Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בסקודה סיטיגו 2012, עם גיר רובוטי, שנרכשה מאוטו-סנטר\ הרץ עם קודן.

התקלה החלה בהדלקות חיווי הגיר האוטומטי (גלגל שיניים עם סימן קריאה בתוכו, בצבע צהוב) אחרי ההתנעה. המכונית סרבה להכנס להילוך (D או R). כיבוי והדלקה, עם סדרת קוד הקודן, לא הועילו: לא ניתן היה להכניס להילוך. בהמשך, לא ניתן היה כלל להתניע: אחרי המתנה של מספר דקות ללא מפתח במתג, הכנסת קוד הקודן (ושמיעת צלילי האישור הרגילים) - סיבוב המפתח (בניוטרל, רגל על הבלם, המתנה של כמה שניות כרגיל) לא הביא לשום תגובה. נדלקו נורות חיווי המצבר, EPC, תקלת מנוע ותקלת הגיר האוטומטי. כך היה מספר פעמים. לא היה צליל התנעה (פרט לתקתוקים חלשים) - וגם אלה לא הופיעו בנסיונות חוזרים.

סברתי שהבעיה במצבר - נסיתי להתניע עם כבלים - שום שינוי.

למחרת - אותו דבר - לא ניתן להתניע.

הזמנתי גרר, הגעתי אתו למוסך במוצאי שבת - ואז - נחשו מה: הצלחתי להתניע בלי שום בעיה, בלי שום חיווי דלוק אחרי ההתנעה.

מה קורה כאן? אני חושש שבמוסך יגידו שהכל בסדר, ואי אפשר למצוא תקלה ברכב תקין. אך ברור לי שיש משהו לא תקין. האם זה הקודן? משהו אחר?

פורסם

נשמע כמו בעיה בגיר, אבל רק סריקה תחשוף את הבעיה. אני מעריך שזה הדבר הראשון שיעשו במוסך.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

בסיטיגו\ סיאט מי\ פולו אף. מותקן גיר רובוטי שמנוהל ע"י סולונואידים (מנועים חשמליים) שושולטים על הפרדת המצמד ובוררי ההילוכים. נתקלתי לא מעט בעבר,בתקלות בגיר שנגרמו בגלל מצבר חלש, שהניב מתח נמוך בזמן ההתנעה. המחשב אינו רושם תקלה על מתח נמוך אלא נותן תקלות על המנועים החשמליים וחיישני הטמפ' שלהם.

ממליץ לך דבר ראשון להחליף מצבר במידה וגיל המצבר שלך הוא מעל3.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם
בסיטיגו\ סיאט מי\ פולו אף. מותקן גיר רובוטי שמנוהל ע"י סולונואידים (מנועים חשמליים) שושולטים על הפרדת המצמד ובוררי ההילוכים. נתקלתי לא מעט בעבר,בתקלות בגיר שנגרמו בגלל מצבר חלש, שהניב מתח נמוך בזמן ההתנעה. המחשב אינו רושם תקלה על מתח נמוך אלא נותן תקלות על המנועים החשמליים וחיישני הטמפ' שלהם.

ממליץ לך דבר ראשון להחליף מצבר במידה וגיל המצבר שלך הוא מעל3.

המצבר בן שנה. האם ניתן לזהות בו בעיה?

פורסם

אם נדלקה מנורת תקלה,יש סיכוי,שהתקלה נרשמה בזכרון של מחשב הרכב גם אם כרגע הרכב מתפקד כרגיל.

העובדה הזו תסייע למוסך לשלוף קוד תקלה ולדעת מה הבעיה.

ד"א,מאמין שהרץ נתנו לך שנת אחריות אז כדאי שתתנהל דרכם,הם בסדר גמור באופן כללי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...