Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם!

ברשותי אופל וקטרה שנת 2005 2.2 דיזל, לאחר תקופה של כשבוע ימים ללא שימוש ברכב הופיעו נוריות התראה הבאות:

תקלת כריות אויר

תקלת הגה

תקלת כיוונון גובה פנסים

תקלת חיישן רוורס

תקלת ABS

בצג שמופיע ההילוך המשולב (P,R,N,D וכו') מופיעות 3 נקודות

מד הדלק לא עולה

המתנע אינו פועל כלל גם לא "מנסה" בסיבוב המפתח.

1. בדקתי כבר את המצבר וטענתי אותו למצב מלא וגם הדלקתי אורות, איתותים, חלונות, מפשיר אדים וחלון שמש (כל הפעולות יחד) בכדי לוודא שהמצבר אכן טעון.

2. ניסיתי לחבר מחשב סורק תקלות לא מקורי שכבר חובר לרכב בעבר אך הפעם ללא הצלחה.

3. המצבר נותק מהרכב יום שלם (24 שעות).

הוספתי סירטון בכדי שיהיה יותר ברור, אודה לכם אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא.

עריכה אחרונה על ידי israelbartal

Opel Astra 1.4L 1992

VW Passat TDI 2000

Ford Conncet TDCI 2004

Ford Mondeo 2.0L 2005

פורסם

משהו אולי מכיר מוסך מומלץ שמתמחה באופל בבאר שבע שאוכל לגרור את הרכב אליו ביום א'?

Opel Astra 1.4L 1992

VW Passat TDI 2000

Ford Conncet TDCI 2004

Ford Mondeo 2.0L 2005

פורסם

תודה על התגובה ושבת שלום,

כן נעזרתי בחבר וחיברנו עם כבלים מיציבושי האנטר, אך ללא הצלחה.

אגב לא ציינתי זאת לרכב אין קודן או אזעקה והתופעה הזו מעולם להופיעה לפני כן.

Opel Astra 1.4L 1992

VW Passat TDI 2000

Ford Conncet TDCI 2004

Ford Mondeo 2.0L 2005

פורסם
2. ניסיתי לחבר מחשב סורק תקלות לא מקורי שכבר חובר לרכב בעבר אך הפעם ללא הצלחה.

אני לא מומחה אבל זה נראה לי כמו תקלה אלקטרונית. איזשהו אות שלא מגיע לאן שהוא אמור להגיע כדי שניתן יהיה להניע את הרכב. ובנוסף, גם לא הצלחת להתחבר למחשב הרכב שנראה לי חשוד. תבדוק את הפיוזים ברכב ובמיוחד את זה של מחשב הרכב. ישנו סיכוי גם שהמחשב סיים את חייו. תעדכן.

פורסם

שבוע טוב,

בדקתי את כל הפיוזים ברכב, לצערי לא מצאתי שרופים, אך מצאתי ממסר שנוזל ממנו חומר כלשהו וניסיתי להחליף בינו לבין ממסר זהה אך אין שינוי במצב

Opel Astra 1.4L 1992

VW Passat TDI 2000

Ford Conncet TDCI 2004

Ford Mondeo 2.0L 2005

פורסם

הסיפור של הממסר נראה חשוד. אני לא בטוח שההצלבה שעשית תקינה מכיוון שנראה שחיברת ממסר לא תקין למערכת אחרת ברכב. קצת קשה לעשות דיאגנוסטיקה דרך האינטרנט ונראה לי שהגיע הזמן למוסך. תעדכן מה נמצא בסוף.

פורסם

הרכב נגרר למוסך מורשה אופל בבאר שבע אתמול, לאחר יום שלם במוסך הרכב תוקן, לפי דברי המוסך היה קצר\נתק בין CIM ברכב ל A105 שאין לי מושג מה זה אומר המומחה שלהם לאופל לא היה היום לכן לא ידעו להסביר לי בדיוק,

בחשבון הראשוני שהוצג לי הופיע פיוז 15 אמפר וכששאלתי מה העניין עם הפיוז נאמר לי שבמהלך העבודה שלהם שרפו פיוז, מה שהיה מוזר זה שחיבו אותי על הפיוז הזה, שאלתי אם אתם שרפתם את הפיוז למה מופיע לי חיוב עליו בחשבון, בעל המוסך אמר אין בעיה נבטל את החיוב, העניין נראה לי קצת מסריח (יכול להיות שפיספסתי פיוז בבדיקה שלי לפיוזים).

בכל מקרה התענוג עלה לי 1180 ש"ח, מצורפת הקבלה.

CAM00104.jpg

Opel Astra 1.4L 1992

VW Passat TDI 2000

Ford Conncet TDCI 2004

Ford Mondeo 2.0L 2005

• תוכן חדש...