Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוקוס החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע על איזה ספיריט נסעת אבל המאזדה 165 סוס היא עגלה, והגיר שלה גם לא להיט, עד שהוא מוריד הילוך בחייאת, כל הרכב הזה נבנה בשביל צריכת דלק.

לפוקוס מומנט עדיף בהרבה וה 0.3 שניות על הנייר לא אומר כלום.

2 ליטר אטמוספרי אכן עבר זמנו, תוסיף לזה גיר 6 הילוכים מסרסממירמומנטפלנטרי ומה קיבלת ? כדי לנסוע מהר צריך לקרוע את הרכב.

אם הלבטים של פותש היו בין הקשקאי והפוקוס, הפוקוס עדיפה בהרבה, במיוחד שהגיר שלה נורמלי ולא רובוטי נוראי כמו שח הדור הקודם

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בתור בעלים של טיטניום סטיישן 2017 שעלתה לכביש בפברואר ועשתה 10000 קמ באמינות מוחלטת אני יכול להמליץ בלב שלם.

הרכב משמש משפחה עם 2 ילדים קטנים רב הזמן בנסיעה עירונית.

יתרונות: מנוע וגיר חלקים ונעימים עם שפע של כוח בעקיפות (ביציאה מהמקום פחות מורגש), מושבים נוחים, המתלים מעולים ונעימים גם אחרי נסיעות ארוכות לא תהיה מותש וביחד עם זאת כשרוצים לקחת סיבוב מהר הרכב זורם איתך מצוין. אחיזת כביש מעולה הרכב דבוק לכביש גם ב180 קמש. בינתיים אמינות גבוה. איכות חומרים מצוינת. הנדסת אנוש טובה והכל קל ונגיש לתפעול. תא מטען ענק. אבזור נדיב. בלימה אוטונומית בעיר + מובילאיי.

חסרונות: צריכת דלק זוועתית של 1 ל9 בעיר בנהיגת סבתות. מחוץ לעיר 1 ל14 ב110 קמש.. תא הנוסעים שחור ומשעמם. מערכת מולטימדיה בהתקנה מקומית ענתיקה עם אנדרואיד 4.1 והוויז מקרטע לפעמים. קצת צפוף מאחורה למבוגרים מעל 180 סמ גובה. הצמיגים סופר יקרים כשתצטרך להחליף.

בסהכ ממליץ ואנחנו מרוצים ביחס לקיה סיד 2014 שהייתה לפניה. אני קניתי את הרכב במבצע ב124 אלף תנסה להוריד אותם עוד.

פורסם

אגב לגבי התקנות מקומיות הכל תקין והרכב בצורה מקצועית ללא קרקושים ותקלות על ידי קוברה. סהכ הכל בסדר למעט המולטימדיה שברמה נמוכה.

פורסם

סביר להניח שההישג חסר התקדים בדמות זכייה במחיר מחירון בטרייד אין לא יחזור על עצמו בסוכנות ניסאן. בנוסף, כנראה שתצטרך לשלם דמי ביטול בגין ביטול עסקת הפוקוס. האם גם אז זה כדאי? לפחות תבדוק בהתחלה את העלויות הסופיות של שני המרכיבים הנ"ל ואז תחליט.

פורסם
בהחלט הייתי הולך על ההצבק, ואם שימושיות מעניינת אותך עוד, אז על הסטיישן.

הייתה לי את הסטיישן עם הגיר והמנוע החדש, חוץ ממרווח פנימי זוועה ופלסטיקים מיותרים, הרכב בהחלט נותן תמורה למחיר.

מנוע חזק, כח זמין בכל עת, פשוט תענוג היה לעלות לרכב.

אבל לפחות אצלי, 80%-90% נסיעות עירוניות הוציאו ממנה צריכת דלק של 1 ל8, צמאה בלשון המעטה.

אכן, גם לקולגה מהעבודה יש את הפוקוסטיישן החדשה עם אופי נסועה כמו שלך (חיפה-נשר-חיפה רוב הזמן פלוןס נסיעות בינעירוניות בסופ"שים) ואפי נהיגה רגוע והיא לא מצליחה להשיג תוצאה יותר טובה מ-1:8-9 קמ"/ליטר.

חשבתי שאני מדמיין, אולי מד הק"מ ברכב דפוק.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

אהבתי את העיצוב של הסדאן ממש. לא ידעתי שאני החריג :) שימושיות של סטיישן לא רלוונטית עבורי.

