Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כדאי לעבור למקבוק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתחיל ללמוד בטכניון.

Spire-

אני אשמח להמלצה על מחשב בסביבות ה2000 שח. הדרישות שלי לא גבוהות רק SSD , מעבד מסדרות ה i השונות ומסך לא גדול (מעדיף 13).

אור- 600 מחזורי טעינה מורידים את ההספק לחצי? זה לא מעט מדי?

ליביו- מסכים איתך לחלוטין. הייתי מוסיף בשלישיה הראשונה גם את עניין המחיר.

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

פורסם

אופס. ואני חשבתי שבטכניון הפסיקו לדרוש מהסטודנטים לרפואה הכשרה של מהנדסים.

דא - גרסה כלשהי של מאתלאב פועלת ברמה סבירה גם על מחשב ה-i3 הישן שלי (שבנינ עזר בו לאיזה תקופת בינים כאשר המחשב שלו התקלקל. ואצלו אכן מדובר בכלי עבודה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה עוד כלום, ראיתי את הסילבוס של מתמטיקה וגם זה לא כיף גדול.

השתמשתי במאטלאב על מחשב פנטיום ישן והוא רץ ממש סבבה (כל עוד זה היה ברמת הלימודים ולא באמת לכתוב תוכנית כבדה) בגלל זה כל שדרוג מעבר לפנטיום שיש לי כרגע הוא שיפור משמעותי.

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

פורסם (נערך)

תראה, אני לא מכיר את תכנית הלימודים הנוכחית, אבל קשה לי להאמין שידרשו ממך תכנות מעבר לבסיסי ביותר.

כאשר אני למדתי בטכניון, וזה היה לפני 40 שנה ויותר, הרפואנים למדו מתמטיקה ופיזיקה יחד עם מהנדסי מכונות/אווירונאוטיקה/אזרחית, כימיה קצת יותר מכימאים (עד סוף שנה ב').והיה גם מבוא להנדסת חשמל לרפואה, ומבוא למדמח לרפואה. נראה לי שבינתיים שיפרו את התוכנית לאחור, יש דברים יותר חשובים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...