Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אם אני רוצה לאפס נורית אזהרה שנדלקה,יש חשיבות לזמן ניתוק המצבר או אפילו ניתוק וחיבור מהיר מספיק?

תודה מראש.

פורסם

אל תאפס נורה ע"י ניתוק מצבר.

מחברים סורק ושולפים קוד תקלה ואז דרך הסורק אפשר לכבות אותה.

באיזה רכב מדובר ?

נדלק צ'ק אנג'ין או משהו אחר ?

Stay Dirty

פורסם

איביזה 2004 , יש לו איזה קטע עם נורות לפעמים בכיף שלו הוא מדליק את הבדוק מנוע ובודקים בסריקה ולא מוצאים כלום, לפעמים נדלק איתו עוד מנורה ושוב אחרי סריקה לא קורה כלום, זה אומנם קורה פעם ב... אבל קורה.

הפעם נדלקה לו EPC והבדיקת מנוע גם ככה סתם, נסעתי עם האוטו איזה 300 מטר, עצרתי לקחת חלב מחנות הנעתי אותו ואז נדלקו המנורות ונשארו דלוקות.

לא מרגיש שיש איזה בעיה איתו, לא עם ההגה לא עם הכוח, נוסע רגיל....

אני אקפוץ מחר למוסך, אבל חשבתי אולי זה שוב פעם כלום ורציתי לחסוך את הזמן לנסוע לשם.

פורסם

היי, אתמול במהלך הנסיעה הנורית EPC נכבתה לאיזה חמש דקות וחזרה, הנורית מנוע לא נכבתה ועדיין דולקת, אני אקפוץ למוסך בכל אופן :)

פורסם
ניתוק מצבר עלול להדליק נורות נוספות שאותן יהיה קשה לכבות ללא סורק. לא מומלץ.

אם עושים זאת כשורה אף מנורה לא תדלק לאחר ניתוק וחיבור המצבר מחדש.

איזה כייף לי :)

פורסם
היי, אם אני רוצה לאפס נורית אזהרה שנדלקה,יש חשיבות לזמן ניתוק המצבר או אפילו ניתוק וחיבור מהיר מספיק?

תודה מראש.

יישנם תקלות שניתן למחוק על-ידי ניתוק המצבר לדקה וחיבורו מחדש. רצוי לבצע סריקת תקלות על-ידי בעל מקצוע שיודע לפענח נכונה את קוד התקלה וגם

לקרוא נתוני חיישנים ומידע נוסף בכדי להגיע לפיתרו הנכון של הבעיה.

אתה יכול לקפוץ למוסך רון בת"א שאצלו סריקת תקלות ומתן הצעת מחיר היא חינם אין כסף.

איזה מנורה נדלקה לך ?

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...