ביטול עסקה מדבר על 100 200 שקל קנס לא רציני. כרגע לא ביטלתי. הורידו אותי מהקשקאי עקב מנוע חלש וגם כי הם לא מוכנים לתת מחירון לסופרב. נישאר עם הפוקוס אך יחד עם זאת אנסה באמת להוזיל במחיר או לפחות להוציא משהו בדמות פול טנק וטיפול ראשון חינם כמו שקיבלנו במאיר לפני חודש שהוצאנו במשפחה הונדה ג'אז

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
אני מבין מה שאת אומרת אבל מצד שני אני לא אלך ואקנה מזדה 3 בגלל סחירות ובייחוד שבעיניי לפחות לא מעניינת כלל ומשעממת עד מוות

חלילה לא המלצתי על המאזדה. פשוט לקחתי אותה (כי הוזכרה הכי הרבה בשרשור) כדוגמא על מנת להציג את נושא הסחירות במספרים בפועל.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)

בדקת את אופל אסטרה א סיטרואן C3 למשל? לא חבל לקחת כלקוח פרטי רכב עם מערכת סינית סתמית ומוביל-איי? באסטרה יש מערכת מקורית לדוגמה ו-C3 סתם רכב מגניב אם עושים לו קסטומיזציה. לשתיהן מערכות בטיחות מקוריות מסוימות ברמות הגימור הגבוהות בעיקר, אם אני לא טועה.

עריכה אחרונה על ידי arco1
פורסם
בתור בעלים של טיטניום סטיישן 2017 שעלתה לכביש בפברואר ועשתה 10000 קמ באמינות מוחלטת אני יכול להמליץ בלב שלם.

יתרונות: מנוע וגיר חלקים ונעימים עם שפע של כוח בעקיפות (ביציאה מהמקום פחות מורגש), מושבים נוחים, המתלים מעולים ונעימים גם אחרי נסיעות ארוכות לא תהיה מותש וביחד עם זאת כשרוצים לקחת סיבוב מהר הרכב זורם איתך מצוין. אחיזת כביש מעולה הרכב דבוק לכביש גם ב180 קמש. בינתיים אמינות גבוה. איכות חומרים מצוינת. הנדסת אנוש טובה והכל קל ונגיש לתפעול. תא מטען ענק. אבזור נדיב. בלימה אוטונומית בעיר + מובילאיי.

חסרונות: צריכת דלק זוועתית של 1 ל9 בעיר בנהיגת סבתות. מחוץ לעיר 1 ל14 ב110 קמש.. תא הנוסעים שחור ומשעמם. מערכת מולטימדיה בהתקנה מקומית ענתיקה עם אנדרואיד 4.1 והוויז מקרטע לפעמים. קצת צפוף מאחורה למבוגרים מעל 180 סמ גובה. הצמיגים סופר יקרים כשתצטרך להחליף.

בסהכ ממליץ ואנחנו מרוצים ביחס לקיה סיד 2014 שהייתה לפניה. אני קניתי את הרכב במבצע ב124 אלף תנסה להוריד אותם עוד.

תודה רבה על התגובה המפורטת והמועילה

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
הגיר בפוקוס גורם לי לרצות להתאבד שיש לי 1500 טורבו ועגלה בפועל.

הפלסטיקים בדלתות הנוסעים מקדימה קשיחות בדיוק כמו במזדה 2 שלי.

אתה טועה,הפלסטיקים רכים,במקרה יש לנו פוקוס כזו במשפחה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

תעדכן מה בסוף לקחת, מסכים איתך ואני די נגד כל חסידי הסחירות שיסעו באיזה קורולה משעממת כי היא שומרת מחיר, גם כשקניתי את המונדאו אמרו לי שאין לה שוק, ונראה לך שאכפת לי ? נוסע כמו מלך ברכב שלא רואה ממטר.

הפוקוס החדשה נראית מבטיחה מאוד, והרבה יותר חזקה מהמאזדה האטמוספרית בכל מצב, מנוע גודש עם מומנט יפה מסלד נמוך מרסק את המזדה בכל מצב,

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

במחילה - האם 10000 ק"מ של רכב חדש ללא תקלות זהו מדד אמינות ?

פורסם
תעדכן מה בסוף לקחת, מסכים איתך ואני די נגד כל חסידי הסחירות שיסעו באיזה קורולה משעממת כי היא שומרת מחיר, גם כשקניתי את המונדאו אמרו לי שאין לה שוק, ונראה לך שאכפת לי ? נוסע כמו מלך ברכב שלא רואה ממטר.

הפוקוס החדשה נראית מבטיחה מאוד, והרבה יותר חזקה מהמאזדה האטמוספרית בכל מצב, מנוע גודש עם מומנט יפה מסלד נמוך מרסק את המזדה בכל מצב,

סחירות לרוב האנשים זה עניין לא קטן בכלל.

אם הפרוטה מצויה בכיסך בשפע אכן אין שיקול כלל

פורסם

נשארתי עם הפוקוס בלב שלם ומצפה לקבלה.

14 ימי עסקים. הצלחתי להוריד למחיר של 128 אלף שקל.

סך הכל מרוצה.

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...