Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אליפות ישראל במירוצי מכוניות 2018 (PRODRIVE)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בוא נפרק לגורמים. א. פיקנטו על המסלול? באסה. לא שווה את הכסף, גם לא אחרי כל השיפורים שבעולם.

ואללה!

בטוח?

לי זה דווקא נראה אחלה פאן בכסף קטן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

גדול:lol:

וזה עוד על מסלול GP של קרוב ל6ק"מ להקפה. שנשווה לאקשן שנקבל במסלול שהוא פחות מחצי מזה בערד או פחות משליש בפצאל?

ככה זה נראה על מסלול קצת יותר קטן (ועדיין יותר גדול משמעותית ממה שבונים פה (Most, צ'כיה - גילוי נאות: התמונה בסמלון צולמה שם).

watch?v=0eL7CQXYQa8 עריכה אחרונה על ידי shellcase

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
ואללה!

בטוח?

כסף קטן? או שזה ציניות או שלא הבנתי פה משהו. ובערך חצי מהסרטון הזה זה התהפכויות ותאונות. בכל אופן, מה שהראית וה-CUP הזאת של הקיה לא שווה השקעה של 100 אלף, בטח לא כשזה לעונה אחת בלבד.

פורסם

כמו שכבר העירו לך פה מספר אנשים, נראה שלכאורה אתה נהנה להתווכח על משהוא שאין לך צל של מושג לגביו!

1. הפיקאנטו קאפ הזה זה אחלה פאן שבעולם.

2. כן, זול! מאוד זול! אני מעריך שהכנת והרצת עונה בפיקנטו קאפ תעלה בערך עשירית מקניית, הכנת והרצת M3 בקטגוריה פתוחה.

3. מה הקשר לתאונות? F1 אין תאונות? תאונות קרו, קורות וייקרו והן חלק ממריצי מכוניות ברמת הדמולישן דרבי ועד F1 ו DTM.

4. לא שווה? אולי לא שווה לך, מסתבר מהוידאו שלאחרים כן שווה. בוא נעשה סדר, כל מרוצי המכוניות המפורסמים (F1, DTM,WRC וכו') זה הקרם דה לה קרם, המעט קצפת שיש למעלה. 99% מעולם מירוצי המכוניות מורכב בעיקרו מחובבים/חובבנים שמריצים מכוניות/ קבוצות עפי יכולתם, ול CUP השונים יש ייתרון עצום בהנגשה של עולם המירוצים למי שאין לו תקציבים להריץ M3.

הבעיה היחידה ב"קאפ" בישראל היא שאני לא סומך ולא מאמין לקבוצות שיעמדו בתקנות. זוכר את כל הקומבינות באלפא סוד בזמנו באשקלון/ עפולה.

פורסם

באגירה, כל מה שצריך זה צוות בודקי תקנון, שיעברו רכב רכב, גם ככה יותר מ8-10 רכבים לא יכולים לעלות על המסלול בערד (שלא נדבר על פצאל), לעבור על רכב לוקח בערך שעה לצוות של 2 אנשים (כולל ציוד נהג וכו), 2 צוותים כאלה וסוגרים יום בדיקות תקנון+אימונים בשישי כדי לעשות דירוג ומירוץ או שניים בשבת.

אף אחד לא יפתח מנוע בקיה פיקנטו 1000 סמ"ק (אגב אם כבר אז ליטר קאפ שיכלול את כל שלל הפחיות שימורים שיש בשוק יכול להיות אש).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

פיקנטו 1000 שיפץ מנוע וחרט ל 1100. לך תעלה על זה....

או הגדיל שסטומים.

פורסם

סמירו מזכיר לי את אותו אחד שנכנס לאולם התצוגה של רולס רויס במטרה לרוכשו

כאשר ביקש לדעת את צריכת הדלק שלו גירש אותו המוכר

הרכב הזה הוא לא בשבילך.

מירוצים זה יקר.!! נקודה.

מניח שניתן גם להוזילם.

יש כאלה שההוצאה המדוברת היא עבורם אגוזים לשבת , ובד"כ אלוהים נותן אגוזים למי שאין לא שיניים.

יימצאו כאלה שימלאו את השורה.

יופי של סרטונים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

דבר אחד אני יכול להגיד לכם בוודאות, יקימו בארץ פיקאנטו קאפ ותמצאו אותי ועוד רבים וטובים על הגריד.

יחליטו לקפוץ מעל הפופיק (אפילו בקטנה) ולעשות את הקאפ 208GTI/איביזה קופרה/ סוויפט ספורט ויפסידו המון אנשים שירצו להכנס אבל יהיה להם יקר מידי.

