכו' ), כולם מחנים את הרכבים בחוץ.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

slowride מה שאתה בא לומר הם לא סופרים אותי אז אני אספור אותם? ממש לא זה גועל נפש ואני מתעב אנשים כאלה זה אנשים אנטיפטים שלא יודעים להתחלק

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה שאני אומר שתיזהר על האוטו שלך ותבחר עם איזה אנשים אתה פותח בסכסוך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

צריך להיות חכם פה.

להגיד שלא תחנה שם זה התקפלות וזה לא מומלץ.

אבל לחנות שם כל הזמן גם כשיש חניה גם לא חכם.

להגיד לה שאתה לא תחנה שם כשיש חניה אבל כן תחנה שם כשאין חניה נראה לי סביר בהחלט.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

גם אני בגישה שלך MODCHIP החנייה הזו נועדה לכולם ואין לה זכות לדרוש בעלות על החניה לא ממני ולא מאף אחד שחפץ לחנות בה עם כל הכבוד שזה צמוד לבית שלהם ממש חוצפה.

• תוכן חדש...