פורסם

כמעט בילתי אפשרי עבורי להעריך כי אני לא מכיר את הסטאפ עליו הם נוסעים ואני בספק גדול מאוד אם קלאצ, ציריות, דרייבשפטים, תפוחי הגה סטנדרטים יעמדו בתנאי מירוץ אחד בודד.

פורסם

הפאן הוא עצם התחרות. לא צריך הורקאן כמו בלמבו קאפ כדי להנות מעצם התחרות והמירוץ, כי הנאה מנהיגה נטו לא משחקת תפקיד במירוץ ואת זה מבינים ברגע שמתחרים בכל דבר שהוא, אפילו 4 פעימות בסיסיים. כשהאור הירוק נדלק, הכל הולך לפח חוץ מהתחרותיות. לכן, כדי להתחיל ולהנגיש (עד כמה שניתן) עניין שנמצא אפילו לא בחיתוליו בארץ, משהו כמו פיקנטו קאפ זה הפתרון. ואם יהיה לי כסף לזה, גם אני אשמח להיות בפנים, כי זה ממש לא עניין של אלפיה למירוץ. רק הדלק לסופ"ש עובר את זה לדעתי, וגם אם להגביל בתקנון סט צמיגים אחד לסופ"ש, גם זה עוד אלפיה +/-. ששה מירוצים ואנחנו כבר ב-12K בלי שהחלפנו פילטר. מה עם התאמת הרכב לתחרות (כסאות בתקן, רתמות בתקן, כלוב בתקן, גלגל הגה בתקן, נועלי מכסה מנוע וכו')? מה עם צוות טכני? חלקים? מתכלים? כמו שבגירה אמר - ציריות/תפוחים? רפידות? פחחות פה ושם, פנס/בקלית שם ופה? כל זה shitloads של כסף, גם במונחי פיקנטו.

לבוא ולהגיד שזה לא שווה X כסף בשנה בלי לדעת במה זה כרוך, או בלי להבין בכלל מה מושך במירוצים (ולא, זה לא כמו לצאת לטייל עם חבר'ה, רציניים ככל שלא יהיו), לא מצביע על הבנה יתרה.

יכול להיות שהתמחור של פרודרייב מוגזם ויכול להיות שלא, אבל אם פורטים את העלויות האלה לגורמים, מבינים שגם בקנ"מ של רכב בסיסי, זול זה לא יכול להיות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
ואללה!

בטוח?

עד שלא ראיתי את הסרטון הזה לא הבנתי כמה מגניב זה יכול להיות.

לו רק היו לי מאה אלף שקל. קצת גורם לי לתהות מה המחיר שהייתי משלם בשביל להתחרות בתנאים האלה. תכלס אני חושב שאם הרכב היה בבעלותי המחיר הזה לא היה נשמע כל כך הזוי.

פורסם

למי שמעניין, מצורף תקנון מלא של גביע קיה פיקנטו פולין (משם הסירטונים).

http://www.kialotosrace.pl/upload/wysiwyg/Kia%20Lotos%20Race%20Sporting%26Technical%20Regulations%20(modified%2002_05_2015).pdf

עלות השתתפות במירוץ זולה מאוד:

Registration Fee: Registration fee for a competitor without the sponsor’s licence for each round at the 1stdeadline amounts to PLN 800.00 (PLN Eight Hundred Only);

Registration fee for a competitor with the sponsor’s licence for each round at the 1stdeadline amounts to PLN 900.00 (PLN Nine Hundred Only).3

(זלוטי פולני זה כמעט 1 ש"ח).

הפרסים, בקושי מכסים דלק וצמיגים (ל 2 המקומות הראשונים, לאחרים זה כסף לבירה)

The following gross money prizes will be awarded to drivers for positions attained ineach round of Kia Lotos Race (the sum of points from the race I and II general classification ofthe round will be deemed decisive):

 1st place 3000,- PLN

 2nd place 1500,- PLN

3rd place 1000,- PLN

 4th place 700,- PLN

 5th place 500,- PLN

th6 - 10th place 400,- PLN

 11th- 15th place 300,- PLN

יש בקישור גם ספסיפיקציה של הרכבים, בגדול, למעט שינויים מינורים (םלאגים, פילטר אויר,מערכת קירור) נראה שהם נוהגים ברכבים סטוק עם צמיגים דביקים ורפידות אוחזות יותר.

• תוכן חדש...